İphone kamera sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne sen sor nede ben söyleyim abi :D:D:D

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
arkadaşım sen kameranın kaybolduğunu söylüyon ya acaba sınırlamış olmayasın. Ayarlar/Genel/Sınırlamalar a bir bak belki kamerayı ordan kapatmış birisi sana oyun oynuyordur :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hee yaaa :D Kurcalamıştım bir ara sorun düzeldi:D Ah benim ap.al kafam:ah
Fazla merak kediyi öldürürmüş :d:

--------------- Ekleme ---------------

:muha:
bi öğrenemedim şu telefonu ya :D
ben diyorum bu sınırlama neden işe yaramadı :d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi o zaman restoreden kurtuldun.:kop::kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse en azından bir özeliği öğrenmiş oldum aslında ben orada tam tersini yapmışım sadece kameranın açık kalmasını istemiştim. demekki tuşu kapatınca engel koyuyormuş :d:

rapege

rapege

Üye
güle güle kullan yeni özelliğini :d

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:muha:

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
arkadaşım ne alemsin ya :D:D:D bir ara bendede olmuştu ordan biliyorum. :oke: neyse sayemde yeni bişi öğrendin :D

murat güç

Üye
arkadaslar iphone 3Gs 16 gb kullanıyorum 2 gundur bır sorun var...resım cekıyorum kosede cektıgım resım ufak halıyle gozukuyor ama fılm rulosuna gırınce resım yok yardımcı olursanız sevınırım

captain09

Üye
Benzer sorun bendede var iphone 3G 8gb 4.0.1 fw yukledim kamera calismiyor resimleri goebiliyorum ama cekemiyorum resim filan acaba fw'denmi oldu hayatta basima ne geldiyse su iphone kurcalamaktan geldi :) biktim yemin ederim ya.

rapege

rapege

Üye
Benzer sorun bendede var iphone 3G 8gb 4.0.1 fw yukledim kamera calismiyor resimleri goebiliyorum ama cekemiyorum resim filan acaba fw'denmi oldu hayatta basima ne geldiyse su iphone kurcalamaktan geldi :) biktim yemin ederim ya.

restore et geçer :)

captain09

Üye
hayir restore etmekle gecmiyor denedim olmadi.

captain09

Üye
arkadaslar cevap veren yokmu bu forumda ?????

djonier

Üye
Jb yap DFU modda oLsun yoksa hata verir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt