dün gece konuştuk biz
minoo Üye sahra25' Alıntı: Nasıl iyi miymiş Genişletmek için tıkla ... evet ablacım iyiymiş.doktoru bekliyomuş sonuçları falan.
sahra25' Alıntı: Nasıl iyi miymiş Genişletmek için tıkla ... evet ablacım iyiymiş.doktoru bekliyomuş sonuçları falan.
huri$ Üye minoo' Alıntı: Cahillere taktım Genişletmek için tıkla ... oyyyy sakin ol guzum ya birak cahilleri
Yasminozz Üye huri$' Alıntı: kesmee kiymaa ama sagliksiz iseler ascik uçlarindan kisalt uzun sac yakisir sana Genişletmek için tıkla ... belime kdr uzun ztn..yaa uçlarından fln aldırcam ztn de omuz hizasına kdr kısaltsam mı acaba die düşünüyorum...
huri$' Alıntı: kesmee kiymaa ama sagliksiz iseler ascik uçlarindan kisalt uzun sac yakisir sana Genişletmek için tıkla ... belime kdr uzun ztn..yaa uçlarından fln aldırcam ztn de omuz hizasına kdr kısaltsam mı acaba die düşünüyorum...
minoo Üye yasminoz' Alıntı: belime kdr uzun ztn..yaa uçlarından fln aldırcam ztn de omuz hizasına kdr kısaltsam mı acaba die düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... benim saçım da belimde ama kıyamıyorum cesaret edemiyorum açıkçası
yasminoz' Alıntı: belime kdr uzun ztn..yaa uçlarından fln aldırcam ztn de omuz hizasına kdr kısaltsam mı acaba die düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... benim saçım da belimde ama kıyamıyorum cesaret edemiyorum açıkçası
Yasminozz Üye ben de kıyamıyorum işte 8 senedir...aynı saçla geziyorumm...değişiklik yapsam mı die taktım işte...
minoo Üye yasminoz' Alıntı: ben de kıyamıyorum işte 8 senedir...aynı saçla geziyorumm...değişiklik yapsam mı die taktım işte... Genişletmek için tıkla ... bir kaç ay önce ben de aynı durumdaydım tatil yaptım geçti
yasminoz' Alıntı: ben de kıyamıyorum işte 8 senedir...aynı saçla geziyorumm...değişiklik yapsam mı die taktım işte... Genişletmek için tıkla ... bir kaç ay önce ben de aynı durumdaydım tatil yaptım geçti
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Uzun ve düz saç mükemmeldir Genişletmek için tıkla ... evet çok severim