nokıa 5800 çin malı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ipek5800nokia

Üye
5800larin hepsimi cin mali.msn yükle,flashplayer,yok rar yok jar yok sis yok japon üretim yok sorunlu tel.güncelleme isteyen tel. Tek istedgm wideo acsin,mùzik indireym,oyun indireym.bune bunlari yüklemek icin nete grdgm kadar özel grmedim.sistem programcilg okusaydim.haram zikkim olsun maasimin yarisi. Kiz basima bunlarla ugrasiorum ya.ögretmenim isim gücüm war benim.lanet olsun!

n95eray

n95eray

Üye
5800larin hepsimi cin mali.msn yükle,flashplayer,yok rar yok jar yok sis yok japon üretim yok sorunlu tel.güncelleme isteyen tel. Tek istedgm wideo acsin,mùzik indireym,oyun indireym.bune bunlari yüklemek icin nete grdgm kadar özel grmedim.sistem programcilg okusaydim.haram zikkim olsun maasimin yarisi. Kiz basima bunlarla ugrasiorum ya.ögretmenim isim gücüm war benim.lanet olsun!
ipek5800nokia arkadaşım galiba sen cin malı almışsın bu yapamadığın verşeyi 5800 ile yapabiliyorsun film izlemek, müzik indirmek,skyfire prosunu yüklediğinde facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde laptop ile girmiş gibi chat sayfasını ve videoları izleyebiliyorsun ayrıca msn girebiliyorsun fring programını yüklediğinde ise msn ile görüntülü konuşma yapabiliyorsun ekstra olarak diğer tüm chat programlarını kullanabiliyorsun bunlar (skype,msn live,ICQ,SIP,Google Talk,yahoo,AIM,Twitter,WeFi,Last.tm gibi tüm hepsine tek program sayesinde ulaşabiliyorsun eğer 5800 orjinal ise korkma piyasadaki enlerin teli yani en iyi 3G telefaonu en iyi xpressmusic telefonu en iyi symbian telefonu detaylı bilgi için özele cvp at başka 5800 hakkında bilgi isteyenlerde yazabilir herkeze elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
:oke:

--------------- Ekleme ---------------

çin malı alacaksan 6700 al
özellikleri:
Çift Hat Özellikleri :
Dual Sim teknolojisi ile iki hattınızda aynı anda açık,
Hangi hattan arandığınızı görebilir, tercih ettiğiniz hattan arama yapabilir ve mesaj gönderebilirsiniz,
Bağlantı:
GSM 900/1800
WAP2.0
GPRS
SMS
MMS
Bluetooth (kulaklık bağlayabilir veya dosya transferi yapılabilinir)
Multimedya Özellikleri :
FM Radyo
Müzik çalar ( MP3,Mid, amr, imy vb.)
Video göstericisi ( AVI,MP4,3GP)
Video Kaydedici
Fotograf Kaydedici
Ses Kaydedici (WAW ve AMR formatında)
G-SENSÖR Özelliği ile sallayarak şarkılar, filimler, resimler arasında geçiş yapabilme
Ekran Özellikleri :
2 inç yüksek çözünürlüklü ekran
Ses Özellikleri :
Eller Serbest (handsfree) ile ahizesiz konuşabilme
3D Stereo hoparlör
Polifonik ve MIDI zil sesleri
MP3 lerinizi zil sesi yapabilirsiniz
Her İki hatta da ayrı zil sesi tanımlayabilme
Harici Ses Kaydı yapabilme
Kamera Özellikleri:
WEB CAM olarak kullanabilme
5 farklı çözünürlük ve 3 farklı kalitede fotograf çekebilme(640x480 max)
Beyaz Ayarı, Gece veya Gündüz ayarı, Efekt Ayarları
Zamanlayıcılı Çekim (5-10-15sn beklemeli çekim)
Çerçeveli çekim yapabilme
Çağrı Özellikleri:
Hızlı arama tuşları belirleyebilme
Çoklu arama, konfrerans yapabilme (aynı hat üzerinden)
Çağrı süresi anımsatıcı ve göstericisi (çağrı sırasında istediğiniz saniyelerde sizi uyarır)
Arama Kaydı ( Cevapsiz arama, Gelen ve giden arama)
Arayan grubu oluşturabilme
Telefon rehberinden hızlı arama atayabilme
500 telefon kaydı (Her kişiye Ev,ofis,faks,firma ismi,doğum günü,e-posta adresi kaydı 300telefon+200sim)
Telefon rehberindeki her kişiye resim, video ve ses kayıt edebilme
Diğer Özellikler:
E-Kitap okuyucu
Takvim (istenilen tüm yıl ve ayların takvimi)
Yapılacak Listesi ile istenilen tarihte alarmlı hatırlatma
5 farklı alarm tanıtabilme, Her alarmı haftalık programlayabilme
Dünya Saati
Kronometre (çok fonksyonlu ve kayıt özellikli)
Hesap Makinesi, Birim Dönüştürme, para birimi (kur) dönüştürme
Animasyonlu menü, Oyun
Uçuş Modu ile gsm şebekesini kapatıp, telefonun diğer özelliklerini kullanabilirsiniz
Teknik Özellikler :
Boyut : 105.5X46.5X13.6mm
Pil: 3.7V 750mAh Lityum İon
Ağirlık: 75gr (pil takılı)
400 saat bekleme, 6 saat görüşme yapabilme (şebekeye göre değişebilir
şimdi bu yazdıkların özellikmi oluyor ben göremedimde :d:

agreso

Üye
değerli arkdaşlar bnede n73 sorunluydu verdim üstüne 80 lira ve 5800xm çin malı aldım bunun yazlılımını nokianın sitesinden orjinalini bir defaya mahsus atabiliyoruz ayrıca bu telefonun kamera kalitesi oldukça kötü 15 lira da verim kamerayı değiştiriceksin:naughty:

dodge90

Üye
yaa ne işin var çin malı tel le bak ben aldım bi tane 5800 siyah ohh mis eskidende 6300 ım vardı gayet memnundum yani bide şu var eğer 6300 çok kullandıysan bazen geri istiyosun onu o kadar ama sana yorum bile yapmak istemezdim aslında ALLAH seni ıslah etsin

mbulur

Üye
Çin malı taklit telefonlardan uzak durun. Taklitle gerçek sadece uzaktan dış görünüm olarak benzerlik gösteriyor. Yakından bakıldığında bile Çin taklidi plastik kalitesinin düşüklüğüyle kendini hemen belli ediyor. Tüm Çin malı taklit telefonlar merdiven altında düşük teknolojiyle ve çok kalitesiz komponentler (elektronik parçalar) kullanılarak üretiliyor. Bu telefonların ne SAR değerleri belli (taklitlerden bahsediyorum Trident yada General Mobile gibi markalardan değil) nede işletim sistemleri.
Trident, genereal mobile gibi markalara gelecek olursak, ben bu cihazları yine almam. Çünkü görünüm olarak bir çok modeli Nokia gibi markaların taklidi. Arkasındaki yazılım desteği Nokia yada Samsung gibi telefonların yanından bile geçemez. Trident vs. gibi piyasada kendi markası altında satılan telefonları alırsanız en azından karşınızda bir muhatap bulma ihtimaliniz vardır. Ancak bu telefonlarda üretim ve malzeme kalitesi olarak Nokia gibi markalarla kesinlikle boy ölçüşemez. Yani bir Nokia 6700'ı elinize alın birde Trident T67'yi ne demek istediğimi anlarsınız. T67 görünüm olarak 6700'ı andırsada yanından bile geçemez. Şimdi 6700 kaça T67 kaça diyenlere de cevabım, gücünüzün yettiği modelde kendini ispatlamış bir markanın telefonunu alın olcaktır.
Piyasada Samsung'un spot olarak gerçekten çok uygun fiyatla satılan, özellikleri çok iyi olan telefonlar var. En azından onları tercih edin.

Ayrıca halen "neden çin malı telefon almayalım?", "Çin malı telefonlar nasıl?", "...... modelinin taklidi Çin malı alıcam nasıldır" gibi sorulara bir son verin. Neden derseniz forumda Çin malı telefonlar A'dan öncesi Z'den ötesi anlatıldı ve tartışıldı. Onları araştırmaya bile gerek kalmadan önünüze çıkan sayfalardan okursanız nedenini de anlarsınız nasılınıda . Forumda fazlası yazılmış hemde defalarca, biraz emek verinde okuyun derim.

n95eray

n95eray

Üye
değerli arkdaşlar bnede n73 sorunluydu verdim üstüne 80 lira ve 5800xm çin malı aldım bunun yazlılımını nokianın sitesinden orjinalini bir defaya mahsus atabiliyoruz ayrıca bu telefonun kamera kalitesi oldukça kötü 15 lira da verim kamerayı değiştiriceksin:naughty:
üzgünüm ama seni kandırmışlar cin malının kamerası değiştirilmez çünkü board girişleri pc terimleriyle on board kapsamına giriyor yani tel kart plağına bitişik o yüzden ordan çıkarılması imkansız haa orjinal 5800 kart plağı taktırırım diyorsan ozaman cin malı 5800 içini boşaltıp atman gerekiyor yani bunun olması imkansiz üzgünüm bazı kötü niyetli satıcılar sizi 15 tl değiştiririz diye kandırıyorlar olduki adamlar çalışıp kamerayı değiştirmeyi buldular zaten 2megapixel kamera bile 200 tlden başlıyor o yüzden pek umutlanma 15tl cihazın vidasını bile sökmezler:nono:

mstfkrtp

Üye
Ben şu an kullanıyorum. Made in Hungary yazan telefon ile Made in China yazan telefonlar aynı yerde (Çin) üretiliyor. İçindeki etiketi ve dışındaki etiketi 1 Dinara satın aldıklarını söyledi bana eleman . Yani etiketi kaldırınca içinde yazmıyorsa almayın.

Performansına gelince yavaş falan değil. Dokunmatiği de parmak inceliğimden dolayı sorun çıkarmıyor. Ama kalemle çok hızlı ve hassas. Üretim yeri çin olsa da Teknolojisi Standarttır.

n95eray

n95eray

Üye
Ben şu an kullanıyorum. Made in Hungary yazan telefon ile Made in China yazan telefonlar aynı yerde (Çin) üretiliyor. İçindeki etiketi ve dışındaki etiketi 1 Dinara satın aldıklarını söyledi bana eleman . Yani etiketi kaldırınca içinde yazmıyorsa almayın.

Performansına gelince yavaş falan değil. Dokunmatiği de parmak inceliğimden dolayı sorun çıkarmıyor. Ama kalemle çok hızlı ve hassas. Üretim yeri çin olsa da Teknolojisi Standarttır.
Made in Hungary yazan 5800lar cin malı değil lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın
Made in Hungary türkçe anlamı Made in macaristan demek
ayrıca nokianın tüm kutu iceriği made in china kulaklık ve sarj cihazı gibi parcakrı
Made in Hungary yazan cihazlar kvklı ve 24 ay garantili yani cin malı değil yanlış bilgilendirme:oke:

olcaylar

Üye
yeni aldım çok memnunum tavsiye ederim

carizmaxxx1

Üye
amma saçma yorumlar yapılmış yaklasık 1 senedir cin malı telefon kullanıyorum hiç bi sorunu yok zararlarına gelince sanki aldıyın orjinal telde bu saydıkların mevcut deil fiata gelince orjinalla nerdeyse yarı yarıya düşüyo eee onun deyeri o kadar olacak ucuz ettin suyu kara olur hem adam kullanışı soruyor kardeşim kullanılır
ben kullanıyorum gayet memlunum tabi orjinal teldeki gibi kullanış bekleme ama ona yakın karar senin :D

n95eray

n95eray

Üye
amma saçma yorumlar yapılmış yaklasık 1 senedir cin malı telefon kullanıyorum hiç bi sorunu yok zararlarına gelince sanki aldıyın orjinal telde bu saydıkların mevcut deil fiata gelince orjinalla nerdeyse yarı yarıya düşüyo eee onun deyeri o kadar olacak ucuz ettin suyu kara olur hem adam kullanışı soruyor kardeşim kullanılır
ben kullanıyorum gayet memlunum tabi orjinal teldeki gibi kullanış bekleme ama ona yakın karar senin :D
dostum cin malı kullanıyorsan orjinalının nedemek olduğunu anlamanı beklemiyorum sen devam et cin malı kullanmaya sağlığa zararlarını önemsemiyorum ama dış görünüşü hariç benzer hiçbir yanı yok

özellikle kıyaslıyorum
orjinal ekranı
3.2 inç
cin
2.8 inç
orjinal dokunmatik hassasiyeti yüksek
cin malının hassasiyeti yok
orjinalinde 3.5 G var
cin malında yok
orjinalinde smybian var
cin malında sadece java var
orjinalında nagivasyon var
cin malında yok
orjinali 16gb kart desteği var
cin malında en fazla 4 gb var
orjinalinde 3.2 mp kamera var
cinde 0.3 mp kamera var

daha bir cok fark var bunumu orjinalle kıyaslıyorsun:oke:

menders

Üye
bunlar boş konusmalarr sızın fıkrınızz cın urettıgı ıcınn kotu malll dıye zıhnınızee yatırmısınızz ben aldımmm kardesım aldımm 1 senedır telfn halla calısıyor ne arızası var ne bıseyıı bu demek oluyorkı tlfnun adam gıbı kulancann arızaa elbnet cıkarr oda cın malında degıl hepsınden ellektıronık alet bunlar ne olcagı belı degıll ;) ...:box

huntelaar47

Üye
biz bi tane aldık herşeyi ii wireless,tv,ekran fln hepsi ii ama yinede karışmam ama ii tlfon

umut12345

Üye
bende iphone kullanıyorum çin malı..dokunmatiği harika...orjinal iphonede kulladm...kuzende var..onun kadar iyi olmasa da..hiç sorun yapmıyo...tv..tv den kayıt...wireless...falan hepsi çok işime yarıyo...Opera 8.0 olduğu için internetten video izleyebiliriyorm...tek sorunum sadeca java desteklediği için bazı program ve oyunları açmıyor..Onlarda telefonu kötülemek için bi sebep değil...Bir de kamera arkadaşın dediği gibi 0.3 mp değil...tam 2.0 mp... çözünürlükten çıkar..0.3 ilk çin malları..kardeşim..telefondan pek bi beklentin yoksa...yani ben her oyunu oynarım her videoyu izlerm..gerektiğinde pc gibi kullanırm..iyi fiyata da satarım diyosan ORJİNAL...
yok ama ben telefonu telefon gibi kullanrm...java programlar bana yeter...dokunmatiği kafaımı bozmasın..havamı atayım yeter diyosan çin malı al..ama satma amacıyla alma...telefonun son sahibi olursun...VE TAVSİYEM ALACAKSAN 2. EL AL...2 EL çin 5800 100 lira ya bulrsn...yakma canını..ben burda çin malı reklamcısı değilim..gücün yetiyosa orjinalden şaşma...Ama yapılan yorumlara kanıpta kötü bilme her çin malını...Çin malı fakir iphone su

blosbomb

blosbomb

Üye
6300 her türlü daha iyi çin mallarından her yerde destek bulursun en azından

asdqwe17

asdqwe17

Üye
arkadaşım çin telefonlarına tema yükleyemezsin oyun yükleyemezsin video izleyemezsin nadiren bazılarını izleyebilirsin dokunmatigi berbat işlemci beş para etmez hiç hızlı deil plastik kalitesi çok kötü kanserojen etki taşıyo ver en önemlisi sar ( radyo aktif ışın dalgaları ) degeri çok yüksek beyinde tümör kalpte ritim bozukluguna sebep oluyor kardeşim canım 6300 ını heba etme lütfen sonra çok

Yarın öbür gün o telefon yüzünden ölürsün :ehe

n95eray

n95eray

Üye
bunlar boş konusmalarr sızın fıkrınızz cın urettıgı ıcınn kotu malll dıye zıhnınızee yatırmısınızz ben aldımmm kardesım aldımm 1 senedır telfn halla calısıyor ne arızası var ne bıseyıı bu demek oluyorkı tlfnun adam gıbı kulancann arızaa elbnet cıkarr oda cın malında degıl hepsınden ellektıronık alet bunlar ne olcagı belı degıll ;) ...:box
arkadaşım sanırım sen olayı kavrayamadın ben çin malları çabuk bozulur demiyorum özellikle altını çizerek yazdım 5800 orjinalle çin malı 5800 aynı özellikleri taşımıyor yani orjinal 5800 kullandığın özellikler cin nalında yok
tek benzerliği dış görünüşü ama ondada çok farklılıklar var yani orjinal 5800 görmüş biri baktığı an cin malı olduğunu anlıyor eğer 3310 1110 gibi cihaz kullanacağıma cin malı kullanırım diyorsan buda mantıklı ama asla orjinalinin %5 olamaz

bende iphone kullanıyorum çin malı..dokunmatiği harika...orjinal iphonede kulladm...kuzende var..onun kadar iyi olmasa da..hiç sorun yapmıyo...tv..tv den kayıt...wireless...falan hepsi çok işime yarıyo...Opera 8.0 olduğu için internetten video izleyebiliriyorm...tek sorunum sadeca java desteklediği için bazı program ve oyunları açmıyor..Onlarda telefonu kötülemek için bi sebep değil...Bir de kamera arkadaşın dediği gibi 0.3 mp değil...tam 2.0 mp... çözünürlükten çıkar..0.3 ilk çin malları..kardeşim..telefondan pek bi beklentin yoksa...yani ben her oyunu oynarım her videoyu izlerm..gerektiğinde pc gibi kullanırm..iyi fiyata da satarım diyosan ORJİNAL...
yok ama ben telefonu telefon gibi kullanrm...java programlar bana yeter...dokunmatiği kafaımı bozmasın..havamı atayım yeter diyosan çin malı al..ama satma amacıyla alma...telefonun son sahibi olursun...VE TAVSİYEM ALACAKSAN 2. EL AL...2 EL çin 5800 100 lira ya bulrsn...yakma canını..ben burda çin malı reklamcısı değilim..gücün yetiyosa orjinalden şaşma...Ama yapılan yorumlara kanıpta kötü bilme her çin malını...Çin malı fakir iphone su
çin malı taklit yani orjinalın kopyalarında 0.3 mp kullanılıyor o yüzden kamera kapağında yazan 2mp yada 5mp yazılara aldanma resim boyutu en fazla 640*480 buda 0.3mp yani VGA kamera anlamına geliyor
yanlızca cin malı orjinal markasının üretiği tel 2mp yada üstü oluyor bu cihazlarda taklit olmadığından dizayn ve tasarım olarak piyasadaki başka markanın telefonlarına benzemiyor
iphone cin malı taklittir ve asla 2mp değildir yazana aldanma :oke:

asdqwe17

asdqwe17

Üye
:d:

heroman76

Üye
Abi Alırlısn Çin Malı bnde kullanıorum 5800 program yüklemeyi unut bir kere hı söle düsünürsn havanı atarsn zaten 5800 çıktı bir hafta snra çinmalı piyasaya geldi Türkiyenin yüzde 45 de çin malı kullanıor hayata karısmıs.. concord du tridentti fln ama düsürmm diosan allmanı tavsiye ederim

umut12345

Üye
arkadaşım sanırım sen olayı kavrayamadın ben çin malları çabuk bozulur demiyorum özellikle altını çizerek yazdım 5800 orjinalle çin malı 5800 aynı özellikleri taşımıyor yani orjinal 5800 kullandığın özellikler cin nalında yok
tek benzerliği dış görünüşü ama ondada çok farklılıklar var yani orjinal 5800 görmüş biri baktığı an cin malı olduğunu anlıyor eğer 3310 1110 gibi cihaz kullanacağıma cin malı kullanırım diyorsan buda mantıklı ama asla orjinalinin %5 olamaz

çin malı taklit yani orjinalın kopyalarında 0.3 mp kullanılıyor o yüzden kamera kapağında yazan 2mp yada 5mp yazılara aldanma resim boyutu en fazla 640*480 buda 0.3mp yani VGA kamera anlamına geliyor
yanlızca cin malı orjinal markasının üretiği tel 2mp yada üstü oluyor bu cihazlarda taklit olmadığından dizayn ve tasarım olarak piyasadaki başka markanın telefonlarına benzemiyor
iphone cin malı taklittir ve asla 2mp değildir yazana aldanma :oke:

0.3 mp ile 2 mp i ayırabilecek kadar telefonlar hakkında bilgim var kardeşim..Artisliğe lüzum yok..kamera kapağında yazandan bahsetseydim söylerdim..Fotoğraf çözünürlüğünden bahsediyorum..yazımda da belirttim? Çözünürlükten anlaşılır dedim. 1260*960 çözünürlük..Bu millet niye böyle arkadaş beğenmedi mi yerden yere vuruyo beğendi mi.. göklere çıkartıyo..Az mantıklı düşünüp yardımcı olun telefonu alacak arkadaşa..

Üst Alt