5800 xm hakkında bi kaç soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm hakkında bi kaç soru...
arkadaşlar ilk soru olarak şunu sormak istiyorum. mesajları hafıza kartına kaydederim. ilk günlerde smsleri silerken telefon yirmişer yirmişer silerken son zamanlarda üçer beşer silmeye başladı ne format fayda etti ne başka bişey. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

ikincisi s40 versiyonlarda sms yazarken smile kullanabiliyoruz peki bunu 5800 yada herhangi bir s60 v3 veya v5 versiyonda programla veya başka bir şekilde yapamaz mıyız?

üçüncü sorun ise çoğu 5800 kullanıcısının maruz kaldığı sorun. telefon kapandığı yada şarj bittiği zaman açmak için hafıza kartını çıkarmak gerekiyor. çıkarmadan açılmıyor. bu sorun neden kaynaklanıyor ve çözüm var mı?

ek olarak iki soru daha soracağım. symbian işletim sisteminde s40 lar gibi gönderilen smsi tam gönderirken iptal etme imkanı varmı? bazen yanlış kişiye atıyorum özel içerik olabiliyor pek hoş olmuyor.

diğeri ise bu telefonların işlemci hızını gösteren bi program varmı yani bilgisayarda cpu kullanımı gösteren bişey gibi

OğuzcanAbi

Üye
mesajlara gir mesaj ayarlarında hafıza kartını seç
smylileri kendin elinle yazabilirsin :) :( 8D
yazılım güncelle düzelir bende o sorun yok zaten sürekli söküp takarsan bozulur

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
mesajlara gir mesaj ayarlarında hafıza kartını seç
smylileri kendin elinle yazabilirsin :) :( 8D
yazılım güncelle düzelir bende o sorun yok zaten sürekli söküp takarsan bozulur

yazılım güncel zaten. mesajlarımda hafıza kartı seçili zaten yukarıda belirttim okumadın sanırım. telefonu söküp taktığım da yok. smileri elimde yaptığımı bende biliyorum sadece geleni s40 versiyondaki gibi nasıl gösterir dedim. yardımcı olamasan da saol

tlgcn38

tlgcn38

Üye
üçüncü sorun ise çoğu 5800 kullanıcısının maruz kaldığı sorun. telefon kapandığı yada şarj bittiği zaman açmak için hafıza kartını çıkarmak gerekiyor. çıkarmadan açılmıyor. bu sorun neden kaynaklanıyor ve çözüm var mı?

ben böyle bir sorun duymadım ya çok saçma.

burhanasık

burhanasık

Üye

o sorun hafıza kartındaki uygulamalardan kaynaklanıyo olabilir fazlaysa birazını kaldır

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi

ssiz karşılaşmadınız sanırım ama bi zamanlar sitede büyük bi sorundu çözülmeye çalışıldı ama sonra ne oldu bilmiyorum çözülemedi sanırım. çoğu kişi buna maruz sizde olmaması sevindirici hiç yoktan siz sorun yaşamayın..

ayrıca çok uygulamam yok telefonda sorun oluşturacak opera, x-plore, wlm, quick office, xpress sketch, screen snap, battery extender, net q-work anti virüs... yani aşırı değil. daha önce symbian işletim sistemine sahip 6260 ve 6120c kullandım daha fazla program vardı ama böyle bi sorun yaşamadım

OğuzcanAbi

Üye
yazılım güncel zaten. mesajlarımda hafıza kartı seçili zaten yukarıda belirttim okumadın sanırım. telefonu söküp taktığım da yok. smileri elimde yaptığımı bende biliyorum sadece geleni s40 versiyondaki gibi nasıl gösterir dedim. yardımcı olamasan da saol

usta nette basit bir araştırma yaptım program kullanabilirsin mesala nimbuzz gibi böle programlarda smyli war

clubnokia

clubnokia

Üye
arkadaşlar ilk soru olarak şunu sormak istiyorum. mesajları hafıza kartına kaydederim. ilk günlerde smsleri silerken telefon yirmişer yirmişer silerken son zamanlarda üçer beşer silmeye başladı ne format fayda etti ne başka bişey. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

ikincisi s40 versiyonlarda sms yazarken smile kullanabiliyoruz peki bunu 5800 yada herhangi bir s60 v3 veya v5 versiyonda programla veya başka bir şekilde yapamaz mıyız?

_eğer cihazının yazılımını güncellediysen bu toplu silimler son yazılıma bağlı bir özellik olabilir.
_smileylerin msj da görünmesi s40 arayüzüne sahip cihazlar içindir. symbian larda böyle bir özellik yok.(programla yuklenebilirmi bilmiyorum)
_Bahsettiğin sorunla hiç karşılaşmadım, hani şarjı bitince hafıza kartınıda cıkarmak gerekirki cihaz açılsın/şarj olsun. Ben belki binlerce 5800 kullanıcısıyla temaslarda bulundum fakat bu şekilde sorun ve çözüm yaşanmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt