e 63 kulananlar yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultra_jackal

Üye
    Konu Sahibi
e 63 kulananlar yardımm
ben e 63 aldım bu navigasyon olayı varmıs nasıl oluyo bilgisi olan varmı

daha dün aldıms adece ebuddy kurdum başka lazım olabilecek program ve güzel teması olan varsa paylaşabilirmisiniz?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ben e 63 aldım bu navigasyon olayı varmıs nasıl oluyo bilgisi olan varmı

daha dün aldıms adece ebuddy kurdum başka lazım olabilecek program ve güzel teması olan varsa paylaşabilirmisiniz?

kardeş düzenleden konu başlığı e63 bilenler bakabilrmi gibi birşey yapmanı tavsiye ederim :) aleykümselam :)

yhedex

Üye
e 63 e navigasyona harita atmak için nokia ovi suiti yüklemen gerek pc ne sonra telefonu blotot veya usb ile o programa tanıtman gerk ardından progarm içeriğinden istediğin ülkenin haritasını atabilr navigasyonla yerini öğrenebilr veya gidweceğin yere ücretsiz olarak gidersin koaly gelsin

black487

Üye
evet haklı şu anda ben yapıyorum ovi den ındırıyorum

is001

Üye
Arkadaslar ben telı yenı aldm ve hıc prpgram yuklemedm yukleyemedm.vıdeo izlemek ıcın msn ıcın vs prpgramları ve nasıl yuklenıcegını yazarmsnız lutfennnnn...

Tesekkurler

black487

Üye
arkadaslar navıgasyon programı calımısyor gps modulu almanız lazım ıcınde yok makınenın ve ayrıca ovi magazadaki butun programlar calısıyor e buddy,nimbuzz,spb tv opera gibi ama cok fazla program atma en ışe yararlar bunlar hepsını tavsıye ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt