5800-xm alınacaktır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zwangless

zwangless

Üye
    Konu Sahibi
5800-xm alınacaktır

Çiziksiz, hasarsız, problemsiz, kutusu tam olarak, garantili 5800-XM alınacaktır.

Düşündüğüm fiyat 320 TL'dir. Edirne veya Istanbul olabilir.

drana111

Üye
6-7 aylık KVK Garantili kutu içerikli ve bir tane bile çizik vs olmayan telefonum satılıktır .,

kılıfı dısında kullanılmamıstır hiç o yüzden sıfırdan farkszdr .,

bu ilan telefonuma aittir fotoğrafları inceleyebilirsiniz.,

serkan89

Üye

Çiziksiz, hasarsız, problemsiz, kutusu tam olarak, garantili 5800-XM alınacaktır.

Düşündüğüm fiyat 320 TL'dir. Edirne veya Istanbul olabilir.

22.01.2010 alınmış 5800 mavi renk var. ekranında ekstradan aldığım jelatini var . ekranında çizik yok arka kapağı biraz çizik . herhangi bir hasarı yok şarjı + kulaklığı + kutusu + faturası mevcuttur. istanbul avrupa yakasında oturuyorum. ilgilenirsen

[email protected] ekle görüşelim.

m.d4toK

m.d4toK

Üye
10 aylık kutulu deri kılıflı garantili (genpa) faturası mevcut 5800 300 liraya satıyorum. istanbuldan kargoyla gönderebilirim. orjinal kutusu şarj aleti kalemi mevcut cihazda hiç bir problem yok . ekranında çizilmelere karşı jelatin mevcut. isterseniz resimde ekleyebilirim bakmanız için. kısaca cihaz çok temiz 300 lirada iyi bir fiyat çünkü telefon hakediyor.
bilginize,

imprezacan

Üye
bnm cihazıda satmayı düşünüyorum ama 350tl den aşağı vermeyi düşünmüyorum bahsettiğin özelliklerin tümünü fazlasıyla taşıyor.irtibat numaram 0505 839 28 18 ismim onur...4 ay daha kaskosu var cihazın oda benden hediye artı orjinal yıpranmamış kılıfı falanda var ve kulaklık falanda hiç kullanılmadı.

aaaytek

Üye
bnde nokia 5800 var . 350 tl diodm ama snn içn 320 yaparm çizksiz 0 gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...