Nokia 5800 XM reset sorunu!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prank90

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM reset sorunu!!!!!!!!!
1 Temmuz 2010 tarihinde aldığım telefonumda v51 yazılımını yukleyene kadar boyle bir problem yoktu. v51 i yukledikten sonra telefonda mor çizgiler çıkıp kendine res atmaya başladı. bu olayı genelde mesaj attıktan sonra yapıyor ve 3-4 kere de teli cebimden cıkardıgımda tel kapalıydı.Pil de sıkıntı yok mmc de sıkıntı yok 10 kerede hard format atmışımdır!!!Yardımlarınız için şimdiden tşk

JayJayyy

Üye
yapacağın şu ki
uygulamalardan yazılım güncellemeye gir çıkan güncellemelerden ovi rehber ve ovi müziği güncelle işlem tamamdır artık no reset.

prank90

Üye
    Konu Sahibi
yapacağın şu ki
uygulamalardan yazılım güncellemeye gir çıkan güncellemelerden ovi rehber ve ovi müziği güncelle işlem tamamdır artık no reset.

tüm güncellemeler yüklü

prank90

Üye
    Konu Sahibi
Kimsede olmadımı boyle sorun yani çaliştigim yerde 3 kişide daha var bu sorun

JayJayyy

Üye
bendede oluyor.umutlar v60ta

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
5800 kullandıkça sorunlardan kurtulamassın .5800 'ı karalamıyorum ama bu kadar sorunlu telefon olmazki bizim telefonlarda niye bişey olmuyor o kadar hasar aldı çöktü kendi kendine düzeldi n95 8gb ..yani 5800 dokunmatik diye ilginizi çekiyor .. o telefonun sorunu bitmez kusura bakmayın

prank90

Üye
    Konu Sahibi
51 den sonra 60 ın çıkıp çıkmayacagida mugallakta

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
hard format at bended e öle oluodu hafıza kartınıda yedele biçimlendir:oke:

levasinay

levasinay

Üye
bende de oluyor :s

prank90

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen v51 de işlemciye overclok yapıldı ve kaldırmıyo

Lacrymosa

Üye
yapacağın şu ki

Kusura bakma ama ne alakası var?

levasinay

levasinay

Üye
evet güncelleştirme işe yaramıyor.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
1 Temmuz 2010 tarihinde aldığım telefonumda v51 yazılımını yukleyene kadar boyle bir problem yoktu. v51 i yukledikten sonra telefonda mor çizgiler çıkıp kendine res atmaya başladı. bu olayı genelde mesaj attıktan sonra yapıyor ve 3-4 kere de teli cebimden cıkardıgımda tel kapalıydı.Pil de sıkıntı yok mmc de sıkıntı yok 10 kerede hard format atmışımdır!!!Yardımlarınız için şimdiden tşk

arkadaşım telefonu flashlaman gerek hard format soft format çözüm değil flashında sorun var telefonun tazelersen bişi kalmaz...

angelpatron

Üye
HİÇ CANINIZI SIKMAYIN BENDE DE 5800 WAR YAZILIMI FİLAN SÜREKLİ GÜNCEL.BENDE SADECE OVİ YE GİRER KEN RESET ATIYODU ARKA ARKAYA BELKİ 5-6 KEZ AYNI YERDE RESET ATTI PİLİNİ SÖKÜP ÇIKARDIM TAM RESET ATARKEN SONRA DÜZELDİ :D:oke:

ulasbahar

Üye
aynı sorun bnde de var hatta ilk olduğunda telefon ayvayı yedi dedim kendi kendime... nasıl olacak hiç bilmiyorum

whisper16

whisper16

Üye
5800 ı karalayanlar, 2 yıldır kullanıyorum+bir suru arkadaşıma aldırdım ve hepsini güncel, benimki ağzına kadar program yüklü ve zerre kadar yavaslama yok,en ufak bi problem yok. karalayanlar becerememiş olmasın ???

MURAT1425

MURAT1425

Üye
v52 yi yükle

darnex000

Üye
aga ben ikinci el 5800 aldım lutfen yardım edın tek ıkı dakkada bır ekrabna renklı cızgıler cıkıyo resetlıyo resetleme bıtmıyo hiç her ıkı dakkada bır telle oynamasanda resetlenıyo lutfen kac gundur ugrasıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt