w705i alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
w705i alıyorum
arkadaşlar ne dersiniz ?
hoşuma gitti özellikleri.
klas gözüküo hem.

kol@j

kol@j

Üye
isabet olmui
gayet güzel...
hayırlı olsun...
iyigünlerde kullan...

Captain

Üye
süper telefon hayırlı olsun :)
ya hiç olmassa üstünde Sony Ericsson yazıyor dmi yni ? :) :)
SONY ERİCSSON

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
çok doğru çok doğru.
sonyericsson

anon55

anon55

Üye
tebrikler güzel seçim bende bi ara bu telefondan almayı düşünüyodum ama dışardan x2 aldım
Sonuçta Sony Ericsson Fazla Söze gerek yok

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Arkadaşlar w705i siparişi verdiğimde vodafone bayisinden w715i buldum.350 tl peşin fiyat dedi.aynı özellikler dedi.gps de var dedi.ama vodafone hat ile acılıyor dediler.hattı vodafoneye geçirdim,w715i yi aldım.yanında bide speaker verdiler.telefonu size anlatamam.ama üzerine basarak tavsiye ederim.hem ucuz,4 gb m2,wi-fi,gps,speaker, daha ne !!!!! Herkes alsın.bu telefon türkiyede yok sataacak diye umuyorum.

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun ne renk

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Gümüş-luxury silver

Orochi

Orochi

Üye
hayırlı olsun

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Eyvallah kardeş.
Bişey soracam.w715i için flash player nasıl indirecem ya.
İnternetdeki wıdeo ları izleyemıom...yardm lütfen

Captain

Üye
SE w705 ile W715 arasında görünüm farkı var mı ? Resimlerden baktığım kadarıyla w715 te Walkman yerine vodafone yazıyor o kadar ? :D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Evet.bide gps war w715i de.walkman yerinde vodafone yazıo çünkü sadce vodafone hatla açılıo.ama bi yolunu bulurlar meraq etme sen.
De bu flash player nolcak benim yaa...

Captain

Üye
ben bir tane sitede vodafone den başka hatla da çalıştırıldığını duymuştum :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Yaparlar yaw.ama bosver.orjinal daha iyi...
Bozmadan kullancam bunu.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Flash player lazım yaw.yardım lütfen

kinng

kinng

Üye
Flash player lazım yaw.yardım lütfen

hocam sen yapma bari :D telefonlar icin daha flash player yapilmadi anca telefonun kendi playerine yonlendirir o da site desteklerse ama bi alternatif var Bolt 1.65 ti sanirim o uygulamada youtube daki videolari direkt seyredebiliyosun

bu arada telefon guzelmis askere gidicek olmasam alirdim bnde bi tane tabi normal olanindan butun hatlarla calisanindan

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Aga bolt war zaten.ya.ama youtube programındaki widyoları izleyemiom.onu nasıl yapcaz?
Tr de youtube kapalı oldugundan mı bilmem? Wıdeo ları gösterio ama izlemeye gelince vıdeoyu bastan baslat dıo..
Napcaz onu arkadaslar ?

--------------- Ekleme ---------------

Bolt ızlıo ama kücuk ekran.kendı youtube sı tam ekran da yapıo.ondan yanı.

kinng

kinng

Üye
evet youtube kapali pc de aciliyo ama telde acilmiyo bildigim kadariyla bi bolttan seyredersin anca dahasini bilmiyorum

slave58

Üye
kardeş opera mini kur. rahatça izleyebiliyorsun o zaman. hem mobile internet sayfası yerine orjinal sayfa görebiliyosun.
ya da menüden Medya'ya gir, Video bölümünde YouTube eklentisi var. oradan direk izleyebiliyorsun.

ayrıca seni kandırmış olmasınlar :D denedin mi hiç başka hatla? ayar fln yapmadan başka hattı kullanabilyosun diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...