ben tambir YENİYİM :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
ben tambir YENİYİM :)
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aslında 2 seneden beri üyeyim ama aktiflik sıfırdı :)
BÖYLE BİR ORTAMI BULUNCA AKTİFLİGİM ÇOK ARTTI ARANIZDA OLMAKTAN mutluluk ve keyif duyarım inşallah benide aranıza alırsınız :op::sarıl:

empa35

empa35

Üye
Hoşgeldin kardeş :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hoşgeLdin domeLyan :d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hoş geldin :oke:

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Hoşgeldin Maxicep'e domelyan ...

Paranoya

Paranoya

Üye
Hoş geldin , kalıcı olman dileğiyle :oke:

rapege

rapege

Üye
Hoşgeldin

jejep

jejep

Üye
hoşgeldin domelyan sefalar getirdin:)

Perfect!

Üye
hoşgeldin

exorcist

exorcist

Üye
hoşgeldin

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Hoşgeldin

domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
Hoşbulduk

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hosgeldin:ehe

batuhankural

batuhankural

Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aslında 2 seneden beri üyeyim ama aktiflik sıfırdı :)
BÖYLE BİR ORTAMI BULUNCA AKTİFLİGİM ÇOK ARTTI ARANIZDA OLMAKTAN mutluluk ve keyif duyarım inşallah benide aranıza alırsınız :op::sarıl:

Tabiki Alırız Foruma Tekrar Isınmışşındır. :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aslında 2 seneden beri üyeyim ama aktiflik sıfırdı
BÖYLE BİR ORTAMI BULUNCA AKTİFLİGİM ÇOK ARTTI ARANIZDA OLMAKTAN mutluluk ve keyif duyarım inşallah benide aranıza alırsınız
aynen bende öyleydim üyelik istedikleri açin forumlara baştan savma üyelikler yapıyodum
burayada asdewx die bir üyelik yaptım aradan baya bi sonra forumda dolanmaya başladım alıştım foruma dahada bilmediğim çok şey var forumda 2. olarakda foruma alışınca saçma sapan nicki bi yere attım nickimi !.:::Crazy:::.! die değiştirdim benim klavye bozuk olunca yazımıda zor oldu son olarak prınceofpersia die değiştirdim amma çok konuştum :ehe hoşgeldin welcome willkommen velkommen مرحبا بكم i mirëpritur καλωσόρισμα :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
hoşgeldin

Necmati

Necmati

Üye
Yeniden Hoşgeldiniz İyi Forumlar..

Starsley

Hoşgeldin

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hoşgeldin kardeş aktif olman dileklerimle.. konu gün ışığına çıktığına göre bi hoşgeldin diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt