Cep Mushaf (Hüsrev Hatlı Cep Kuran (okuma destekli), Cep Hadis, Cep Meal ile birlikte tek program)

Sponsorlu Bağlantılar

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
Cep Mushaf (Hüsrev Hatlı Cep Kuran (okuma destekli), Cep Hadis, Cep Meal ile birlikte tek program)

Windows Mobile 5.0 ve üzeri uyumludur
800x480 çözünürlük destekli
480x480 , 320x240 çözünürlüklere de uyumludur

Programın download linkleri

Görüşleriniz, eleştirileriniz ve önerileriniz benim için önemlidir. Program tam versiyon Ücretsizdir.

--------------- Ekleme ---------------

Cep Mushaf Cep Kuran (Cep Hatim), Cep Meal ve Cep Hadis'i de kapsayan bir program olup, Windows Mobile 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip olan tüm cep telefonları veya PDA'lara kurulabilmektedir.

Kuran-ı Kerim bölümünde, Tevafuklu Hüsrev Hatlı el yazma Kuran, Kabe İmamlarından Ahmet El-Acmi'nin seslendirmesi ile yer alıyor.

Türkçe Meal bölümünde, Diyanet işleri başkanlığının sitesinde de yer alan son Türkçe Meal, açıklama ve dipnotlarıyla beraber bulunmaktadır. Ayrıca mp3 şeklindede meal dinleyebilirsiniz.

Hadis-i Şerif bölümünde Kütüb-ü Sitte de yer alan 7300 Hadisi şerif yer alıyor.

• Beğen
Tepkiler: muhamedi, byrm_klc, kartal4609 ve 22 diğerleri

zwangless

zwangless

Üye
Teşekkür ederim. Bunda acaba ses hızı ayarlama sistemi varmıdır acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone için çıkmıştı şimdi de pda lar için çıkmış süper.

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
Ses yönetiminde Compact Windows Media Player dll ini kullandım (WMPLib.dll) hızlı çalma fonksiyonu bulamadım yalnız okuyan hoca ne çok hızlı ne çok yavaş bu açıdan beğendiğim için onu yükledim.
Üstelik yavaşlattığınızda sesin kalınlaşması, hızlandırdığınızda da incelmesi gibi dezavantajı var o yüzden çok üstüne düşmedim

Teşekkür ederim. Bunda acaba ses hızı ayarlama sistemi varmıdır acaba?

zwangless

zwangless

Üye
Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Birde birşey istiyecektim. Hepsini indirdim fakat. "CepMushaf_exe_Pack2_kuranMp3" içinde "arapça" dosyası içinde 150.mp3 dosyası bozuk çıktı acaba sadece onu upload edermısınız?

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
Amin. Hepimizden inşallah.
paketi güncelliyorum. aşağıdaki adresten tek olarak da indirebilirsin

Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Birde birşey istiyecektim. Hepsini indirdim fakat. "CepMushaf_exe_Pack2_kuranMp3" içinde "arapça" dosyası içinde 150.mp3 dosyası bozuk çıktı acaba sadece onu upload edermısınız?

ethemelsayed

Üye
çook teşekkürler

penguen57

Üye
paylasımıcın tesekkurler elıne saglık

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rapidshare premİum hesaptan upload edİlmezse en fazla 10 download yapılabiliyormuş şimdi öğrendim. bu sorunu düzeltip yeni linkleri atarım inşallah yarın. tecrübesizliğim yüzünden hayal kırıklığına uğrayan tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Allaha emanet olun..

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
Yeni düzenlemeler ile birlikte linkler güncelleştirilmiştir

herofheros

herofheros

Üye
    Konu Sahibi
son güncelleme dosyasını

adresinden indirebilirsiniz

fax_man

Üye
teşekkürler

style_ouf_5

Üye
indirme linkini bi türlü bulamadım orda bitane patch bgördüm şimdi onu indiriyorum teşekkürler

uyildiz

Üye
rapidshare e giremiyoruz başka bir sitedeye upload edip paylşbilir misiniz çok ihtiyacımız var bu programa.

münir amca

Üye
hiç birini indiremedim yinede teşekkür ederim

kardesin

Üye
akhile ben bisey soracam yaa bu program çep tel icin oluyormu meselaa nokia x6 çok tes

LIFEROCK

Üye
S.a arkdaslar ya bısey dıcem bnm bı sorunum var suan bnm kullandıgım pc ıspanyolca bu programı ındıremıyorummm ve kurmasını da pek basaramıyorummm acıkcasııı bana yardımcı olabılırmısınızz

yusufguneydogu

Üye
programı nasıl indirecez sitede sadece güncellemesi var programı nerden indirecez

ebuuu

Üye
tşkll süperrrr

ebuuu

Üye
süperrrrr saol:oke:

Üst Alt