Nokia 5230 Ücretsiz Navigasyon var mı ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlhdmr

tlhdmr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Ücretsiz Navigasyon var mı ???
Arkadaşlar forumda bu konu açılmış ancak hiç bir şekilde doğru düzgün cevaplanamamış.
Forum üyelerinin çözüm önerilerine göre

• "TÜMLEŞİK GPS" seçme meselesi ağır basıyor, ancak bu şekilde bir -iki kere bağlantı kurabildim onda da bulunduğum konumdan yaklaşık 1 km uzak bir yeri gösteriyordu.

• Bazı üyelerde Garmin, ndrive programı sayesinde gps'i ücretsiz kullanıyorum demiş ancak ben ndrive programını yükledim işe yaramadı...
Lütfen şu işe bir çözüm yolu gösterin... şimdiden teşekkürler....​

volkan1497

volkan1497

Üye
Sadece Tümleşik gps i seç ayrıca kesinlikle açık alanda olmalısın bi de bağlantı 3-5 dakika sürebilir bekle.

tlhdmr

tlhdmr

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor ya yine de denemediğim yer kalmadı.
ayrıca az önce bir şey denedim nutra96 adlı arkadaşımız önermiş..
Bi yerde okudum ama denemedim .Uygula işe yarasa haber ver .
1.Ayarla-tel ayarları-konumlama-konumlama yöntemleri , burada sadece tümleşik gps seçili olsun.
2.Konumlama sunucusu kapalı olarak ayarla.
3.Ayarlar-tel ayarları-bağlantı-hedefler internet ve vap erişim noktalarını sil.
Bunları uygulayınca navigasyon ücretsiz oluyomuş.

bu dediklerini uyguladım şimdi ovi maps'te harita bölümüne girdiğimde "bağlantı kurulamadı, yeniden deneyiniz" uyarısı çıkıyor. ayrıca facebook'a girmeye çalıştım onda da "geçersiz erişim noktası veya yer imi" uyarısı alıyorum :ağlarım: bunu nasıl düzelteceğim???:off::vur

volkan1497

volkan1497

Üye
peki dns adresiyle oynadın mı bazen dns ten dolayı geçersiz erişim noktası uyarısı veriyor.

tlhdmr

tlhdmr

Üye
    Konu Sahibi
orada dediklerini uyguladım. wap ve internet erişim noktalarını sildim. Şimdi tekrar wap ayarlarını istedim turkcell'den geldi kaydettim ancak problem hala devam ediyor. çünkü İnternet Erişim Noktası bölümü boş... :hmmm

clubnokia

clubnokia

Üye
Navigasyon tamamen ücretsiz.
Tek yapman gereken açık alanda bulunmak ve konumlama ayarlarından şebeke bağlantılı olanı kapa ve maps internet ayarlarında çevrimdışı olanı seç. Açık alanda bulunduğun müddette navi bedava.

YsF_90

YsF_90

Üye
ovi maps bazen sıkıntı çıkartabiliyor forumda ararsan garmin mobile programı var daha kullanışlı geliyor bana ve hiç bi sorun olmuyor.

tlhdmr

tlhdmr

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps bazen sıkıntı çıkartabiliyor forumda ararsan garmin mobile programı var daha kullanışlı geliyor bana ve hiç bi sorun olmuyor.
o da ndrive gibi ise hiç boşuna yüklemeyeyim... :hmmm çünkü ndrive'ı kullandım ancak memnun kalmadım...

YsF_90

YsF_90

Üye
o da ndrive gibi ise hiç boşuna yüklemeyeyim... :hmmm çünkü ndrive'ı kullandım ancak memnun kalmadım...

inan ndrive hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam, her iki programı da kullananlar varsa onların yorumları yardımcı olabilir inşallah

polat558

Üye
güzel kardeşim garmini kur nokia kendı gps sorunlu beklemen gerekıo ndrive desen oda aynı ama garmini tavsiye ederim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt