Cep Mushaf Windows Mobile 5.0 ve üzeri için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
Cep Mushaf Windows Mobile 5.0 ve üzeri için

800x480 çözünürlük destekli, tüm 480x480, 320x240 çözünürlüklerde çalıştırılabilir

Programın download linkleri

Görüşleriniz, eleştirileriniz ve önerileriniz benim için önemlidir. Program versiyon Ücretsizdir.

--------------- Ekleme ---------------

Cep Mushaf Cep Kuran (Cep Hatim), Cep Meal ve Cep Hadis'i de kapsayan bir program olup, Windows Mobile 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip olan tüm cep telefonları veya PDA'lara kurulabilmektedir.

Kuran-ı Kerim bölümünde, Tevafuklu Hüsrev Hatlı el yazma Kuran, Kabe İmamlarından Ahmet El-Acmi'nin seslendirmesi ile yer alıyor.

Türkçe Meal bölümünde, Diyanet işleri başkanlığının sitesinde de yer alan son Türkçe Meal, açıklama ve dipnotlarıyla beraber bulunmaktadır. Ayrıca mp3 şeklindede meal dinleyebilirsiniz.

Hadis-i Şerif bölümünde Kütüb-ü Sitte de yer alan 7300 Hadisi şerif yer alıyor.

• Beğen
Tepkiler: tharkun41, mueyyet, bmwengin ve 4 diğerleri

gölik

Üye
tşk ederim çok güzel

birgivi

birgivi

Üye
kardeş çok güzel proğram yalnız bunun symbian işletim sistemi için olanı yokmu acaba uzun zamandır böyle bir proğram arıyorum bulamadım
birde bilgilendirme amaçlı olarakmı buraya açtınız konuyu

serkantas1987

Üye
teşekkürler

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
symbian için VS2008 ile çalışacak SDK aradım fakat bulamadım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa önerilerilerine açığım..

kardeş çok güzel proğram yalnız bunun symbian işletim sistemi için olanı yokmu acaba uzun zamandır böyle bir proğram arıyorum bulamadım
birde bilgilendirme amaçlı olarakmı buraya açtınız konuyu

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
son güncelleme dosyasını

adresinden indirebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt