• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Çocuklar Duymasın Apaçi Müziği

Sponsorlu Bağlantılar

baba177

Üye
Buyrun millet burdan şarkıya ulaşabilirsiniz.1 dk'lık da olsa işte beklediğiniz şarkı =)

rapege

rapege

Üye
Buyrun millet burdan şarkıya ulaşabilirsiniz.1 dk'lık da olsa işte beklediğiniz şarkı =)

evet doğru şarkı çok teşekkürler

twenn73

Üye
buyrun arkadaşlar benden ...

hugu16

Üye
arkadaşlar elinize sağlık biraz daha uzun çalanı yokmu:))))) :yuru

xtrex

Üye
bulundu ye uzatırız onu :D

Hayalet__27

Hayalet__27

Üye
Arama Motoruna Apaçi Müziği Die Gir.MUTLAKA ÇIKAR.

fotik

Üye
arkadaslar elimden gelen bu..

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş

seqqiLe Peach

seqqiLe Peach

Üye
Bu Müziği Uzattım Ve Size Sunuyorum
Aşağıdaki Linkteki Konuda...

BURAYA TIKLA

trojenm

Üye
aynen ya bu muzik nette yok boşuna aramayın atv nin kendi mix ' i olsa gerek .

selocan2666

Üye
buyrun arkadaşlar ben en iyi şekilde mixledim öbür adama fln bakmayın dj farukmuş kayma yapmış o şarkıda kopyalamış yapıstırmış başka yerlere bozuk yapmıs sonra diyo dj faruk onumu dinliyecez biz şarkımızımı burda 4x4 lük kaliteyle gerçek şarkı gibi yapıldı taaa 1 dk lığı var bunun orda en adi şekli ama benimkinde öyle değil çok net sesler sizden istediğim sadece bir teşekkür ve bunu ben yaptım diye benden çalmamanız.

21fatih21

Üye
buyrun buradan indirebilirsiniz =)

BucaYer6

Üye
Sevgili Maxicep Ailesi...

Bu Müzik ATV'nin özel mix'idir.Çocuklar Duymasın adlı diziye özel olarak değişik ritimle yapılmıştır.Müziğin Orjinali Zaten kısadır lakin sizler için uzun versiyon'nu kardeşime yaptırdım.Kısacası müziği loop'layarak ayrıca bir kaç efekt ile uzattı yaklaşık 5 6 dk lık bir süresi oldu.Müziği indirmek için bu adrese gidin.

bu adresten müziğin uzun versiyonunu Mp3 olarak temin edebilirsiniz.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
link ölü kardeş ama karişik linkler bende konunu düzeltirsin

Üst Alt