arkadaşlar bi el atabilrmisinz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burock54

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi el atabilrmisinz
arkadaşlar bu kılıftan uzun bi süredir arıyorum ama adapazarında otrduğum için bulamadım birtürlü internettede okadar baktım ama yok.nerden temin edebiliceğim hakkında bi bilginiz varmı yada internet sitelerinde falan görmüşlüğünüz falan???
telefonum iphone 2g modeli buda 2G için olanı sanırım hatta aynısının içinde 2G olanıda gördüm resimlerde
link veriyorum arkadaşlar bi bakarsanız cok mutlu olurum

atakax

atakax

Üye
link verdiğin siteden al en kolay yolu :D

burock54

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım iphonu alırken bile sahibinden.comdan dolandırıldım.oyüzden bu aralar hatsafada bi güven sorunu yaşıyorum:)bilmediğim bi site olduğu için satan dükkan falan olsa daha iyi olu diye düşünmüştüm:)

atakax

atakax

Üye
kullandığım iphonu alırken bile sahibinden.comdan dolandırıldım.oyüzden bu aralar hatsafada bi güven sorunu yaşıyorum:)bilmediğim bi site olduğu için satan dükkan falan olsa daha iyi olu diye düşünmüştüm:)

ozaman sizin için en ideali kapıda ödeme yapılabilen bir siteden almaktır araştıracağım belki bir sonuc bulabiliriz

burock54

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim atakax
bide iphone kullanıcılarına bi sorum daha olucak mail konusunda...
nedendir bilmiyorum ama gönderdiğim mailler aynı şekilde benim gelen kutumada geliyor.ve bu durum gerçekten beni çileden çıkarmaya başladı sebebi nedir???
ilk kullanmaya başladığımda sanırım bölyle bi sorun yoktu yada ben dikkat etmedim.ama var olan hesabımı silip d,ğer hesabımı kaydettiğimde bu sorun dikkatimi çekti...
mesela bi resim çekip arkadaşımın mailine atmaya çalışıyorum.kime kısmına arkadaşımın mailini yazıyorum gönderiyorum ve bi bakmışım aynı mail benim gelen kutumada düşmüş.bunu engellemenin bi yolu yordamı vamı acaba???

atakax

atakax

Üye
sorun hakkında pek bilgim yok ancak kapak için bir şey buldum kapak değil ancak sticker şeklinde aynı kapağı bulaadım ancak sticker a istedğin resmi yapıştırabiliyorsun ve bu resmi yapıştırtabilirsin istersen sitenin sayfasını verebilirm

burock54

Üye
    Konu Sahibi
hocam ilgin için cok teşekkür ederim sticker işimi görmez sanırım cünkü kapak hoşuma gitti hem şekil olarak hemde koruyuculuk olarak ama lütfen zahmet olmassa siteyi alayım emeğini boşa cıkarmiim bi bakayım onada tekrar teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt