Sony Ericsson W995 almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardeş W995 arkasında SONY ERİCSSON yazıyor o yazı yeter
Sony Ericsson kullananlar baska telefon kullanamıyor Sony ayrı bi olay :) :) :) :)

gulistangsm

Üye
ustadım eğer henüz cihaz almamışsan kesinlikle ve teredütsüz sony erc w 995 al derim

Captain

Üye
    Konu Sahibi
tereddütsüz w995 alıcam da cok kişide wi fi sorunu var diyo telefonun :S

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
kardeş tatildeydim yazıları okuyamadım, Telefonu hepsiburada.com dan almıştım 690 tl ye kampanya vardı w995 alana yanında sony hoparlör hediye geliyordu , hoparlör takınca ses inanılmaz sanki müzik seti hem çok gür hem aşırı net. Hoparlör olmadanda cok güzel. Ama hoparlorle o zevki yaşamalısınız derim:) Ekran gayet canlı , büyüklüğü yeterli. Wi-fi ye daha giremedim buralarda Kablosuz net olan yerler sınırlı birde ilk wi-fi ye baglanmada operatör den bağlanmak gerekiyor sanırım bende kontör olmadıgı içinn bağlanamadım Benim AVea hattım. Onun dışında tuşlarıbana küçük gelmedi tam ideal . Çok karizma bir telefon biraz pahalı orası bir gerçek ..

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardes teşekkürler :) senın gbi bi forum arkadası lazım bana sordugum sorulara en guzel cevpları sen veriyosun :D
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

diğer arkadaslara da cok teşekkür ederim yanlıs anlamasınlar sakın :)

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
kardes teşekkürler :) senın gbi bi forum arkadası lazım bana sordugum sorulara en guzel cevpları sen veriyosun :D
Teşekkürler

diğer arkadaslara da cok teşekkür ederim yanlıs anlamasınlar sakın :)

estağfurullah , ben direk kullanıcıyım belki ondan oabiilr :) neyi gördüysem söylüyorum. Yardımım oluyorsa ne mutlu bana HAYIR! lı rAmAzAnlAr ..(h)

Captain

Üye
    Konu Sahibi
estağfurullah , ben direk kullanıcıyım belki ondan oabiilr :) neyi gördüysem söylüyorum. Yardımım oluyorsa ne mutlu bana HAYIR! lı rAmAzAnlAr ..(h)

Teşekkürler Allah razı olsun sanada hayırlı ramazanlar :)

kardeş aklıma bir şey takıldı bazı yerlerde kutunun içinde küçük bir speaker cıktığı yazıyor.

bu hapörlor kutunun içinde çıkıyor mu yoksa sen hepsiburada.com dan aldığın için yanında başka hediye hapörlör mu verdiler ?

mesutcum

Üye
8.1 kamera,wi-fi, 3 hoporlör'e sahip yüksek netlik dahili 8 gb micro hafıza kartı piyasası 994 ytl

Captain

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon su anda her yerde 700 lira kardeş :)

panterx61

Üye
dusunmeden alin derm ama ses cok onemli degilse ainoyada bi bakin derim bende w995 war 2 aydir kullaniom hic wi fi da sorun yasamadim daha dogrusu hicbir seyinde sorun yasamadim bikac defa sokakta dusurdum boy 1.90 bir iki defa kulak hizasndan bir iki defada el hizasndan ona ragmen ne sapitma ne bise hala yeni aldigm gibi cizik bile olusmadi .. metalkisma saglam bakarsanz diger taraflar kolay kolay cizilmiyor zaten ...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
dusunmeden alin derm ama ses cok onemli degilse ainoyada bi bakin derim bende w995 war 2 aydir kullaniom hic wi fi da sorun yasamadim daha dogrusu hicbir seyinde sorun yasamadim bikac defa sokakta dusurdum boy 1.90 bir iki defa kulak hizasndan bir iki defada el hizasndan ona ragmen ne sapitma ne bise hala yeni aldigm gibi cizik bile olusmadi .. metalkisma saglam bakarsanz diger taraflar kolay kolay cizilmiyor zaten ...

teşekkürler kardeş telefonu nereden ve kaç paraya aldığını söylersen süper olur ?
Ben SE satan bir mağaza bulamadığım için hepsiburada.com dan almak zorundayım diyelim sizce sorun olur mu guvenli mi ? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler beyler :sarıl::bigstar:

bide şey telefonun sadece arka kapağı mı metal ?

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
güvenilir olmazmı dostum hepsiburada direk fabrikadan sipariş veriyor sıfır 2 yıl garantili adına faturalı cihaz olacak. Ben de ilk başlarda çekinmniştim İnternetten alış verişlerde ama güvenilir siteden aldıktan sonra sorun olmuyor bana 2 gün içinde ulaştı cihaz. ortalama teslim suresi 2 ile 4 . Hayır hoparlör o şekilde degil daha hoş görüntüsü ve gri. Birde H.B hediye verdi Kutu içeriginde yok. 8 gbyt hafıza kartı içinde geliyor

Captain

Üye
    Konu Sahibi
güvenilir olmazmı dostum hepsiburada direk fabrikadan sipariş veriyor sıfır 2 yıl garantili adına faturalı cihaz olacak. Ben de ilk başlarda çekinmniştim İnternetten alış verişlerde ama güvenilir siteden aldıktan sonra sorun olmuyor bana 2 gün içinde ulaştı cihaz. ortalama teslim suresi 2 ile 4 . Hayır hoparlör o şekilde degil daha hoş görüntüsü ve gri. Birde H.B hediye verdi Kutu içeriginde yok. 8 gbyt hafıza kartı içinde geliyor

teşekkürler kardeş yardımların için :)

sdtcn63100

sdtcn63100

Üye
kardeşim ben 4 aydır kullanıyorum ben almayadan ilk çıktıgında aldım tek kelimeyle mükemmel bir telefon 8.1 kamerası video çekimi bile 8.1 bu telefonun tek zayıf noktası xenon flaş olması diğer herşeyiyle harika 2 tane hoparlör var 8gb flash bellek kendi hafızası 180 mg wire less youtube navigasyon say say bitmez aldıgınıza pişman olmazsınız telefon alıyorsanız verdiğiniz paraya değsin w995 verdiğiniz parayı hak ediyorum alanlara hayırlı olsun...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben 4 aydır kullanıyorum ben almayadan ilk çıktıgında aldım tek kelimeyle mükemmel bir telefon 8.1 kamerası video çekimi bile 8.1 bu telefonun tek zayıf noktası xenon flaş olması diğer herşeyiyle harika 2 tane hoparlör var 8gb flash bellek kendi hafızası 180 mg wire less youtube navigasyon say say bitmez aldıgınıza pişman olmazsınız telefon alıyorsanız verdiğiniz paraya değsin w995 verdiğiniz parayı hak ediyorum alanlara hayırlı olsun...

teşekkürler kardeş yardımın için bir şey soracağım kullananlara ben telefonu hiç elime almadım kızağı sağlamdır dmi yanı bir sorun yok ? :D yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

crazyfatih81

Üye
abi size tek cümle telefonu şu an itibariyle alalı 5 saat oldu ayrıldığım sevgilimin acısını unuttum telefon bu kadar mükemmel başka ne diyeyim ki :))

Captain

Üye
    Konu Sahibi
W995 cilere lazım olabilecek acoustikler
Xtreme_HD_Acoustics - kulaklık

.csv klasörü içeriği 'tpa\preset\acoustic'
.wbxml klasöür içeriği 'ifs\settings\acoustic'
Xtreme_Farfield - Dış ses

iki adet içerik var bunlar "ifs/setting/acoustic" içerisine atın
(bunlar A2 Uploader adlı program kullanılarak yapılacak işlemlerdir )

s.cihan

Üye
sA beyler bende sizin gibi baya araştırmıştım acaba hangisi diye uzun süre w995 inceledim. Sonunda 1 hafta önce aldım Yanında 8 gbyt hafıza kartı ile gelmesi süper olmus fimleri videolar müzikler resimler temalar oyunlar istedigini at ne atarsan alıyor o şekilde :) Kameraya gelince ışıksız ortamda kullanırsan 8 mp değil 2 mp bile denmeyecek kadar kötü resim çekiyor. Ama ışıklı bir vakitte yani saat sabah 8 den akşam 20.00 ye kadar fotolar mükkemmel. Hele Pc ye atınca daha bi net . Şarj meselesi de öemliydi benim için alırken tereddütlerim vardı Fakat aldıktan sonra pişman olmadı ŞArjı gayet iyi bazen uğraşıyorum bitirmek için wifi bluetoth film hepsini açıyorum genede bitmiyor :) cok aşırı kullanmazsan rahat 2 -3 gün gidiyor nedir 2 film izle 50 şarkı dinle 10 oyun oyna 100 sms at günde . En az 2 -3 gün dayanıyor bizzat denedim. TAbi ilk şarjını sonuna kadar bitirip kapalı halde 3-4 saat şarj edeceksin 2-3 kullanım için. Onun dışında yanında bana hediye hoparlör de verdiler . Ses inanırmısın Komşuları rahatsız edecek düzeyde çıkıyor. Karizma sı , sesi , walkman özelliği ile alan pişman olmaz ..
dostum yanında hediye verdikleri hopörlerin modelini söylermisin.

Üst Alt