18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

kesbi

kesbi

Üye
hayır trial olurmu olssa zaten tutmam fw de...
sadece bir kereliğe mahsus çakma bir email adresiyle wifi/ağ üzerinden etkinleştirmen yeterli :D
belge düzenlemede office evet ,pdf reader sadece görüntüleme

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Şarjım dolunca atıyorum şimdi. 4x5 menü çok iyi oldu. Bazı arkadaşlar nedense beğenmiyor ama bence daha da artmalı. Zira butonların boyutu değil işlevi önemli. :naughty: İnşallah ilerde 6x8 filan da çıkar. Hatta menüye ayar olarak gelir de herkes istediği gibi kullanır. Telefonun akıllı olduğunu daha iyi anlıyoruz böylece. PDA gibi oldu. Bi aşağı bi yukarı telef oluyorduk. Yok kinetik scroll gelsede hızlı inip çıksak filan. Tekrar teşekkürler.

webersin

webersin

Üye
BEYLER 5800 KULLANAN ARKADAŞLAR şu sayfayı telefondan girip direk download etme yapabilen arkadaşlar var mı? C6 sürümde telefonun desteklemediğini söylüyor.

--------------- Ekleme ---------------

5800 C6 sürümünde İşcep uygulamasını telefona link geldiği zaman yükleme adresine gidildiği zaman yükleme yapılmıyor.

Ama direk java dosyasını telefonu atarsanız çalışıyor arkadaşlar denedim problem yok.
5800 C6 uyumlu telefona atın işcep rahatlıkla girin her format atmada tekrar link ekleminize gerek kalmayacak size verilen kodları yazın bir yere not alın her zaman :ehe

5800 C6 VE NORMAL KULLANICILAR İÇİN

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

okan_582

Üye
kardeşim ellerine saglık ama eksik yaplan ne biliyormusunuz wi-fi baglatısı ne gps baglantısı her nerye tşkler

casper1234

Üye
İsbank cep uygulaması mesajla gelen adresten yüklenebiliyor. Yani sorun yok.

webersin

webersin

Üye
İsbank cep uygulaması mesajla gelen adresten yüklenebiliyor. Yani sorun yok.

Bu Fw de yüklenmiyor dostum desteklemiyor gibisinden hata mesajı çıkıyor telefona gelen mesaj linkine girdiğin zaman.Ayrıca her format attığında illaki wap bağlantısı yapmadan bu java dosyasını direk kurabilirsiniz

serkan

Üye
dostum menü düzenlemesini özellikle 4x5 olarak ayarladım.klasör düzenleri bu menü biçimine göre yapılmıştır.şimdi eskiye dönmen bütün menü düzenini alt üst edecektir....

Tamam dostum anladım ilgin için teşekkür ederim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
wlan ayarları internete girmiyo yani herkese açık olan bi internete bile girmiyo
1 kereliğine mahsus web-ayarlar-genel-erişim noktası-Her zaman sor' ayarladıktan sonra
istediğin zaman hangi ağa bağlanmak gerektiğini sorar....
ayarlar varsayılan olarak Internet e ayarlanmıştır.
wi-fi den girip bir kereliğine ağ tanımlaması yapmış olsan böyle bir sıkıntı olmaz.....

kesbi

kesbi

Üye
Kurdum ve kullanıyorum nihayet. İlk izlenimlerim çok güzel. Hız ve göresellik olarak çok güzel. Tema efektlerini açınca biraz yavaşlıyor ama ben zaten pek açmıyordum. Yeni klasör oluşturdum ve dosya ismini değiştirmede zorlandım. Bİ türlü klavye çıkmadı. Kapatıp açtım uğraştım derken zorda olsa başardım. :oke:

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
eline sağlık yükledim.Windows 7 'de JAF çalıştıramayan arkadaşlar varsa Uyumluluk sorunu giderme falan denemesinler sadece Yönetici olarak çalıştır yeterli.

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim dün akşam modifiyeyi güncellemişsin sanırım. eline sağlık, ancak modifiyede güncelleme yapınca neler olduğunu ilk sayfada belirtebilirmisin, mesela önüne + işareti koyarak falan, teşekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeşim dün akşam modifiyeyi güncellemişsin sanırım. eline sağlık, ancak modifiyede güncelleme yapınca neler olduğunu ilk sayfada belirtebilirmisin, mesela önüne + işareti koyarak falan, teşekkürler
abi güncelleme yapmadım.sadece sözlükle ilgili söylenen kısımlarda denemeler yaptım kendimce
sadece sonuçları yazmıştım buraya.değişiklik deyok sözlük gene aynı gene aynı(n97 nin ve 5800 ün orijinal sözlük dosyalarını denedim ama ammaalesef)

webersin

webersin

Üye
Yeni güncelleme çıkarsa hocam haberimiz olsun her gün bakıyorum yeni bir şey çıkacak mı diye güncelleme için :naughty:

henes_42

henes_42

Üye
abi güncelleme yapmadım.sadece sözlükle ilgili söylenen kısımlarda denemeler yaptım kendimce
sadece sonuçları yazmıştım buraya.değişiklik deyok sözlük gene aynı gene aynı(n97 nin ve 5800 ün orijinal sözlük dosyalarını denedim ama ammaalesef)

ilk modifiyedeki programlar vs. duruyorsa yani güncelleme yoksa o zaman yeniden flashlamayayım telefonu, garibim flash yiye yiye bi hale girdi :d: yaşasın flashtan kurtuldum diye seviniyor garibim telefon

callcium

Üye
BEYLER 5800 KULLANAN ARKADAŞLAR şu sayfayı telefondan girip direk download etme yapabilen arkadaşlar var mı? C6 sürümde telefonun desteklemediğini söylüyor.

5800 C6 sürümünde İşcep uygulamasını telefona link geldiği zaman yükleme adresine gidildiği zaman yükleme yapılmıyor.

Ama direk java dosyasını telefonu atarsanız çalışıyor arkadaşlar denedim problem yok.
5800 C6 uyumlu telefona atın işcep rahatlıkla girin her format atmada tekrar link ekleminize gerek kalmayacak size verilen kodları yazın bir yere not alın her zaman :ehe

5800 C6 VE NORMAL KULLANICILAR İÇİN

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

hocam yükledim ancak ekrana sığmıyor yine capslardaki gibi değil ek ayar mı gerekiyor?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yenibir sürüm çıkmayacak emin olun.Nasıl çıkar?T9 düzeltmesi yeşil ışıkla alakalı sorunların giderildiği ile ilgili bir sürüm pnht tarafından çıkar o zaman yeni sürüm hazırlarım .Ama şimdilik ufukta böyle bi şey gözükmüyor...

webersin

webersin

Üye
hocam yükledim ancak ekrana sığmıyor yine capslardaki gibi değil ek ayar mı gerekiyor?

Capsleri ben çektim hocam telefon 5800 şu ayarları yapman lazım.

Kod:
Nokia 5800 ve N97 Klavye Ayarları
Ekran klavyesinin görülemediği durumlarda telefon kendiliğinden ekranın yarısını kaplayan  “Ekran Üstü Klavye” isimli bir klavye görüntülemektedir. Aktivasyon kodunu yazmaya çalışırken uygulamanın kendi klavyesi söz konusu klavyenin altında kalmaktadır.
Bu klavyeyi kapatmak için: 
Menu / Ayarlar / Uygulama Yöneticisi / Yüklü Uygulamalar 
menü yolunu açıp Iscep işaretlendikten sonra 
Seçenekler / Süit Ayarları -> Ekran Üstü Klavye: Kapalı 
Şeklinde şeçilmelidir.
Yukarıdaki ayarlar yapıldıktan sonra uygulamanın klavyesini kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar yenibir sürüm çıkmayacak emin olun.Nasıl çıkar?T9 düzeltmesi yeşil ışıkla alakalı sorunların giderildiği ile ilgili bir sürüm pnht tarafından çıkar o zaman yeni sürüm hazırlarım .Ama şimdilik ufukta böyle bi şey gözükmüyor...

pnht yeni sürüm çıkartır herhalde yakın bir zamanda ufak tefek hatalar var şimdilik böyle kullanmaya devam (h):heyo:

İŞCEP YÜKLEYEN ARKADAŞLAR DOSYA YANLIŞ VERMİŞİM DÜZELTME YAPAMIYORUM

YENİ LİNK BU EKRANA SIĞIYOR.

webersin

webersin

Üye
ben mecburen xpeed ultimate geri döndüm :(

BU C6 sürümde çalışıyor dostum tüm sürümlerde çalışıyor wapdan açtığın için desteklemiyor diyor bunu dene ekran görüntüleri bi önceki sayfada :oke:

callcium

Üye
BU C6 sürümde çalışıyor dostum tüm sürümlerde çalışıyor wapdan açtığın için desteklemiyor diyor bunu dene ekran görüntüleri bi önceki sayfada :oke:

ekran küçüldü ama yine altta boşluk oluyor onun dışında çalışıyor

Üst Alt