Yeni sertifika alma sitesi 28/08/2010 (Resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sertifika alma sitesi 28/08/2010 (Resimli anlatım)
Herkeze selamlar arkadaşlar öncelikle maxicep te yeniyim fakat burdaki arkadaşlarda gördüğüm paylaşım ruhu gercekten beni etkiledi benimde bu güzel ortamın içerisinde tuzum olsun dedim :)
Öncelikle son günlerin en çok konuşulan sorunlarından olan sertifika alma sorunu bi hayli hepimizin canını sıkmaya başladı özellikle opda son 1 haftadır sertifika vermemeye başladı bazı duyumlara görede üçretli sertifikaya cevirmiş işi.Şimdi gel gelelim yeni sitemize,Bu web sitesi gayet güvenilir ve en gec 2 gün icerisinde bize dönüyorlar.Şimdi teker teker nasıl sertifika alacağımıza bakalım gayet basit kolay bir şekilde anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olabilirim.

1.Sitemizin adresine giriyoruz.

2.Şimdi arkadaşlar her web sitesinde olduğu gibi üye oluyoruz.

Uploaded with

3.Kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirttiğim alanlara girerek üye olalım

Uploaded with

3.Üye olduktan sonra aşağıdaki linkten sitemize yine giriyoruz

Uploaded with

4.Üye olduğumuz kullanıcı adını ve şifremizi girerek giriş yapıyoruz

Uploaded with

5.Sertifikasını alacağımız cihaz hakkında bilgiler giriyoruz

Uploaded with

6.Bilgilerimizi yükle dedikten sonra imeil numaranız bumu değilmi diye bir mesaj geliyor evet yükle diyoruz.

Uploaded with

7.Bilgilerimiz yüklendikten sonra aşağıda belirtmiş olduğum yerlerde sertifikanız ilerleyen günlerde yüklenecektir bunu sonucunda pc nize indire bilirsiniz

Uploaded with

Arkadaşlar ilerleyen günlerde web sitesine tekrardan girin adresine kullanıcı adınızı belirttiğim gibi girersiniz en geç 2 gün içerisinde sertifikanız onaylanacaktır.Onun dışında sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: ada45, harbiabi, lgul80 ve 16 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
eLine sağLık Yakup :oke:

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi

holigankara

Üye
kardeşim senin sertifikan geldimi suanda

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

priestjudge

Üye
bu sitede bi problem olur mu acaba tedirgin oldum açıkcası.

avci87

Üye
Çok teşekkürler. Benimde setifikam geldi ve dosyaları indirdim ama bunları nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Telefonum e55, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

lgkg300

lgkg300

Üye
teşekkürler. başvurdum bakalım bu verecek mi sertifikayı:hmmm

holigankara

Üye
sagol kardeşim aldım şimdi sertifikayı.bizim opda hala verecek

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim harikasın.kafayı yiyecektim ya.super olmuş

sinan2094

Üye
Kardeş saol girdik bilgileri inşallah verir opda ya verdim 5 gün oldu hala bekliyom bi bişey soracaktım cer ile keyi verdikten sonra opda nın sitesinden indirdiğimiz programla sertifikalandırabilirmiyiz.

yamyam2576

yamyam2576

Üye
saol kardeş kaç gündür opda imobile gibi sitelerle uğraşıyodum sayende aldık sertifikayı teşekkürler

priestjudge

Üye
arkdaşlar kullanmadığım bi cep telefonum var onun imesini versem onunla sertifa yapabilirmiyim e-71 me ?

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil arkadaşlar paylaşım için buralardayız.Hepinize hayırlı uğurlu olsun

bu sitede bi problem olur mu acaba tedirgin oldum açıkcası.
tedirgin olmana gerek yok kardeşim opda yokken burası vardı yani gayet güvenilir.

Çok teşekkürler. Benimde setifikam geldi ve dosyaları indirdim ama bunları nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Telefonum e55, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Şimdi kardeşim indirdiğin sertifika ve kegen leri singsis programı ile istediğin bütün programları sertifikalandırabilirsin.sistem aynı yani sonuçta artık senin bir sertifikan var opda veya başka bir siteden indirmiş olman önemli değil o kadar.Singsis programı ile programlarını sertifikalandırabilirsin.

Buarada arkadaşlar sertifika dosyasını indirenler tek dosya olduğunu görecekler bunda sorun yok. Kegen dosyasını indirdiğimizde zip dosyası inecek içerisindeki s60 dosyasını gerekli işlemlerde Kegen olarakkullanın oky ;)

priestjudge

Üye
Önemli değil arkadaşlar paylaşım için buralardayız.Hepinize hayırlı uğurlu olsun

tedirgin olmana gerek yok kardeşim opda yokken burası vardı yani gayet güvenilir.

Şimdi kardeşim indirdiğin sertifika ve kegen leri singsis programı ile istediğin bütün programları sertifikalandırabilirsin.sistem aynı yani sonuçta artık senin bir sertifikan var opda veya başka bir siteden indirmiş olman önemli değil o kadar.Singsis programı ile programlarını sertifikalandırabilirsin.

Buarada arkadaşlar sertifika dosyasını indirenler tek dosya olduğunu görecekler bunda sorun yok. Kegen dosyasını indirdiğimizde zip dosyası inecek içerisindeki s60 dosyasını gerekli işlemlerde Kegen olarakkullanın oky ;)

bnmde sertifikam hemen geldi.Tam . dosyasını sorucaktım kı saolsun arkadaş hemen yazmış cok teşşekkür ediyorum tekrar.

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
batudinho39

batudinho39

Üye
konun çok süper opda ya iyi oldu paralı oldu diye duydyuğum kadar hesaplarında açıklar var ileride belki tekrar free olabilir ama şimdilik bu çok uygun gibi gözüküyor :oke:

Üst Alt