iphone 3G S kırma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captainsmith

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3G S kırma...
dostlar 1 aydır telefonum yatıyor 3G S 16 gb... siteyi inceliyorum her kafadan farklı ses çıkmış konuyu açtım bilen biri yardımcı olursa sevinirim diğer arkadaşlarda burdan takip etsinler herkes bende dahil ümitsizlikten oraya buraya saldırmış durumdayız..
iphone 3G S 3.1.3 şuan telefon acil aramala modunda içine giremiyorum;
1) arama yapamasakta en azından müzik dinlemek için falan bu telefonu açabiliyormuyuz?
2) açtıktan sonra sim kartı kabul ettirmenin bir yolu çıktımı?
3) yurt dışındaki bir operatöre ait bir sim kartla telefonu unlock etmek mümkünmü?
şimdiden teşekkürler...

serhat00

serhat00

Üye
arkada$im 1) 3.1.3 gùncellemesi yapmi$sin cok kotù etmissin çùnkù daha 3.1.3 jailbreak cikmadi 2) demissinki telefonu acmanin bir yolu varmi!? evet var itunes uzerinden restore yapman lazim 3) 3.1.3 jailbreak cikana kadar beklemen lazim.!!
not: karde$ kendini hiç stresse sokma hepimizin ba$ina boyle dertler belalar geldi benden solemesi 2.notun sana iphone itunes'i gormuyorsa ba$tan itunes indir!!

--------------- Ekleme ---------------

yada iphone pc suite e goz at!! elimden bu kadargelir benim

Captainsmith

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım yani sim kartı kullanamasak bile iphone nun içine girmenin bir yolu var diyosun...
ya en sonunda komple duruo telefon 0 daha ekranda çizik olmasını geçtim kulaklık girişinin içinde toz yok kılıfla 2 hafta kullandım kaldı öle en sonunda tepem atcak satıpüstüne koyup gidip garantili alcam çektiğimiz işkenceye bak dostum ya :S:S

jailbreak ne zaman çıkar bir tahmini varmı yada onun tahmini olmazda şöyle sorayım biliyormusunuz bilmiorum ama 3.1.2 çıktıktan ne kadar sonra blackra1n çıktı?

serhat00

serhat00

Üye
yok karde$im kartinida takarsin istediginid yaparsin,! bak benim dostum sana tahminde bulunayim farzetki bu 3.1.3 gùncellemesi çikali 3 hafta yada 1 ay oldu ,,!!--valla bana sorarsan en fazlaa 1.2 hafta içinde icat eder geohet amca!

haa birde sakin satmaya filan kalkma., satip daha bùyùk para harcayinca çok pi$man olursun. zaten sen varya biraz kurcalasan profesyoneli olursun biliyormusun iphone iste boyle bisey biraz kurcalasan filan!!hem diyelimki yenisini alinca bakacaksin diyeceksinki anamm!!! bunu yapmak cok kolaymi$$ ke$ke bu kadar para vermeseydim diyeceksin!!

Captainsmith

Üye
    Konu Sahibi
serhat dostum... itunes tan restore edince olmuo telefonum 39.hafta sonrası üretimi birde şuan telefon özelliğini kullanamasamda içine girmek istiyorum ama restore edince olmuo

ben bundan önceki 3.1.2 yi kapatmadan kullanmak zorundaydım... 3.1.3 jailbreak yapılınca damı öyle olacak bu telefonu istediğimiz gibi kapatıp açıp takıldığı zaman resetleyip yine açmanın yolu yokmu ?

arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın mc 39.hafta sonrası modeli bir iphone 3G S şuan telefon özelliğini kullanamasamda içine girebileceğim bi yol varmı?
bide bu işletim kırılınca telefonu kapatarak resetleyerek adam gibi kullanabilcezmi?

20kurt20

Üye
sagolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt