Iphone 2g hakkındaki düşünceleriniz? Almalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 2g hakkındaki düşünceleriniz? Almalı mıyım?
IPhone 2g nasıl bir cihazdır özellikleri nelerdir alsam pişman olur muyum? Ne düşünüyorsunuz.?

kuwaie

kuwaie

Üye
2g den sonra çok cihaz çıktı, iphone 3g, iphone 3gs, iphone4 gibi... Bence biraz bekleyip iphone4 al. Ama asla iphone2 alma. Çok eksiği var.

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4g şu an çok el yakıyor. o hiç olmaz. 3g 2. el olabilir.

kuwaie

kuwaie

Üye
Bütçen ne kadar karşılıyor?

OğuzcanAbi

Üye
2000 lira of

lost_des

lost_des

Üye
iphone 2g'nin çok eksiği yok. jailbreak işlemleriyle falan iphone 3gs'ten hiçbi farkı olmuyor telefonunun. ha ben uygulamaların 2-3 saniye daha çabuk açılmasını istiyorum dersen tabii ki 3g veya 3gs alabilirsin. elle tutulur hiçbir farkları yok bu telefonların. yurtdışında halen daha ilk aldıkları 2g'yi kullanan insan çok. gereksiz görüyolar üzerine para verip üst modelini almayı. türkiye'de zaten 2g satılmıyor, anca 2. elini alırsın. uygun fiyata güzel telefon kullanmak istersen ve temizini bulursan 2g gayet iyidir.

2g'lerin ikinci elleri 400-550 lira arası. 3g'lerin ikinci elleri 700-850 lira arası falan. illa 3g alayım o zaman dersen de biraz daha bekle. iphone 4 çıktıktan sonra ister istemez insanlar düşürmek zorunda kalacaklar fiyatlarını.

laveled

laveled

Üye
iphone 2g'nin çok eksiği yok. jailbreak işlemleriyle falan iphone 3gs'ten hiçbi farkı olmuyor telefonunun. ha ben uygulamaların 2-3 saniye daha çabuk açılmasını istiyorum dersen tabii ki 3g veya 3gs alabilirsin. elle tutulur hiçbir farkları yok bu telefonların. yurtdışında halen daha ilk aldıkları 2g'yi kullanan insan çok. gereksiz görüyolar üzerine para verip üst modelini almayı. türkiye'de zaten 2g satılmıyor, anca 2. elini alırsın. uygun fiyata güzel telefon kullanmak istersen ve temizini bulursan 2g gayet iyidir.

2g'lerin ikinci elleri 400-550 lira arası. 3g'lerin ikinci elleri 700-850 lira arası falan. illa 3g alayım o zaman dersen de biraz daha bekle. iphone 4 çıktıktan sonra ister istemez insanlar düşürmek zorunda kalacaklar fiyatlarını.
harfi harfine katılıyorum.benden sana tavsiye iphone 4 türkiyeye gelsin sonra al.diğerlerinin fiyatı düşer veya 1000 lira biriktire bilirsen ingiltereden iphone 4 alabilirsin

rapege

rapege

Üye

hiç bir farkı olmuyor derken ram?

kuwaie

kuwaie

Üye
Çok eksiği yok diyen arkadaşlara: Biraz araştırma yapınız! Evet gidip de nokianın eski modelleriyle karşılaştırırsanız muazzam bir cihaz, ama yeni cihazlarla karşılaştırırsanız (ki öyle yapılması gerekir) eksikleri fazla. En azından alınacaksa iPhone3GS alınmalı. Tabi bütçe yeterliyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt