• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Gold Teknoloji Marketleri: '' iPhone 4, Resmi Olarak Türkiye'de! ''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gold Teknoloji Marketleri: '' iPhone 4, Resmi Olarak Türkiye'de! ''
Türkiye’nin kaçak cep telefonu denilince akla gelen ilk yer olan Doğubank’ta 2.000 ile 2.700 TL arasında değişen iPhone 4 fiyatlarına rağmen, iPhone 4 Türkiye’ye resmi kanallar aracılığı ile giriş yaptı. Türkiye’de ilk olarak resmi bir kurum tarafından satışa sunulacak olan cihaz, Gold Teknoloji Market zincirlerinde satışa sunulacak. 16, 32 ve 64 Gigabayt kapasite farklılıkları ile satışa sunulan cihazın kapasite seçeneğinin artmasına nazaran, fiyatta ona göre bir artış gösteriyor. Ancak Türkiye’de ilk olarak resmi kanallar aracılığıyla iPhone 4 satışa sunduğunu dile getiren Gold Teknoloji Marketi’nde, en düşük hafıza kapasitesine yani 16 Gigabayt’lık bir hafızaya sahip olan sürümüne 2.695.00 Türk Lirası’na sahip olabileceksiniz.

( iPhone 4'e ait görsel resim )

Ayrıca Bonus ile Word kart sahipleri 12 taksit, Axess kart sahipleri 8 taksit ve Advantage kart sahipleri ise 6 taksit imkânından peşin fiyatına yararlanabilecekler.

Necmati

Necmati

Üye
2.695.00

bu nedir yaa gider bir motor alırım kendime...:nono:

bursacity

bursacity

Üye
bi şahin parası :D:D

Mert

Mert

Üye
Gider kendime en iyisi en kalitelisinden bilgisayar yaparım :D

ali424242

Üye
gidip de bir iphone a verilmez o kadar para. 4g çıksın 3gs ucuzlar inş. onu almayı düşünüyorum :D

_tolgasim_2010

Üye
ben bu parayla nişan üstüne bir düğün yaparım bee

--------------- Ekleme ---------------

bublar uçmuşya::)

karkarkara

Üye
Bu parayla abdye giderim oradan bir iphone4 alırım burayada gelirim tekrar hemde apple'ın bize kakaladığı dandik sürümden değil öz ve öz kendi halkı için yaptığı kaliteli üretimden alırım bu ne fiyattır kardeşim!

kuavo15

kuavo15

Üye
bu telefonu hayatta almam ne bu ya altın falanmı ? bu paraya neler alınır neler ....

rapboi

Üye
Bu parayla abdye giderim oradan bir iphone4 alırım burayada gelirim tekrar hemde apple'ın bize kakaladığı dandik sürümden değil öz ve öz kendi halkı için yaptığı kaliteli üretimden alırım bu ne fiyattır kardeşim!

süper yyorum :oke:

OğuzcanAbi

Üye
hahahahahha

kerim5534

kerim5534

Üye
Aşmıslar kendılerını :d:

onuraslan

onuraslan

Üye
bunu alacağıma iyi bir araba alırım daha iyi

Revengeful

Emekli Yönetici
Araba fiyatı :ohannes:

atakax

atakax

Üye
gold aştı kendini

CoDeYs

CoDeYs

Üye
çoşmuş bunlar valla :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım kimseler almaz,görürüm ozaman burnu yukardaki Apple yi.

HooMie

Üye
Buna bu parayı verceğime 1-2 ay beklerim ya Symbian ^3 lü N8 alırım yada 4-5 ay beklerim MeeGo lu N9 alırım :D hemde en fazla 1,500 e 1000 tlde bana kalır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Buna bu parayı verceğime 1-2 ay beklerim ya Symbian ^3 lü N8 alırım yada 4-5 ay beklerim MeeGo lu N9 alırım :D hemde en fazla 1,500 e 1000 tlde bana kalır
Aynen arkadaşım,N8 de harikada Hele şu MeeGo işletim sistemini çok merak ediyorum,müthiş bişiy olacak bence.

werarce

werarce

Üye
bu fiyata telefon satacaklarına kim inandırmış bunları anlayamadım avrupada 1000tl civarındaki telefon 2600tl komik bir durum

rapman

rapman

Üye
sonuna kadar katılıyorum.harika bir yorum..bu ne yahu rezilliktir ayıptır ! abdli adam 300 liraya alsın aynı malı, bizde 2700e alalım öylemi ? yani 9 kat daha fazla ödeyelim biz onlardan 9 kat daha zenginiz ya öderiz..bunu yapanlar utansın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt