Telefon Tavsiyesi Kararsız Kaldım X6 mı 5800 mı Yardımcı OlurmusunuZ

Sponsorlu Bağlantılar

slash70cl

Üye
    Konu Sahibi
Kararsız Kaldım X6 mı 5800 mı Yardımcı OlurmusunuZ
Herkes başka birşey yazmış bu konuda benim x6 yı listeme ekleme sebebim kamerası ve ekranının capasitive özellkli olması siz ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda sizlere danışmak isterim.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
aralarında yazılımsaö fazla fark olmayacak.donanım özelliklerine göre x6 ama bence başka telefon düşünmenizi tavsiye ederim.

sony ericsson vivaz gibi

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
x6 bana göre ama ona vereceğin paraya değmez samsung wawe al derim.

slash70cl

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave'i bende düşündüm fakat onda program tema gibi bir seçeneğiniz yok .s

katates

katates

Üye
tabikide nokia x6

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence 5800 tek kamera bakımından x6 yüksek donanım ve hız aynı ve verecegin paraya değmez bence 5800

OğuzcanAbi

Üye
x6 para werme kasa açıklığı felan diolar sana bu cihazı önerim
omnia 2

OğuzcanAbi

Üye
:d::d:

slash70cl

Üye
    Konu Sahibi
Birde 5800 sisx oyunlarını çalıştırabiliyormu?

padisah_58

padisah_58

Üye
5800 sisx-sis-jar uzanatılarını çalıştırır. x6-n97mini-5800 işletim sistemleri aynı. hepsi s60 v5. yani hepsi aynı programları çalıştırır.. ama x6 5800 dan karizma kamerası da iyi. ekranları farklı x6 kalem tırnak gibi sert maddelerle kullanılamıyor sadece ten temasında ekran çalışıyor.(arakdaşın vardı biraz incelemiştim-fazla detay bilemem)

askero

Üye
tabikide x6 daha gelişmiş özelikleri mevcut her bakımdan

ozanazy

ozanazy

Üye
Daha gelişmiş özellik dediğiniz kamera ve capasitive ekran. Capasitive ekran bana kalırsa sadece iphone'da kullanışlı ekran geniş olduğu için. 5800 ve benzeri telefonlarda resistive daha kullanışlı. Özellikle internet kullanımı için ufacık yerelere elinin temas etmesi zor oluyo istemediğin yerlere gidiyo. Onun haricinde tasarım farkı var başka da bir fark yok. 5800 v51 ile tam stabil çalışıyormuş ben fiyatı düşünerek X6 taraftarı değilim. Tabi fiyat önemli değil dersen X6 alabilirsin. Aynı özelliklerde daha fazla para vermek bana pek mantıklı gelmiyor.

oguz5852

Üye
5800 ttm kısayoları felan var

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia X6 tabi ki. Kapasitif ekran her boyut için en ideal olandır. Kamerası da çok iyi X6'nın ve üst segment sayılır. Son derece şık bir telefon ve daha güncel 5800'a göre.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
illa biri olacaksa bencede x6 tabiiki

sanal alem

sanal alem

Üye
bence 5800 al hocam. neden dersen bundan önceki telefonumdu ve x6 ile aralarında çok da bir fark yok. ikisini de ayrıntılı kullandım fakat sunu söyleyebilirim 5800 al modifiye fw yükle canavar gibi olsun. kuramadıgın uygulama falan kalmasın. x6 alıp 800-900 lira verecegine 10 dk da modifiye fw ile makina süper hale geliyor. ama kameram iyi olsun dersen x6 tabi. sadece kamera için alınır o da gereksiz bence.
söyle ikisini de kullanan biri olarak yazacak olsam
1. x6'nın işlemcisi çok az 5800 dan hızlı ama ahım şahım degil.
2. depolama alanı olarak x6 16 gb ama 5800 hafıza kartıyla bunu telafi ediyor.
3. hiçbir x6'nın sesi suan için 5800 kadar yüksek değil
4.x6 nın ekranı 5800 a göre daha üst düzey ama bence çok da değil.
5. x6 dış görünümü 5800 a göre daha güzel. biraz daha ince.

zamanla güncelemeler ile illaki x6 da düzeltmeler olacaktır. fakat bence fiyatını haketmiyor. mesela ben telefonumu 3 hafta önce değiştirdim ve NOKİA N900 aldım. 900 tl ye ve hemen hemen x6 ile aynı fiyatlarda. fakat X6 ile N900 kıyaslanamaz bile. ikisi arasında kararsız kalırsan ve tercihin X6 olursa sana tavsiyem başka bir telefon bakman. saygılar.

konyarapp

Üye
X6 kamera ve tasarım olarak güzel hoş telefon ;) Ben olsam X6 alırdım

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
ya saçmalamayın 5800 ı x6 ile kıyaslayamazsınız x6 ezer geçer zaten fiyatından bile anlaşılıyor.

tapdk

tapdk

Üye
5800 al derım

Üst Alt