Bözekten KarMa..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
rica :)

MeLih_061

MeLih_061

Üye
emeğine sağlık.:oke:

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ;)

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
YURUYORUM YINE SOKAKLARDA, YAGMUR YAGIYOR SACLARIMA, SUZULUP KARISIYOR GOZ YASLARIMA, DAYANAMIYORUM YOKLUGUNA, GEL GOTUR BENI UZAKLARA.

GONUL ISTERDIKI CAGRILARIMIZA CAGRI ATILSIN. GONUL ISTERDIKI SEVDIGIMIZ ARASIN! HERNEYSE GONUL BUNADA ALISIRSIN!

KENDIMIZE UZAK BIR RUZGARIZ BIZ, UZERINE KUS KONMAYAN AGACLAR GIBI DURDUGUMUZ YERDE OLUR GIDERIZ. BIR BASKA ALEMDE KENDIMIZ OLMADAN ESERIZ.

ELLERIMI HER UZATISIMDA BOSLUKTA KALIYOR, HER GUN KURDUGUM DUSLER HEP BOSA CIKIYOR, NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA, BIRILERI DUSLERIMDE HICKIRARAK AGLIYOR.

Dünya döndükçe sen hep bana DÖNMEYE. Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE. Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE. Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun...

Alsalarda şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden. Çalsalarda haberim olmadan seni kalbimden. Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden. Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen.

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim.

--------------- Ekleme ---------------

Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada.

--------------- Ekleme ---------------

Dost dediğin çay gibi olmalı. Şekeri ne eksik ne fazla, içine bir tat birakmalı bazen acı, bazen tatlı, ama hep ihtiyaç duymalı.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yüreğimin kıyısına wurdum.minicik bir dalga,susmalıydım tutamadım kendimi.bir canım war feda etsem sewdamı bilemezsin.. bir acım war anlatsam önünü göremezsin. herkes unuttu gitti..bende unuttum her şeyi.. bari sen unutma beni..

:oke::oke:

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
:oke::oke:

mertclk1907

Üye
güzelmiş...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
:) piki

Mr.Cheek

Mr.Cheek

Üye
ehh ıste ıdare eder xD

Aziz™

Aziz™

Üye
eline sağlık teşekkürler:)

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ne demek :)

Love Prince

Love Prince

Üye
çok güzel mesajlar :) eline sağlık

Tehmine_92

Üye
Tesekkurler super

Revengeful

Emekli Yönetici
Eline sağlık

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler Bözek :)

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
nadire katılıyorum

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
emeğine sağlk genede :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...