Hackli Yazılım Garanti Dışı Bırakır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
Hackli Yazılım Garanti Dışı Bırakır mı ?
Selamın Aleyküm :halay2::halay1::halay1::halay1:

Günün sorusu :hmmm

f@tih kardeşin hackli yazılımları var bildiğiniz gibi.ben v51 den önce onun editlediği fw.ı kurmuştum.ama şu an v51 orjinal yüklü.diyelim ki garantiye gönderdim.bir sorun olur mu ? :aman2:

yani kısaca önceden yüklenen hackli yazılım garantiyi öldürür mü :box :hmmm

• Beğen
Tepkiler: jejep

Perfect!

Üye
olmaz ki şöyle bişey var symbian açık kodlu oldu yani üzerinde oynaman sorun yaratmaz
ha tabi ayrıca garanti yada sigorta koşullarını okuyabilirsin

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
garanti koşullarında hackli yazılım yüklemeyle ilgili bir madde olacağını sanmıyorum admin kardeş

maleguard

maleguard

Üye
yapsanda anlamazlar KVK Genpa vs. servislerin elemanları biraz saldım çayıra :ehe ben hacked e51 yolladım yazılımla hacklenmiş sorunsuz yaptılar :ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ben telefonu hackli yolladım servise adamlar orjinal hacksiz firmware yüklemişler ne karışıyon hacke demi öle dursaya:D

K_R_M

K_R_M

Üye
garanti şartlarına bakmak gerek ama milletin aklı 2 karıs havada kim bakıyor hack e falan tamir oluyosa et gitsin.

Tracy35

Tracy35

Üye
ben telefonu hackli yolladım servise adamlar orjinal hacksiz firmware yüklemişler ne karışıyon hacke demi öle dursaya:D
evet bende yoladım hecklıydı telefonum su Sag dakı kıtleme tusunu çok Sevıyom yukarı asagı yukarı asagı yapmayı :d yapa yapoa BozDum garantılı onarım yaptılar telefon hecklıydı orjınal yazılım kurmuşlar sen heckle onlar kursun orjınal Fw :D yanı garantı dışı kalma rıskı yoktur ben yoladıgımdan Bılıyorum :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yükLenen hackLi yazıLım garantiyi öLdürmez .. ama servis hacki öLdürür :ehe

ungood20

ungood20

Üye
bakmadan direk orjinal yükleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt