Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
hoşgeldin nasılsın iyi fikir benide götür :ehe
Terliyim :D
Sen nasılsın :D

Tamamdır Halil, atla gel...
Ya da atla uzun sürer uçakla gel sen :zuhaha:
hoşgeldiniz..
evet Ata ya çok sıcak...bugün bayılıyodum ztn... :( :( 8 e 4 e düştü tansiyonum fln...fenalık geçirdim vallaa... :(
Hojbulduk :yavrum:

Yapma yahu :s
Çok üzüldüm vallahi, dikkat et kendine. Sıcaktan ziyade sıcaklık değişimi mahveder insanı...
O yüzden bir şekilde serin tutmaya çalış sürekli, kendini, rüzgardan kaçın, bol bol su tüket ama su ile beraber potasyum ve sodyumu da kaybedeceğin için (zira vücuda giren sular bir şekilde çıkıyor :D Çıkarken de sodyum-potasyumu götürüyor), bol bol bu mineralleri içeren yiyecekler tüket.

Geçmiş olsun.
Dr. Praetor :zong:

huri$

huri$

Üye
selamlaaaar :) cumleten

s@hr@

s@hr@

Üye
Aleykümselam Huriş :op:

s@hr@

s@hr@

Üye
Nasılsın Hurişim:sarıl:

haltie

haltie

Üye
oo mekana bak kopuk uçurtma :ehe

huri$

huri$

Üye
Nasılsın Hurişim:sarıl:
sahracim iyiyim guzucum hani acil çiki$ yaptim yaa
hee i$tee çocuklarla vakit gecirdik biraz ...
e$imde $imdi korkunç bi film açti e bende ole filmleri sevmedigim için dedim bizimkilere bi bakim :) ole iste iyiyim yaa hersey yolunda çok $ukur:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Hojbulduk :yavrum:

Yapma yahu :s
Çok üzüldüm vallahi, dikkat et kendine. Sıcaktan ziyade sıcaklık değişimi mahveder insanı...
O yüzden bir şekilde serin tutmaya çalış sürekli, kendini, rüzgardan kaçın, bol bol su tüket ama su ile beraber potasyum ve sodyumu da kaybedeceğin için (zira vücuda giren sular bir şekilde çıkıyor :D Çıkarken de sodyum-potasyumu götürüyor), bol bol bu mineralleri içeren yiyecekler tüket.

Geçmiş olsun.
Dr. Praetor :zong:

hoşgördük anam... :ehe :ehe

bi de alerjik sorunum var ona da baksan.. :ehe :ehe sağ kol bileğim kabarık kabarık oldu... :(

Love Prince

Love Prince

Üye
Bir daha dünyaya gelsem
Yine seni severdim
Beni üzesin diye
Beni deli divane edesin diye

s@hr@

s@hr@

Üye
sorma yahu baktım ortaLık sessiz , kesin dedim hepsi bi yerde dostLarın :ehe burda buLdum

hoşbuLdum HaLiLim :op: sağoL iyiyim sen nasıLsın :D

:ehe:ehe yeğeeenn :op:

herkes burda ne alırdınız çay kahve dondurma:ehe

huri$

huri$

Üye
yasminim dr a git balim insallah geçici biseydir
nasilsin ata

Üst Alt