kadir07can
Üye
G-Meter v1.01
G Kuveti nedir?
70 KİLOSUNUZ DİYELİM 3 G KUVVETİ SİZE UYGULANIRSA 70.3=210 ÜSTÜNÜZE 210 KG LİK BİŞİ BİNİYOMUS GİBİ OLUR !!! SAKIN DENEMEYİN
Program hakkinda
iste bu program g kuvvetini olcer. Program acildiktan sonra telefonu dik veya yatik tutun menuden calibrate yapin. Telefon ona gore g yi hesaplayacaktir. Ornegin dikken celibrate yaparsaniz telefonu ters tutarsaniz 1.6 g yi gortrsunuz. Tam ve dogru hesap icin celibrateledigniz konuma gore olcun. Isterseniz telefonu arabaniza sabitleyin ne kadar manyak surdugnuzu gorun. Yada lunaparkta donen araclara binin olcun(tabi telefonu ucurmayin
). Bu arada bir insanim dayana bilecegi en buyuk g 9 dur. 9 den fazla g ye maruz kalan insan olur.
Program m-shell le yazilmistir.
Ben telefonu cevirerek 3 g yi gosrtterttim
.
Calitiran telefonlar:
Nokia 5500
Nokia N95_8GB, N96, N79, N85, N86
E52, E55, E75
Nokia 5730 XpressMusic, 6210 Navigator,
6720 classic
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
G Kuveti nedir?
70 KİLOSUNUZ DİYELİM 3 G KUVVETİ SİZE UYGULANIRSA 70.3=210 ÜSTÜNÜZE 210 KG LİK BİŞİ BİNİYOMUS GİBİ OLUR !!! SAKIN DENEMEYİN
Program hakkinda
iste bu program g kuvvetini olcer. Program acildiktan sonra telefonu dik veya yatik tutun menuden calibrate yapin. Telefon ona gore g yi hesaplayacaktir. Ornegin dikken celibrate yaparsaniz telefonu ters tutarsaniz 1.6 g yi gortrsunuz. Tam ve dogru hesap icin celibrateledigniz konuma gore olcun. Isterseniz telefonu arabaniza sabitleyin ne kadar manyak surdugnuzu gorun. Yada lunaparkta donen araclara binin olcun(tabi telefonu ucurmayin
). Bu arada bir insanim dayana bilecegi en buyuk g 9 dur. 9 den fazla g ye maruz kalan insan olur.Program m-shell le yazilmistir.
Ben telefonu cevirerek 3 g yi gosrtterttim
.Calitiran telefonlar:
Nokia 5500
Nokia N95_8GB, N96, N79, N85, N86
E52, E55, E75
Nokia 5730 XpressMusic, 6210 Navigator,
6720 classic
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.