[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
alper_42 arkadaşım benim cities klasörüm 400 kb yanı bos sayılır türkiye haritasini nerden ındırebılırım ?

henes_42

henes_42

Üye
alper_42 arkadaşım benim cities klasörüm 400 kb yanı bos sayılır türkiye haritasini nerden ındırebılırım ?

buyur kardeş, öncelikle cities klasörü, hafıza kartındaki cities klasörünü sil, bunu indirip direk hafıza kartına at. (bu dosyayı da ben sitenin modlarından nadir kardeşin paylaşımından almıştım.) ayrıca üstüne türkiye haritasının son sürümünü de kurarsan daha iyi olur. onun da linkini vereyim, ister buradan yükle, istersen telefon üzerinden internete bağlanıp indirebilirsin, ama tlf üzerinden internete bağlanmaya gerek varmı bilemem, hem elinde yükleme dosyası bulunmuş olur. (yeniden geçebileceğin modifiyelerden sonra tekrar yüklemek için.)

cities klasörü :

ovi maps son sürüm :

ortioktay

ortioktay

Üye
Maalesef Java sorunu nokianın kendi browserinden kaynaklanıyor.MaxiCep gibi java uygulamalarını kullanan sitelerde sorun olabiliyor.o yüzden bazı arkadaşlar Java kontrollerini kapatıyor.Veya opera mobil10 sürümünü de kullanabilirsiniz.

bu konuda ise Ayarlar - Telefon - Sensör ayarları - döndürme kontrolü ' ndeki ;

Aramaları susturma ve Alarm Erteleme seçeneklerinin yanlarındaki tikleri kaldırman gerekiyor.Yukarıda yazdığınızdan bunları yapı yapmadığınızı tam anlayamadım.Bir de Genel tercih'te kullanırken titreşimi kapatabilrsiniz.Ayrıca faydası olur.Kolay gelsin.

okey teşekkür ederim zaden bu dediklerini yaptım ..

SessizCrew

SessizCrew

Üye
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaşlar bunun çözümü yahuuuu

Aang67

Aang67

Üye
PRESS POWER ON NOW!

DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu

Kabloyu çıkarıp takıp işlemleri tekrardan gerçekleştirin.

henes_42

henes_42

Üye
PRESS POWER ON NOW!

arkadaşım seçilmesi gereken kutucukları doğru seçmemişsinki, ortadaki factory set, normal mod seçilecekti, sağ yandaki CRT 308 işaretini kaldıracaktın, sen en iyisi lik sayfadaki resme göre yeniden seç hangi kutucuklar olacağını, ilk sayfayı aç ve oradaki resme göre kutucukları doldur boşalt. ilk iş üstte BB5 seçtikten sonra sağ alttan OFFLİNE seçip diğer alanları dolduracaksın

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım seçilmesi gereken kutucukları doğru seçmemişsinki, ortadaki factory set, normal mod seçilecekti, sağ yandaki CRT 308 işaretini kaldıracaktın, sen en iyisi lik sayfadaki resme göre yeniden seç hangi kutucuklar olacağını, ilk sayfayı aç ve oradaki resme göre kutucukları doldur boşalt. ilk iş üstte BB5 seçtikten sonra sağ alttan OFFLİNE seçip diğer alanları dolduracaksın

Ayrıca euro2Turkey Red koduna ait RM-51.006 seçilmesi gerekiyor. v51 mod yüklemesi yapılıyorsa orjinal v51 frmware i de yüklememiş arkadaş.OFFLiNE de seçili değil üstelik.

SessizCrew

SessizCrew

Üye
hiç bi alakası yok saçma sapan cevaplar verıyosunuz. HERŞEY dos doğru. Sadece telefon açıkken yapıyormıuşum. Kapadım yaptım oldu.

henes_42

henes_42

Üye
hiç bi alakası yok saçma sapan cevaplar verıyosunuz. HERŞEY dos doğru. Sadece telefon açıkken yapıyormıuşum. Kapadım yaptım oldu.

saçma sapan cevaplarmı veriyoruz, üslubuna dikkat et istersen arkadaşım, sende kendine dikkat et yazılanları dosdoğru oku ADAM ol öyle gel. insanlar sana yardımcı olmak istiyor üslubuna bakarmısın ya, saçma sapanmış, millet ara sıra bakıyor takılan olmuşmu cevap vereyim diye ama şehzade memnun kalmamış, bırak arkadaşım öyle şeyleri. lütfen seni özür dilemeye davet ediyorum

ASC33

ASC33

Üye

güzel kardeşim arkadaşlar sana yardımcı olmak istiyor,sen kızıyorsun bak fatih arkadaş sana telefonun offline değil demiş zaten dikkat eder ve acele etmezsen herşey hallolur,ve ben resimden de görüyorumki v5.0'yi seçiyorsun dikkat et yüklediğin v5.1 değil v5.0 gözüküyor

boramir1981

Üye
Hocam teşekkürler eline sağlık.
Bir sorum olacak. Telefonu sağa sola yatırınca sessize alıyor bunu iptal etmenin yöntemi varmıdır.

henes_42

henes_42

Üye
Hocam teşekkürler eline sağlık.
Bir sorum olacak. Telefonu sağa sola yatırınca sessize alıyor bunu iptal etmenin yöntemi varmıdır.
Olmazmı kardeş, ayarlar = Telefon = Sensör Ayarlarına gireceksin , burada dokunma kontrolü ve döndürme kontrolü var, burada çentikleri kaldıracaksın. ancak çentikleri kaldırıp çıkarken sağdaki geri butonuna değil, soldaki tamam butonuna basarak çıkacaksın.Tavsiyem hem dokunma, hemde döndürme kontrolünde Aramaları susturma işaretlerini kaldır.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
buyur kardeş, öncelikle cities klasörü, hafıza kartındaki cities klasörünü sil, bunu indirip direk hafıza kartına at. (bu dosyayı da ben sitenin modlarından nadir kardeşin paylaşımından almıştım.) ayrıca üstüne türkiye haritasının son sürümünü de kurarsan daha iyi olur. onun da linkini vereyim, ister buradan yükle, istersen telefon üzerinden internete bağlanıp indirebilirsin, ama tlf üzerinden internete bağlanmaya gerek varmı bilemem, hem elinde yükleme dosyası bulunmuş olur. (yeniden geçebileceğin modifiyelerden sonra tekrar yüklemek için.)

cities klasörü :

ovi maps son sürüm :

Çok teşekkür ederim arkadaşım.İndiriyorum şimdi cities dosyasını telden ınternete baglancak durumum yok :):)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
provisual de video izlerken 2- 3 kez kendi kendine reset attı telefon. şimdi proper i denicem inşallah ondada böyle bi sorun olmaz.

burkyy35

Üye
modifiye klasörünü indiremedim nasıl indiricem

henes_42

henes_42

Üye
modifiye klasörünü indiremedim nasıl indiricem
buyur kardeş

provisual sürüm

normal proper sürüm

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Yahu Facebook un masaüstü versiyonuna girince tarayıcı kilitleniyor kalıyor . Javayı etkisizleştiriyorum bu seferde Facebook taki çoğu özelliği kullanamıyorum. varmı çaresi ?

Birde telefona fazla flash atnmanın zararı olurmu. neredeyse 1 saat içerisinde 3- 4 kere flashladım.

henes_42

henes_42

Üye
Yahu Facebook un masaüstü versiyonuna girince tarayıcı kilitleniyor kalıyor . Javayı etkisizleştiriyorum bu seferde Facebook taki çoğu özelliği kullanamıyorum. varmı çaresi ?

Birde telefona fazla flash atnmanın zararı olurmu. neredeyse 1 saat içerisinde 3- 4 kere flashladım.
ÖNEMLİ!!!!!!!!!!
Samsung Ev Ekranı ekli FW lerde flash bazlı sitelerde web browser otomatik kapanmaktadır.
Bunun ÇÖZÜMÜ İSE
Web Browser>AYARLAR>SAYFA>İÇERİĞİ YÜKLE
kısmından "Görüntüler(Flash Olmyn)"
seçtiğiniz zaman bu sıkıntı ortadan kalkmatadır.
(alıntıdır)

eerdogan85

eerdogan85

Üye

Yokmu şunun çözümü kafayı sıyıracam.

ÖNEMLİ!!!!!!!!!!
Samsung Ev Ekranı ekli FW lerde flash bazlı sitelerde web browser otomatik kapanmaktadır.
Bunun ÇÖZÜMÜ İSE
Web Browser>AYARLAR>SAYFA>İÇERİĞİ YÜKLE
kısmından "Görüntüler(Flash Olmyn)"
seçtiğiniz zaman bu sıkıntı ortadan kalkmatadır.
(alıntıdır)

Bunu denemiştim fakat senin için bir daha deneyeyim.

Evet tekrardan denedim ve değişen hiç birşey olmadı yine aynı problem devam ediyor.
Facebook un masaüstü versiyonuna girince sayfa tamamen yükleniyor fakat öylece donup kalıyor.

henes_42

henes_42

Üye
Yokmu şunun çözümü kafayı sıyıracam.

Bunu denemiştim fakat senin için bir daha deneyeyim.

Evet tekrardan denedim ve değişen hiç birşey olmadı yine aynı problem devam ediyor.
Facebook un masaüstü versiyonuna girince sayfa tamamen yükleniyor fakat öylece donup kalıyor.
özür dilerim kardeş, kendim denemedim ama sorununa çözüm olur düşüncesi ile yazmıştım, bende de maxicep açılmıyordu opera kurdum herşeyi açıyor, kendi browseri yerine opera sorunsuz çalışıyor, ama tabi tercih meselesi

Takipçi Satın Al

Üst Alt