Nokıa e 52 sertıfıka sorunu yardımmmm !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sesko_86

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa e 52 sertıfıka sorunu yardımmmm !
arkadaslar oncelikle simdiden hepinize yardimlariniz icin tesekr ederim ben yaklasik 2 ay once nokia e 52 aldim ve istedigim programlari bi turlu yukleyemiyorum sertifika sorunu veriyo bunu nasil cozebilirim bi bilgisi olan var mi arastirdim ettim bazi symbain installerinerni yukledim yine olmadi kafayi yicem artik elimde super bi telefon var ama ben onu kullanamiyorum lutfen yardimci olunnnnnn

--------------- Ekleme ---------------

hii bu arafa arkadaslar options tan falan sertifik gorunumu su bu hepsi ayarli ama yine de olmuyrm onu soylemeyi unuttum installer programi lazim herhalde ama hangi versiyonu yuklemem gerekiyo ve yukleyince ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun

arkadaslar kimsede e 52 yok mu yardim edebilcek yok mu ????

sesko_86

Üye
    Konu Sahibi
????????????????????????????????

OğuzcanAbi

Üye
opda nın sitesine gir kaydol imzalayıp yükle

sesko_86

Üye
    Konu Sahibi
opda nın sitesine gir kaydol imzalayıp yükle

sonra nabicam peki bu isleminn tele bi zarari olur mu sizce ? ve de bu opda sitesi ne kadar guvenli butun imei leri toplayip sonra kacak tellere vermesinler imei numaralarini ?

bgursoy

bgursoy

Üye
e52 sertifika sorunu lütfen yardım ya :(

JayJayyy

Üye
hacklemek kökten çözüm.

zolan

Üye
ne hackı ne ımesi biri düzgünce acıklasın bunu yahu kafayı sıyırcam artık.

bluesilence

Üye
dostum aynı sorun bende de var e52 kullanıyorum bulduğum yüklemeye çalıştığım tüm programlara sertifika hatası verdi, 2 gündür çözüm arıyorum bulamadım hala deli olucam : ) şimdi bir program denicem eyer halledersem mutlaka eklerim...

gene olmadı denemediğim yöntem kalmadı nerdeyse oooff... allah rızası için bilen varsa üşenmesin yazsın şuraya : ))

en son

http://www.maxicep.com/symbian-destek/yeni-sertifika-alma-sitesi-vgooo-resimli-anlatim-393972.html

bu işlemi yapmaya karar verdim. sertifika istedim henüz cevap bekliyorum...

12 saat oldu hala yukarıdaki siteden sertifika bekliyorum kanaat getirdim bu sağlıklı bir yöntem ama sabır gerekiyor : ))

bluesilence

Üye
hem vgooo dan hemde opda dan sertifika aldım sertifikalandırma işlemlerini doğru yaptım ama yüklemede hala sertifika hatası veriyor. sanırım bunlar e52 için uygun değil, bekleyeceğim bakalım.

ismail.ogun

Üye
arkadaşlar uygulama yöneticisine girip ayarlardan sertifika ayarlarını girin
orada yazılımı yükle denilen yerde TÜMÜ seçeneğini seçin o zaman hepsini yükler. aksi takdirde sadece imzalı programları kurabilirsiniz... ismail ögün... benimde ikinci el e52 arıyorum varsa işte tel 05449311844

benım telde de ole sorun vardı bu şekilde hallettim kurcalarken birden önüme çıktı. vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt