Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aman dikkat!
Sponsorlu Bağlantılar
ĄRMOЙİ
Üye
Aman dikkat!
Hadis
Oruç perdedir. Biriniz birgün oruç tutacak olursa kötü söz sarfetmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf edecek veya kavga edecek olursa "ben oruçluyum!" desin (ve ona bulaşmasın)
(Müslim, Sıyam 164, (1161))
.eRCaN.
Üye
Bu güzel sözle bizi aydınlattığın için teşekkürler.
Soraux
Üye
Güzel paylaşım
Mert
Üye
Oruç tutarken sadece yemek içmeden değil kötü söz ve kabalıktan uzaklaşıyormuşuz meğerse.
sinan-19
Üye
teşekkürler güzel paylaşım aslında ramazana özel olarak her gün bir hadis-i şerif yazmak güzel olurdu
ĄRMOЙİ
Üye
_є_®_¢_α_N_™;2599954' Alıntı:
Bu güzel sözle bizi aydınlattığın için teşekkürler.
abicim anlamıyorum ki yaslımısın sakatmısın sorunun mu var neden tutmuyor ki insanlar ya bende oruç tutuyorum aksama kadar bahcede calısıyorum sonucta allah rızasını kazanacaz allah bize o kadar sayısız nimet vermis ki tesekkür bile etmesini bilmiyor bazıları ne yazık ki
gurkan2008
Üye
işlerine gelmiyor
ĄRMOЙİ
Üye
Kendilerinin bileceği iş..Müslümanım diyen herkese bir mazereti yoksa farz oruç..Haa tutar tutmaz Nasıl tutanların mükafatı varsa tutmayanlarında cezası var..Dolayısıyla bizi ilgilendirmez Allah ile kendisi arasında..