TTPod v3.71 S60v5 TR by MegaloManiaX (for Hacked Phones)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.71 S60v5 TR by MegaloManiaX (for Hacked Phones)
Uzun Uğraşlar Sonucunda TTPod 3.71 'i Türkçeye %100 Çevirdim Arkadaşlar. Programı Anlatmaya Gerek Yok Sanırım. Yinede İsteyen Olursa Diğer Eski Versiyonlardan Programın Hangi Özellikleri Olduğunu Öğrenebilirler.

(Hackli Telefonlar İçindir. Kimse Sertifika İstiyor Felan Demesin. Bütün TR Programlar Sertifikasızdır.)

Programdan SS'ler

Açılış Ekranı

İçinde 21 Tema İle Yüklü Olarak Gelecek. Benim Favorim "DnBaZZ" :oke:
(Son 3 Tema İsmi Çince Olduğundan Öle Gözüküyor. Çalışmasını Etkilemez)

İçinde 15 Tane Görsel Efekt İle Birlikte Gelecek

Buda Ç(ALINTI) Olmadığının Kanıtı.

Güle Güle Kullanın. E Bi Teşekkürü Çok Görmezsiniz Umarım :evet:

TTPod 3.71 Patch 4 Run'lı Versiyon.
( Patch 4 Run'lı Versiyon)

Telinizde Zaten Patch 4 Run Varsa Dahili Birleşen Hatası Alırsınız. Alttaki Link Patch 4 Run'sız Versiyondur. Dahili Birleşen Hatası Vermez.
(Patch 4 Run'sız Versiyon)

• Beğen
Tepkiler: Knight43, İSTİHBARATÇI, otebostan ve 139 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkür dosya boyutu büyük olduğu için konuya eklenememiştir:oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür dosya boyutu büyük olduğu için konuya eklenememiştir:oke:

Bu biraz Gold Paket oldu :) ondan 8mb :D

43 Kere İnmiş. 3 Kişi Teşekkür Etmiş. Teşekkür Edenlere Bende Teşekkür Ederim.

ungood20

ungood20

Üye
emeğinize sağlık

By_Casparov

By_Casparov

Üye
emeğine değmiş kardeş kafan rahat olsn

veyselcelik

Üye
Türkçeleştirme sana ait değil sadece bikaç tema eklenmiş o kadar. ************

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sis dosyası tarafımca kontrol edildi.dediğiniz yere ait olduğuna dair bir ipucu bulamadım.ayrıca program çevirme o kadar zor bir iş değil.her Türkçeleştrilen programı şurdan aldın burdan aldın dersek sonu gelmez.konu bu haliyle kalacaktır.boş tartışmalara gerek yok.lütfen uzatmayalım.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Türkçeleştirme sana ait değil sadece bikaç tema eklenmiş o kadar. ************

Sadece gülüyorum. O Hex Editleme ile tam 3 gün uğraştım. 2gün kaldığım yeri kaybedip tekrar baştan kontrol ettim :) ve türkçeleştirmenin bana ait olmadığını söylüyorsunuz :)

v-s-l

Üye
Sadece gülüyorum. O Hex Editleme ile tam 3 gün uğraştım. 2gün kaldığım yeri kaybedip tekrar baştan kontrol ettim :) ve türkçeleştirmenin bana ait olmadığını söylüyorsunuz :)

Şöyle bir durum var, araçlar>parça tekrarlama dedikten sonra programdan atıyor.

Bu sorun önceden indirdiğim yerde de aynı bu şekildeydi. Rica ettim ordakini düzelttiler bu senin verdiğinde de aynı hata var. Ondan öyle bir düşünceye kapıldım.

Ama sen çevirmişsİn, emeğine sağlık

THQ

THQ

Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez hatası verdi
Tamam güvenli telefonun güvenli olmasını güvenli dosyaların yüklenmesi için bazı önlemler alırsın ama Sertifikasıydı hatasıydı derken
Kısacası bu sorun nasıl Çözülür
Yahu Şu nokia şirketinin mail adresini verirmisiniz Nokiaya içimdeki tüm öfkeyi sitemi kusayımda rahatlayayım şöyle ne zamandan beri ağzımdan çıkaramadıklarımı bir mailde nakiaya nasihat şeklinde yüzüne vurayım
Birde şu nokialara s60v3 ile beraber gelen sertifika vs vs sorunlarını akıl eden arkadaşları elime verseler çok güzel olurya ben onlara örflerimizi adetllerimizi üzerlerinde anlatırdım ne güzel offff offff

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir durum var, araçlar>parça tekrarlama dedikten sonra programdan atıyor.

Bu sorun önceden indirdiğim yerde de aynı bu şekildeydi. Rica ettim ordakini düzelttiler bu senin verdiğinde de aynı hata var. Ondan öyle bir düşünceye kapıldım.

Ama sen çevirmişsİn, emeğine sağlık

Şimdi baktım arkadaşım Türkçe karakter orda desteklenmedigi için atıyormuş. Eğer onlardan çalmış olsam bu hatayı düzelterek yayınlamış olurdum dimi? Demekki onlarda benim gibi önce ürkçe karakter kullandılar sonra hata olduğunu anlayınca Türkçe karakteri normale çevirmişlerdir. Sadece bir satır yüzünden yapıyor. Müsait bir zamanımda tekrar repacklerim. Lütfen çamur atmayın

kuvars10

Üye
Nokia c6 fwsi yüklü telefonumda,kurmaya çalıştım programı ama yazılı dahili bileşim gibi bir hata verdi.Hatanın adını tam hatırlamıyorum ama kurulmadı

v-s-l

Üye
Nokia c6 fwsi yüklü telefonumda,kurmaya çalıştım programı ama yazılı dahili bileşim gibi bir hata verdi.Hatanın adını tam hatırlamıyorum ama kurulmadı

Bende de aynı şekilde. Hacksiz v51 de sertifikalayıp kurulmuştu. C6 firmwarede bütün programlar yükleniyor. Ama ttpod da böyle bir hata veriyor.

v-s-l

Üye
Neden açılmadığını anladım. Eski v51 firmwarede ttpodun çince sitesinden indirdiğimiz sistem hatası verir, açılmazdı. Patch 4 run yükleyince açılırdı.

C6 da ise patch 4 run yüklemeden çince ttpod açılıyor. Ama patch4run yüklemeye çalışırsam "Bu Bir Dahili Bileşen" hatası veriyor.

C6 firmwareye ttpod yükleyebilmek için patch4run içine gömülü olmayan ttpod bulmak lazım..

O da üst mesajda paylaşılan TTPod 3.71 SymbianS60v5 EN by SymPViet.sisx dosyasını indirip, yüklerken patch4run işareti kaldırıp devam etmek gerekiyor.

kuvars10

Üye
Tamam teşekkür ederim şimdi yüklendi.

v-s-l

Üye
Şimdiye kadar bulduğum en güzel skinler yaklaşık 20 tane;

Skin arayanlar mutlaka baksın içlerinde mükemmel skinler var

@ MegaloManiaX ,
Skinlere mutlaka bak, bunları da koymalısın bence programa.
Bir de türkçe versiyonun içinde (beraber yüklenen) patch4run çıkartılabilir mi ? c6 fw lere patch4run olunca yüklenemiyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Dahili Birleşen Hatası Alan Arkadaşlar İlk Sayfadaki Diğer Linki Yüklesin. Path 4 Runsız Versiyonu

Üst Alt