5800 Haritalar Kullanımı ??

Sponsorlu Bağlantılar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
5800 Haritalar Kullanımı ??
:sahan2:

s.a ey ahaLi :nono: :box:bye2:

5800 da haritalar die biyer var.nasıl kullanılıyor ? ç.içi seçip turkcell interneti seçiyorum.konumum a girince ekranda hiçbişey çıkmıyor.sadece artı eksi ayarlar tuşu sağ tarafta 0.0kb yazıyor filan ama hiç harita görünmüyor.sorun neyden kaynaklaynıyor ? navi yazılımı yüklü şuan

• Beğen
Tepkiler: turgay178

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
harita yüklü değil.ovi suite den güncelle.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet ovi suite de harita güncelleme olacak ordan güncelle.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
Harita güncelleme bulamadım :(

cabbar100

cabbar100

Üye
Ovi'yi aç. Haritaları tıkla. Solda Tümü>America>europe... diye liste var Europe'yi tıkla ve bekle. Hemen yanında ülke listesi çıkar. Turkey'i seç ve indir(biraz bekleyeceksin). Sonra yine sol tarafta sesli yönlendirme dilleri var ordan da Türkçe dili indir tamam. (yine bekleyeceksin)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
Ovi'yi aç. Haritaları tıkla. Solda Tümü>America>europe... diye liste var Europe'yi tıkla ve bekle. Hemen yanında ülke listesi çıkar. Turkey'i seç ve indir(biraz bekleyeceksin). Sonra yine sol tarafta sesli yönlendirme dilleri var ordan da Türkçe dili indir tamam. (yine bekleyeceksin)

kardeş ovi suite te haritalar diye birşey yok :hmmm

cabbar100

cabbar100

Üye

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
anaaam :D bende böyle görünmüyor :S

ovi suite değil mi o :S

cabbar100

cabbar100

Üye
Resmini koyduğum ovi suite. Sendeki pc suite olmasın ?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş ovi suite yazıyor.ama eski sürümü olabilir mi ? çünkü telefonun kutusundan çıkan DVD'den kurdum

cabbar100

cabbar100

Üye
Bendeki ovi suite'nin sürümü 2.2.0.245. Eğer senin ovi eski ise güncelle sonra bir bak.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
şimdi güncelledim ama haritalara girip avrupayı seçtiğim zaman ülke çıkmıyor

cabbar100

cabbar100

Üye
Biraz bekleyeceksin. Ama şundan da olabilir: Sağ tarafta Cihazınızda harita .... bulunamadı gibisinden bir uyarı varsa önce telefondan Haritalara gir. Çevrimiçi aktif olsun (kablosuz internetin varsa yap yoksa kontörün çok gidebilir) Sonra Konumum'a gir bekle harita yüklenir. Herhangi bir yerin haritası yüklendikten sonra çık programdan telefonu pcye bağlayıp oviden tekrar dene. Bunu yapmamızdaki amaç Ovi haritaları yüklemeden önce telefonundaki harita ve ses dillerini arıyor (eğer haf. kartındaki cities'i sildiysen yada formatladıysan bulamıyor ovi) bulamayıncada harita yüklemeyi durduruyor. Benim deneyerek bulduğum çözüm bu şekilde. Önce telefondan haritalara gir çevrimiçi modda konumum'a tıkla biraz bekle 2-3 mb'lık bir yükleme olur sağ alt köşede görürsün. Bu sayede telefonda cities klasörü oluşur. Sonra da ovideki işlemi yapınca haritalar ve sesler gözükür. Benim çözümüm bu şekilde oluyor.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
Biraz bekleyeceksin. Ama şundan da olabilir: Sağ tarafta Cihazınızda harita .... bulunamadı gibisinden bir uyarı varsa önce telefondan Haritalara gir. Çevrimiçi aktif olsun (kablosuz internetin varsa yap yoksa kontörün çok gidebilir) Sonra Konumum'a gir bekle harita yüklenir. Herhangi bir yerin haritası yüklendikten sonra çık programdan telefonu pcye bağlayıp oviden tekrar dene. Bunu yapmamızdaki amaç Ovi haritaları yüklemeden önce telefonundaki harita ve ses dillerini arıyor (eğer haf. kartındaki cities'i sildiysen yada formatladıysan bulamıyor ovi) bulamayıncada harita yüklemeyi durduruyor. Benim deneyerek bulduğum çözüm bu şekilde. Önce telefondan haritalara gir çevrimiçi modda konumum'a tıkla biraz bekle 2-3 mb'lık bir yükleme olur sağ alt köşede görürsün. Bu sayede telefonda cities klasörü oluşur. Sonra da ovideki işlemi yapınca haritalar ve sesler gözükür. Benim çözümüm bu şekilde oluyor.

bir de o sorun var.haritalara girdiğimde yükleme yapmıyor.sağ altta o.o kb yazıyor :S

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
güncelleme yap..

cabbar100

cabbar100

Üye
Haritalara girip ayarlar>internet burdaki bağlantı ayarını Çevrimiçi yap. Bu sayede bulunduğun bölgenin ufak bir haritasını indirmesi gerekiyor 2-3 mb kadar. Sonra çıkıp oviden güncelleme işini yapman gerekiyor. Eğer hala olmuyorsa istersen bendeki cities klasörünü rapid veya hofile'a yükleyebilirim sende indirip hafıza kartına atarsın belki işe yarar bu.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
haritayı yükledim fakat bulunduğum konumu otomatik bulmuyor.0.0 kb devam ediyor

cabbar100

cabbar100

Üye
Harita ve sesleri yüklediysen tamam. Şimdi konumunu bulması için dışarı çık etrafında bina falan olmasın (açıklık bir alana git) ve sabit bir yerde 3-5dakika içinde konumunu bulur telefon. İlk bağlantı biraz geç olabilir ve ilk bağlantını evinden (pencere - balkon) yapamazsın. Ben de dün gece v51 navi yükledim (telefonum red) sabah kurdum haritamı ve ilk bağlantımı sorunsuz bir şekilde yaptım.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
aynen dediklerini yaptım ilk konumu buldu :D ama ev içinden filan konum bulmuyor herkeste mi böyle ?

--------------- Ekleme ---------------

birde sesleri nerden duyabiliriz yardımcı olabilrmsn