Evlerimizi istila eden böcekler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi

Dünyaca ünlü fotoğrafçı evimizdeki canavarları görüntüledi

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Steve Gschmeissner, elektron mikroskobu yardımıyla evlerimizde yan yana hatta bazen iç içe yaşadığımız, gözle görünmeyen 'canavarları' fotoğrafladı.

Daily Mail'ın haberine göre, evlerimizde halıların tüylerinin arasında, koltuklarımızda veya mutfak dolaplarında yaşayan ve 'mite' adı verilen milyonlarca küçük canlının görüntüleri Hollywood filmlerindeki uzaylı yaratıkları bile aratmayacak kadar korkunç görünüyor. Ve gümüş böceği adı verilen elektron mikroskobuyla milyonlarca kez büyütülerek fotoğraflanan bu canlılar arasında makarna ve unların içinde bulunan un böcekleri ile mobilya ve halıların arasında yaşayan mite'lar korkunç görünüşleriyle özellikle dikkat çekiyor.

Yine gözle görünmeyecek kadar küçük bir kurtçuğun dişleri, evlerimizde nasıl yaratıklarla birlikte yaşadığımızı düşününce tüyleri ürpertiyor.

Evlerimizde yaşayan kedilerdeki pirelerin görüntüleri de aynı şekilde ikinci bir defa bakma cesaretini kıracak kadar ürkütücü bir görüntü sergiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ebuş..., s@hr@ ve fnldstntn

fnldstntn

Üye
:hmmm

fnldstntn

Üye
Biliyorum haberi gürmüştüm....

Perfect!

Üye
böcek?
:hmmm

haltie

haltie

Üye

Unstable01

Unstable01

Üye
ıııyyy cok çrknler:s

OğuzcanAbi

Üye
iğrençç

Mert

Mert

Üye

Oyun hamurundan yapılmış gibi :D
Ama bunlarla iç içe yaşıyo olak tüylerimi diken diken ediyo

haltie

haltie

Üye
onları yutuyoruz belkide :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ay cok korkunclar :S

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaa cok kötü bunlar bana 24 saat temızlk mı yaptırcaksınız bu haberden kastınız ne:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdiye kadar bisey yapmadılar sorun yok xD

Mert

Mert

Üye
1 metre karede kaç tane vardır onlardan? :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt