Sesler gitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Sesler gitti!
Arkadaslar iphoneu düşürdüm sesler gitti :( birşeylere tiklayinca 'tik' sesi çıkıyordu ya, o sesler gitti :( Allah rızası için yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum ..

Edit: Restore yaptım düzelmedi. :(

bahadir613

bahadir613

Üye
Diyer Sesler Varmı Yani Müzik Falan Çalıyormu Yoksa Sadece Klavye Seslerimi Gitti...Sadece Klavye Sesleri İse Ayarlardan Yapabilirsin ...

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
iphone'ni sol tarafta bir tuş var en yukarda onu sağ tarafa doru ittir olmasa sol tarafa ittir sorun çözülecektir.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Oldu çooook teşekkürler :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone öyle düşmeyle hemen bozulan telefon değil korkma.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Bunu bildigim süper oldu sagol icim rahatladı

rapege

rapege

Üye
o tuş telefonu sessize alır İphone Nokia gibi değildir merak etme :)

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
bir şey edğil kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yalnız bir daha düşürmemeye çalış nolur nolmaz.

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
evet nadir kardeşim doğru söylüyor dokunmatik telefon düşmede sorun olabilir.
kardeşim birde senin iPhone 4g unlock ettin mi ?

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
evet nadir kardeşim doğru söylüyor dokunmatik telefon düşmede sorun olabilir.
kardeşim birde senin iPhone 4g unlock ettin mi ?
Ettim tabi bu forumdaki bir çok arkadaştan (özellikle Nadir) edindiğim bilgiler sonucu telefonumu etkin birşekilde kullanıyorum şu an, yardım eden etmeyen herkese burdan teşekkürler :op: EDİT: Aslında ben etmedim Vodafone yetkilileri bişiler yaptı ben sadece jailbrake işini halettim.

yalnız bir daha düşürmemeye çalış nolur nolmaz.
Evet dikkatli olacağım fakat zaten bugün 1 kez değil 2 kez düşürdüm. İkiside kılıfı yüzünden. iPhoneum ikisinde de kılıfından fırlayıp düştü yere (biryerden biryere taşırken). Ve ben de artık anladım nasıl taşıyacağımı. Kılıfı sadece cebime koyarken kullanmalıyım sanırım :hmmm

rapege

rapege

Üye
Ettim tabi bu forumdaki bir çok arkadaştan (özellikle Nadir) edindiğim bilgiler sonucu telefonumu etkin birşekilde kullanıyorum şu an, yardım eden etmeyen herkese burdan teşekkürler :op: EDİT: Aslında ben etmedim Vodafone yetkilileri bişiler yaptı ben sadece jailbrake işini halettim.

Evet dikkatli olacağım fakat zaten bugün 1 kez değil 2 kez düşürdüm. İkiside kılıfı yüzünden. iPhoneum ikisinde de kılıfından fırlayıp düştü yere (biryerden biryere taşırken). Ve ben de artık anladım nasıl taşıyacağımı. Kılıfı sadece cebime koyarken kullanmalıyım sanırım :hmmm

olabilir güzel fikir :)

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Rapege kusura bakma seni yazmamışım :ah Senin de çok yardımın oldu sana da çok teşekkürler :sarıl:

Lacoste

Lacoste

Üye
yha o tuşu nasıl farkedemezsin şaşırdım doğrusu :D bu arada nokiaların sağlam olmadığını söyleyemessiniz bnce

rapege

rapege

Üye
yha o tuşu nasıl farkedemezsin şaşırdım doğrusu :D bu arada nokiaların sağlam olmadığını söyleyemessiniz bnce

Nokialara sağlam değil demedik onlarda sağlam ama İphonede başka bir sağlam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt