N900 ile DAT(vcd)-MOV(yuksek kaliteli video)-VOB(dvd)...gibi video formatlarını acabilme (resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
N900 ile DAT(vcd)-MOV(yuksek kaliteli video)-VOB(dvd)...gibi video formatlarını acabilme (resimli)
,,

depolardan multimedya kisminda mplayer yukleyerek vob. mov. dat. ve daha bircok formati cebten acabilirsiniz. su anda hicbir telefon bu formatlari acamaz. normal pc bile ayrica kodek yukleyerek aciyor.

deneyin.
donusturme derdi yok.....

• Beğen
Tepkiler: burhanabu, powerrogue, ziyaacat ve 4 diğerleri

gitarro

Üye
tesekkurler takıpcınım :)

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
.
mplayer masaustune kisayol atmaz.

oncelikle kmplayer yuklenmeli. vidolar mplayer eklentisi ile km playerden sorunsuz izlenebilir.
bu eklenti ile n900 kendi medya playeri oynatmiyor.

HEYRE

Üye
teşekkürler

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
biraz alakasız olacak ama, mplayer sayesinde izlenen altyazılardaki türkçe karakter probleminin bir çözümü var mı acaba?

kaan dean

kaan dean

Üye
akay kardes senden bir ricam var telefonun tum programlarinin resimlerini koyabilirmisin..? kullandigin programlari merak ediyorum. olmazsa olmazlarinin fazlasini gormek istiyorum adminde izin verirse..

zeus-76

Üye
usta eklentinin tam ismi nedir depolardan bulamadımben

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
biraz alakasız olacak ama, mplayer sayesinde izlenen altyazılardaki türkçe karakter probleminin bir çözümü var mı acaba?

depolardan subtitle support yazilimini yukle. ve turkceyi sec. dil dosyasi ile dil ayni klasorde olmali ve isimleride ayni.

--------------- Ekleme ---------------

usta eklentinin tam ismi nedir depolardan bulamadımben

km player icin mplayer movie player. depolarda mevcut.
sib player yuklersen beraberinde yukleniyor.

akay kardes senden bir ricam var telefonun tum programlarinin resimlerini koyabilirmisin..? kullandigin programlari merak ediyorum. olmazsa olmazlarinin fazlasini gormek istiyorum adminde izin verirse..

eklerim. gunde birkac defa flash attigim icin butun programlar yuklu oldugu zaman eklerim.
(FLASH NEDENI N900 de DIGER SISTEMLERI GOREBILME................. android,ubuntu,meego,windows, ........ gibi)

ziya68

ziya68

Üye
ayrica bu programdan tv de izlenebiliniyor ama ben sun izleyemiyorum yani bulamadim türk kanallarini bilen bi arkadas yardimci olursasevinirim

mustafa1196

mustafa1196

Üye
tşk

shirincell

Üye
Türkçe bazı kanalları gösteriyor. sanırım show tv ve ulke tv yi açtım diye hatırlıyorum.
Bu arada yüksek çözünürlüklü mkv 720 ve 1080 p görüntüleri henüz açtırtamadım. kmplayer sanki açacak gibi oluyor ama takılıp kalıyor durdurmak zorunda kalıyorum. Ekran çözünürlüğü sınırlı olduğu için sanırım bunları henüz oynatamıyor. Sib adlı medya player herşeyi oynatıor denmişti ancak onda da bunlar problem şimdilik. Yine de başarılı bir tv maaşallah tv outu bile tatminkar. scarttan daha kaliteli görüntü alıyorum.

zer-il

Üye
Mkv videolarını oynatabiliyor ancak senkron kayması oluyor ses ilerden gidiyo bunun bşr çözümü varmı? istisnasız bütün mkv uzantılarda senkron kayması var bunun sebebi sanırım işlemci o sıkıştırılmış görüntüye yetişemiyor. Overclock fln yapsak düzelirmi?

asidj

asidj

Üye
eyvallah kardes supersiniz bi guzel paylasim daha 1 haftada eksik gedik herseyi yukledim sayilir tele daha neler ogrenecegiz bakalim:oke:

raptorsasa

raptorsasa

Üye
akayozmen ben canola 2 yi kuramıyorum libsler eksik diyo yardımcı olurmusun bendede N900 var :(:(:(:(:(

SilentOne

SilentOne

Üye
ohaa maemo neymiş boyle 5800 almayıp birazdaha para biriktip maemonu alsaydım acaba:S

raptorsasa

raptorsasa

Üye
ohaa maemo neymiş boyle 5800 almayıp birazdaha para biriktip maemonu alsaydım acaba:S

aynen öle yapsanydın dostum.. deger bu paraya n900:aha:

bu lınkte n900 ıcın converter var bende sımdı ındırıyorum bakıp bılgı verıcem

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
akayozmen ben canola 2 yi kuramıyorum libsler eksik diyo yardımcı olurmusun bendede N900 var :(:(:(:(:(

SIB PLAYER ILE DONUSTURUCIYE GEREK YOK/
EKSIK LIBS VAR ISE ONLARI ASAGIDAKI LINKTEN ARATTIR/ BUL VE YUKLE/ DEB UZANTILIDIR

raptorsasa

raptorsasa

Üye
SIB PLAYER ILE DONUSTURUCIYE GEREK YOK/
EKSIK LIBS VAR ISE ONLARI ASAGIDAKI LINKTEN ARATTIR/ BUL VE YUKLE/ DEB UZANTILIDIR

saol kardeş çok ii oldu.. bi bilenın yardımını almak yarı yarıya yol almak ilerlemek gibi:oke:

muygun33

Üye
indirmek için link göremedim ?? :((

sanal alem

sanal alem

Üye
kurdum iyi hoş vcd filmlerim vardı hiç birini açamadım. .flv leri açıyor ama çözünürlüğü kaliteli ise açmıyor. mesela bir filmin 1. cd sini açmak istiyorum 500 mb dat dosyası açmıyor :off:

Üst Alt