tubadan çok ozurdilerım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
tubadan çok ozurdilerım :(
arkadslar tubayla yaklasık 1 haftadan berı konuyoduk oyle yada boyle ben yanında olmaya calıstım ve ona cok buyuk bı hata yaptım sızın huzurunuzda ondan cok ozur dılıyorum bılıyorum bu ozur hıc bısey ıfade etmıcek onun gozunde ne dese haklı benı afft fılan demek ıstıyorum ama bılıyorum affetmıcek ona yalan soledım onun benı kıskandıgı konularda amacım daha fazla kıskanmasın dıe konuyu gecsıtrmektı ama olmadı bana guvenmıo ınanmıyo ve yalancı dıe bılıo olsun bılsın tekrar tekrar ozur dılıyorum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eee banane sizin aranızdaki mevzudan :D

Perfect!

Üye
arkadslar tubayla yaklasık 1 haftadan berı konuyoduk oyle yada boyle ben yanında olmaya calıstım ve ona cok buyuk bı hata yaptım sızın huzurunuzda ondan cok ozur dılıyorum bılıyorum bu ozur hıc bısey ıfade etmıcek onun gozunde ne dese haklı benı afft fılan demek ıstıyorum ama bılıyorum affetmıcek ona yalan soledım onun benı kıskandıgı konularda amacım daha fazla kıskanmasın dıe konuyu gecsıtrmektı ama olmadı bana guvenmıo ınanmıyo ve yalancı dıe bılıo olsun bılsın tekrar tekrar ozur dılıyorum

ayrıca ne bileyim ne yaptın ki affeder bence çok abarttıysan zorda normal bişeyse trip yapıyodur

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1422253/tuba_erva/

tuba bu tuba demi
yanlış olmasın

bu yüzden mi sitede takılmıyor artık göremiyorum sesi çıkmıyor ...

ewet tuba bu tuba sıtede takılmamasının neden ben degılım

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca ne bileyim ne yaptın ki affeder bence çok abarttıysan zorda normal bişeyse trip yapıyodur
eywallah kardesım gercekten ınsanmıssın ılgılenıosun allah razı olsun ya normal bı trıp degıl eıdgın gıbı zor affedıcek belkıde affetmıcek ama bı dınlese yeter

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ulen zibidi neler karıştırıyorsun?

Perfect!

Üye
bilmiyorum ya biraz daha zaman geçsin geçer ya bence

mcnpl4

mcnpl4

Üye
merak etme kardeşim muhakkak affeder..:oke:

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
allah tren kazası vermesın buda gecer

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Lütfen kendi aranızdaki sorunları,Pm-MSN vs ile hallediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt