Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X6'da ve Diğer S60v5'lerde Duvarkağıdı Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aswerth
Üye
Konu Sahibi
X6'da ve Diğer S60v5'lerde Duvarkağıdı Sorunu
X6'da duvar kağıdı yaptığımda en üstte temanın duvar kağıdından bir kısım görünüyor,tam ekran duvarkağıdı yapmanın bir yolu yok mudur?
Resim:
denemeeee123456
Üye
bende 5800 var ama böyle bi sorun yok tam ekran gösteriyor bende . sen bi temayı değiştirip dene belki olur
aswerth
Üye
Konu Sahibi
Yok,tüm temaları denedim ama yine aynı...O halde bu sorun sadece X6'da var sanırım :/
denemeeee123456
Üye
olabilir çünkü hiçbir x6 dışında s60v5 lerde böyle bi sorun görmedim . o zmn sende temaya uyumlu duvar kağıdı kullan belli olmasın
cewikkuwwet01
Üye
sanırım bu sorunu düzelttim bende x6 kullanıcısıyım temalar bölümünden genel temalar a gir orda pieces diye bi tema var onu kullan bi de ev ekranı teması bölümünden temel olanı kullan sorun ortadan kalkıyor
sanırım bu sorunu düzelttim bende x6 kullanıcısıyım temalar bölümünden genel temalar a gir orda pieces diye bi tema var onu kullan bi de ev ekranı teması bölümünden temel olanı kullan sorun ortadan kalkıyor
bu arada kardeşim telefonumu karıştırırken dosya biçimlendirme yapmış yüklü uygulamalar silinmiş x6 kullanıcısı varsa face gibi yüklü uygulamaları burda paylaşabilir mi yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkkr ederim
selman_ooz
Üye
yanlış yapmış olmalısınız arkadaşın dediği oluyo bende bir x6 kullanıcısıyım ve denedim oldu
ferwasd
Üye
bendede aynı 5235 kullanıyorum aynı sorun bendede oluyor.
ErdemBütün
Üye
Bendede var kırmızı bi wallpaper kullanıyorum o yüzden =)