5800 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykut407

aykut407

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hakkında
S.a arkadaslar öncelıkle bu forumda yenı sayılmam uzun zamandır takıp edıyorum ama ısten takıp ettıgım ıcın oyle cvp yazmak konu acmak paylasım yapmak zor oluyor ama baktım konularda tşk butanuna basmaya calısıyorum unutmadıkca... sımdı gelelım konumuza ben gecen sene Teknosadan SE G705 aldım telefon gayet gusel tlf ama kızak problemı oluyordu bndekınde bıraz bırde Wi-fi ve Web tarayıcısı bazen baglanmıyordu falan ben bunu tam 4 KEre garantıye gönderdım ve 3ocu ıs gununde Mesayı saatlerı dısında tlfonumun Sıfırı nı gönderdıler ama ben kabul etmedım ve ıade Ederek 5800XM aldım Bu olay dun oluyor =) DAha 1 gunluk kullanıcıyım ve Forumda gezıyorumda Tlfdan memnun olanda var olmayanda ARkadaslar Memnun olanlar ve OLmayanlar (Memnun olmayanlar Tlf önerırse sevınırım) Sebebler ıle bırlıkte yazarsa BEnmde 7 Gunu Gecmeden İade etme Sansım var YAsal HAkkımız Tuketıcı olarak CUnku onu kullanarak degısttırmek ısterım şimdiden tşk ederım:islik

Perfect!

Üye
bence güzel telefon
Ama değiştirmek istıyosan x3 de güzel

iskaca

iskaca

Üye
Sen 5800xm yi bırakma bende kullanıyorum onu çok memnunum sadece biraz yavaş o kadar onun da yöntemi var:hmmm

aykut407

aykut407

Üye
    Konu Sahibi
aykut407

aykut407

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederım baska önerısı olan varmı arkadaslar?

levasinay

levasinay

Üye
ben de iki gün önce aldım ve gayet memnunum

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
telefonu alalı 2 hafta oluo çok büyük sevinçle almıştım ama hiçde öle olmadı geçen akşam arkaplanda müzik açtım ve mesajlaşıodum pat birden ekran beyazladı tel kendine reset attı sürümüm v50 tel dolu desem tel hafızasında 70 mb bos alan var

aykut407

aykut407

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alalı 2 hafta oluo çok büyük sevinçle almıştım ama hiçde öle olmadı geçen akşam arkaplanda müzik açtım ve mesajlaşıodum pat birden ekran beyazladı tel kendine reset attı sürümüm v50 tel dolu desem tel hafızasında 70 mb bos alan var
arkadasım gercekten ben memnunum telefonumdan ve bazen evet ekranda gıt geller oluyor mesela hfıza kartından bı resımı arkaplan olarak ayarladı ısen ve hafıza kartını cıkart demeden cıkarttıgınde telefon donuyor goruntu felan gıdıyor bunun gıbı sorunları var bence telefonun tek eksık yonu bıraz yavas olması ama telefonu dıkkatlı kullandıgın zaman bır sorun cıkmaz eger telefonda sorun oldugunu dusunuyorsanda bence garantıye gonder beklemeden...sonuclarından bızıde bılgılendır arkadasım

--------------- Ekleme ---------------

Bir de sunu eklemek ısterım arkadaslar bu telefonu alalı Pc nedır bılmez oldum =)

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
garantiye göndercem ama zaten hafıza kartını çıkart diyerekten çıkartıorum

aykut407

aykut407

Üye
    Konu Sahibi
O zaman garantiye gönder bence birşey kaybetmezsin

deneyelim

Üye
Dostum kesinlikle tavsiye ederim bende alalı iki hafta oldu, v 51.0.006 ya güncelledim, sonra xpeed v1.1 e güncelledim çok dehşet birşey oldu, X6 ile arasındaki iki fark 16 gb dahili hafıza ve 5 mp kamera, fiyat farkımı430 lira farkı var, diğer bütün teknik özellikler bire bir aynı, karşılaştırma yapabilirsiniz, bende çok güzel telefon

mirach61

mirach61

Üye
Dostum bu fiyata başka telefon imkansız bende kesinlikle öneriririm..Bi problem çıksa bile her türlü hallederiz zaten..

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel telya şarj süresi rekor sadce arama ve wi-fi ile 6 gün dayandırdım 3g açık değil :D

JayJayyy

Üye
çok harika bi tlf.

ibibiq

ibibiq

Üye
ben çok memnunum yere düşürdüm çizildi ama dışını değişcem kaç para oldupunu bilmiyorum

matador7777777

matador7777777

Üye
bende bu sorunlar olmadı ancak mesaj konusunda tek onerım tel hafızasını secersenız hızlı olacaktır

deneyelim

Üye
mesaj konusuna gelince, xpeed v 1.1 yükledim mesajlar artık balon şeklinde geliyo msn sohbet gibi, yeni aldım ama bir kez daha yeni almış gibi oldum, önemli olan dikkat etmek, ve güncel tutmak, adam 2 ay önce almış v 31 de adam yaramaz diyo, kesinlikle tavsiye ediyorum

aykut407

aykut407

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım şu xpeed hakkında biraz bilgi verir misin yani sistemde mi çalışıyor yoksa her mesaj geldiğinde o mesajlar bölümü yerine o programı mi açmak gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt