18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
BiLmemek önemLi değiLki kardeşim :oke: Bizde anamızın karnından herşeyi biLerek doğmadık herhaLde :ehe N97 ana ekranındaki özeLLikLer varya .d nasıL anLatıyım biLmiyorum ki .d n97 nin ana ekranındaki özeLLikLer widgetLer :)

Widget şöyle düşünebiliriz.Kısaca windows 7/vistada nasıl masaüstü araçları-gadgetları (saat/takvim/cpu kullanımı) varsa widget ta onun telefona aktarılmış hali :D
çok teşekkür ediyorum, peki bu c6 versiyonu yüklü 5800 için v51 ve öncesi wingetler kullanılabiliyormu veya tavsiye edeceğiniz varmı?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
çok teşekkür ediyorum, peki bu c6 versiyonu yüklü 5800 için v51 ve öncesi wingetler kullanılabiliyormu veya tavsiye edeceğiniz varmı?

Hayır kuLLanıLamıyor :) 5800 ' da widget özeLLiği yok :) Bu c6 nın firmwaresi :) Arkadaşta modLamış güzeL bi şekiLde :oke:
Aynı zamanda n97 ninde widget özeLLiği var ama nokia 5800 ' ın yok :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkdaşlar gnelbi uyarı yapmak istiyorum:
Eğer Killme/Jbak taskman gibi programlarda "Popupclock" uygulamasını kapatırsanız slide-unlock (tuş kilidi aktifken menüye basarak gelen ekran) kaybolur.
bunun için bu uygulamayı kapatmayın.
"Korumaya al" derseniz zaten dosya yöneticileri müdahale etmezler....

ByOrkO

ByOrkO

Üye
knetic scrooll yok olmuş menüde???

avaner77

Üye
dostum ellerine sağlık ilk gördüğüm gün yükledim ama internet tarayacısı çalışmadı çalışmalarının devamını dilerim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
dostum ellerine sağlık ilk gördüğüm gün yükledim ama internet tarayacısı çalışmadı çalışmalarının devamını dilerim
web aayarlarını kontrol et.özellikle hedeflerde geçerli bir ağ erişim noktasının varlığından....

etherkes

etherkes

Üye
Çok saol kardeşim çok başarılı ve güzel bi mod olmuş...

master_s

master_s

Üye
Teşekkür ederim güzel çalışma ama fw hazırlamayı bırakman üzücü...:ağlarım:

spyfurky

spyfurky

Üye
türkçe değil sanırım

coskuncay19

coskuncay19

Üye
ya beyler ben bu ev ekranındaki kısayol rehbere birşey ekleyemiorum bi yardımcı olur musunuz?

arfter

arfter

Üye
bu arada arkdaşlar gnelbi uyarı yapmak istiyorum:
Eğer Killme/Jbak taskman gibi programlarda "Popupclock" uygulamasını kapatırsanız slide-unlock (tuş kilidi aktifken menüye basarak gelen ekran) kaybolur.
bunun için bu uygulamayı kapatmayın.
"Korumaya al" derseniz zaten dosya yöneticileri müdahale etmezler....

Düzeldi ama pek de bi önemi yoktu zaten :) :oke:

keşke t9 da düzelse!

ByOrkO

ByOrkO

Üye
menü ekrana sığmışsa kaydırma çubuğu gelmiyor evet

FW güzel ellernze sağlkta yok hik bir yerde yok grdğm kadaryla kaydıyma yok 5800 da oldğu gibi parmakla yukarıaşağı kaydırma yok???

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
FW güzel ellernze sağlkta yok hik bir yerde yok grdğm kadaryla kaydıyma yok 5800 da oldğu gibi parmakla yukarıaşağı kaydırma yok???
dostum senin o dediğin menüde sıkıntıya yol açıyor.
o yüzden kapatıldı.
durduk yere değil

webersin

webersin

Üye
Yeni bir fw bekliyoruz hocam :ehe

Üst Alt