5800 Wlan şifre Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Axaraylı_

Üye
    Konu Sahibi
5800 Wlan şifre Değiştirme
Arkdaşlar öncelikle merabalar bende 5800xm s60 v5 var bir sorundan dolayı evdeki modemimin wlan şifresini değiştirdim bunun üzerine telefonda eski şifre kayıtlı oluğu için yenilemeye çalıştım ama şifrei bi türlü telefonda değiştiremedim sadce gizli ağ dan modemin ismi ve şifresini girnce kullanabiliyorum
Şimdiden teşekkür ediyorum :oke::oke::oke:

vivaldi123

Üye
Dostum meraba.Modemin wlan şifresini nasıl değiştireceğiz.Fırsattan istifade gibi olmasın ama yardımını bekliyorum :)

omerynd

omerynd

Üye
şöyle yapacaksın bir kolay yolu var bağlantı da bağlantı noktalarından ev ağını sil. Sonra tekrar arattır bul kaydet. Yada yine bağlantı yöneticisine gir. ağının özelliklerine gir. Parola kısmından değiştirebilirsin varsayılan parolayı. modemin şifresind gelince genellikle modemlerin kodları vardır. 192.168.1.1 gibi bu kodunu web tarayıcıya girersin modeminın ayarlarını kurcalarsan bulursun zaten :)

vivaldi123

Üye
şöyle yapacaksın bir kolay yolu var bağlantı da bağlantı noktalarından ev ağını sil. Sonra tekrar arattır bul kaydet. Yada yine bağlantı yöneticisine gir. ağının özelliklerine gir. Parola kısmından değiştirebilirsin varsayılan parolayı. modemin kodund gelince genellikle modemlerin kodları vardır. 192.168.1.1 gibi bu kodunu web tarayıcıya girersin modeminın ayarlarını kurcalarsan bulursun zaten :)

Bişe soracaktım.Bu modemin wlan şifresini nasıl öğrenebilrim acaba?

omerynd

omerynd

Üye

vivaldi123

Üye
:) modemin kullanım kılavuzu varsa oradan yada internet sitesinden. Fakat şunları dene önce 192.168.1.1 ve 192.168.0.1

Bunlardan 192.168.2.1 girince bir sayfa geliyor ve şifre ve parola istiyor ama

ben bu şifreleri bilmiyorm

normal ttnet ve şifresini kabuıl etmio :(

acaba nası bulcam w lan şifresini

yada wlan şifresi kendi modemimin 192.168.2.1
mi

omerynd

omerynd

Üye
him. Parola konusunda yardımcı olamıcam galiba ama kullanıcı adı olarak admin şifreyi de boş denesene

vivaldi123

Üye
him. Parola konusunda yardımcı olamıcam galiba ama kullanıcı adı olarak admin şifreyi de boş denesene

olmuyor o

--------------- Ekleme ---------------

Bu wlan için daha önceden paylasılmıs şifre diye soruyoya o şifrenin telefon ile alakası yok değl mi ?

Modemlerle alakalı birşey?

Eğer öyleyse 192.168.2.1 den panele girince wi-fi iizn verirsem girebilir miyim

omerynd

omerynd

Üye
hayır o telefonla alalı. Modeme koyulan şifre modem giriş şifresi değil. Modeminin marka ve modelini öğren ona ona göre standart bir kullanıcı adı şifre olacak. Soylesene şifre ve kullanıcı adını? Şu an dışarıdayım ama akşam bakabilirim

OğuzcanAbi

Üye
arkada reset tuşu war basın gitsin baştan kurulum yapacaksınız

omerynd

omerynd

Üye
resetlese de modemin standart kullanıcı adı şifresini değiştirmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt