S60v5 Tema Cenneti 100 Adet Tema İster Paket Paket İster Tek Tek (Önizleme)

Sponsorlu Bağlantılar

zurna11

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Tema Cenneti 100 Adet Tema İster Paket Paket İster Tek Tek (Önizleme)

Hepsini tek pakette indirmek isteyenler

boyut büyük diyenlere dosyayı 4 e böldüm .
Hotfile

Rapidshare

not:temalar burdan alıntıdır.ben sadece indirip paket haline getirdim.rar kodu : maxicep :bye2:

• Beğen
Tepkiler: hayrim-fadime, quake16, luiss89 ve 30 diğerleri

volkan1497

volkan1497

Üye
:tşk: gerçekten süper temalar...

Aziz™

Üye
başkasının konusunu kopyala yapıştır yapmanın anlamı ne..?

zurna11

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2629801' Alıntı:
başkasının konusunu kopyala yapıştır yapmanın anlamı ne..?

alta yazdığım notu görmedin galiba.

not:temalar burdan alıntıdır.ben sadece indirip paket haline getirdim.rar kodu : maxicep :bye2:

100 dosyayı tek tek indirip paket haline getirdim sonra upload etmeye başladım bu da 288 mb etti.Bunu hazırlamak kaç saatimi aldı biliyomusun?Burda emek var emeğe saygılı ol ben senin gibi başka forumlarda onun bunun açtığı konuyu kopyalamıyorum.İndirip düzenliyorum alıntı yaptığım kaynağıda veriyorum.

örnek: bu programı sen alıntı yapmadınmı başka biyerden yoksa programı senmi hazırladın yaptığın tek şey 194 kb'lik bir dosya upload etmek!

ugur-aysem

Üye
harbiden on numara çalısma olmus ellerine sağlık

zurna11

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim ama bazıları emek nedir bilmiyor

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm

zurna11

Üye
    Konu Sahibi

Aziz™

Üye
alta yazdığım notu görmedin galiba.

100 dosyayı tek tek indirip paket haline getirdim sonra upload etmeye başladım bu da 288 mb etti.Bunu hazırlamak kaç saatimi aldı biliyomusun?Burda emek var emeğe saygılı ol ben senin gibi başka forumlarda onun bunun açtığı konuyu kopyalamıyorum.İndirip düzenliyorum alıntı yaptığım kaynağıda veriyorum.

örnek: bu programı sen alıntı yapmadınmı başka biyerden yoksa programı senmi hazırladın yaptığın tek şey 194 kb'lik bir dosya upload etmek!

zaten herkesin yaptığı iş o değilmi..:)
bu dosyalar internette nasıl dolaşıyor sanıyorsun akıllı..:)
herkes gördüğü dosyayı kendi mekanında paylaşır başkası gelir kendi sitesine götürür durum böyle devam eder..senin emeğine saygım var güzel birşey ama adamın konusundaki temaları niye aldın dedim..madem o kadar uğraşmışsın başka temalar ekleseydin konu %100 senin olurdu demek istedim.böylesi daha güzel olmazmıydı sence..:)
hem ben kaliteli paylaşımlar yapmasam kısa sürede bu kadar teşekkür ve bu kadar yükselirmiydim sanıyorsun..yaptığım tek şey 194 kb'lik dosyayı upload etmekmiş ha..:)
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..:)

eagle_eyed_bull

Üye
Teşekkürler.......

zurna11

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2633194' Alıntı:
zaten herkesin yaptığı iş o değilmi..:)
bu dosyalar internette nasıl dolaşıyor sanıyorsun akıllı..:)
herkes gördüğü dosyayı kendi mekanında paylaşır başkası gelir kendi sitesine götürür durum böyle devam eder..senin emeğine saygım var güzel birşey ama adamın konusundaki temaları niye aldın dedim..madem o kadar uğraşmışsın başka temalar ekleseydin konu %100 senin olurdu demek istedim.böylesi daha güzel olmazmıydı sence..:)
hem ben kaliteli paylaşımlar yapmasam kısa sürede bu kadar teşekkür ve bu kadar yükselirmiydim sanıyorsun..yaptığım tek şey 194 kb'lik dosyayı upload etmekmiş ha..:)
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..:)

adam temaları tek tek vermiş tek tek indirmek hayli zaman alır ve sıkıcı bir iş.Başka temalar demişsin yeri geldiğinde başka temalarda ekliyorum hiç merak etme emeğe saygım var diyosun ama başkasının konusunu kopyala yapıştır yapmanın anlamı ne..? bu ne demek peki?
Ben sadece kopyala yapıştırmı yaptım hepsini indirdim ayırdım upload ettim şu güzelim yurdumun 1 mbps internetiyle...
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..
Amin.Başka söze ne hacet...

ozanazy

ozanazy

Üye
Kasmayın bu kadar arkadaşlar yeri geliyo maxicep'teki yöneticiler bile maxicep'teki konuları birleştirip derleme yapıyo. Adam mükemmel bir çalışma yapmış herkese de teşekkür etmek düşer. Sıkıntı varsa sol üst kısımda şikayet et linkine tıklayın ;)

deniz86

deniz86

Üye
süper paylasım

maxiceo0669

Üye
tşk.

kartal158

kartal158

Üye
hepsi çok ii

zurna11

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
köstek olana destek yok ama emeğe tam destek saolasın konu harika Emeğine sağlık
gereksiz mesajlar kırletmeyin burayı PAYLAŞMAK GÜZELDİR...!!!

Gitarist™

Gitarist™

Üye
güzell temalar teşekkürler..

zurna11

Üye
    Konu Sahibi
köstek olana destek yok ama emeğe tam destek saolasın konu harika Emeğine sağlık
gereksiz mesajlar kırletmeyin burayı PAYLAŞMAK GÜZELDİR...!!!

teşekkürler sizin gibi düşünceli üyelerin olduğunu bilmek güzel

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Ellerine Sağlık Güzel Derleme Olmuş...

Üst Alt