Sourcem açılmıştır ve detayları + İSTEK KABULDÜR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Sourcem açılmıştır ve detayları + İSTEK KABULDÜR
Arkadaşlar bizzat kendime ayit olan ve kendimin açtığı (üstelik Afterlife arkadaşımızada açtımtabiki başka repo) repo yayınlanmıştır cydiadan manage sourceden addleyebilirsiniz üstelik istek yama oyun uygulamada söyleyebilirsiniz...

Repo adresimin aklınızda kalıcı ve unutulmaz olması için sadece kendi ismimi yazdım :)

http://cydia.myrepospace.com/Ege/

Repomu genellikle canlı tutmaya özen göstericem tabiki sizin isteklerinizle canlı kalıcak

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Ooo süper eline sağlık :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler Ege.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mobilelog 4.0 kırılmış istiyom.:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim buna ihtiyacım var.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ios 4.0 'e 3.11 uyumsuz.

kuwaie

kuwaie

Üye
Ege hayırlı olsun .. :) Ne gibi programlar koymayı düşünüyorsun repona? İstek programlar mı sadece? Eğer öyleyse Frashı da koy :D

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Ege hayırlı olsun .. :) Ne gibi programlar koymayı düşünüyorsun repona? İstek programlar mı sadece? Eğer öyleyse Frashı da koy :D

senin Frashında ne problemliymiş buluşalım bi yerde yapıyım telefonunu :D repoya hem istek tabi bulabildiklerimi hem de kendi bulduklarımı koyucam

poestt

Üye
hyrlısı olsun arkadasım

kuwaie

kuwaie

Üye
senin Frashında ne problemliymiş buluşalım bi yerde yapıyım telefonunu :D repoya hem istek tabi bulabildiklerimi hem de kendi bulduklarımı koyucam

:D nerde oturuyosun buluşalım:D saka bi yana flashli bişeyi açarken unexpected error diyo iste :(

atakax

atakax

Üye
hayırlı olsun yeni versiyon çıkınca jailbrekini sen yaparsın artık :D

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
Slm hayırlı olsun ....safari download yükleye bilirmişim ben birkaç yerden denedim olmadı hata verdi iphone 3gs 4.0.1 için saygılarımla

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Slm hayırlı olsun ....safari download yükleye bilirmişim ben birkaç yerden denedim olmadı hata verdi iphone 3gs 4.0.1 için saygılarımla

repoma eklenmiştir...

--------------- Ekleme ---------------

Metadaremovr eklenmiştir uygulama detayları uygulama bölümünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...