%100 Çalışan Ezan Programları üsteLik Java.

Sponsorlu Bağlantılar

muratay_35

Üye
paylaşım için saolun ALLAH razı olsun :)

Dj nazmi

Üye
tessekurler cok guzeeeel:megafon:

balkaya24

Üye
allah razı olsun

mehmet1tekin

Üye
allah arzı muhamnmed şefaatçin olsun

hayrixx

Üye
Allah razı olsun

mehmet1tekin

Üye
allah arzı muhammed şefaatçin olsun

SAMET_88

Üye
Teşekkürler.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
paylaşım için teşekkürler allah razı olsun

cenk0180

Üye
Kardeş program güzel çalışıyo fakat bi problem var programda saati ayarlayamadım programda saati 12 gösteriyo ama saat şu an 10 bu sorunu nasıl düzeltebilirim?....

kardeş menü şehir seç ten gir en sonda sistem ve manuel seçenekleri var büyük ihtimal sistem dir sen manuel yap düzelir sanırım...

mapazule

mapazule

Üye
hepsi 6230 i için geçerlidir da yanlış olmasın

--------------- Ekleme ---------------

ee kardeşim bunların hiç birini açmıyo bana acil bir 6230i için program lazım iftar ve sahur vakitlerinde ve günlük vakitlerde ezan okuyabilecek uyaracak bir program sizden rica ediyorum

hursit27

Üye
arkadaşlar ezan programını yükleyemiyorum yardım cı olursanız sevinirim

askmania

Üye
sevgili arkadasim Allah senden razi olsun böylesine yararli bir programi paylastigin icin.Benim sana program hakkinda birkac sorum olcak programi kurdum calistirdim gayet iyi ancak gizle dedigimde telefonumda bir daha bakmak istedigim zaman yada menülere baktimi programi tekrar yerine getiremiyorum yani yeniden kuracak gibi tekrar indirilen dosyada aciyorum.Bu sorunu yani nerde tekrar yüklemeden nasil acabilirim? Ikinci sorumsa ezan mp3 leri yükledim ayni klasöre ama ezanlari calmiyor yani jar dosyasina nasil yüklenice4k üzerine getirdigimde mp3 leri izin vermiyor bu konuda da detayli bir cevap yazarsan cok sevinirim tekrar allah razi oolsun selamlar saygilar

turtle55

Üye
elleerine sağlık hocam

aykul60

Üye
teşekkürler arkadaşlar

ismaht

Üye
Allah hepinizdende razı olur inşallah

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye