SBP Shell - GalaxyS Design Beta1

Sponsorlu Bağlantılar

ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
SBP Shell - GalaxyS Design Beta1

Finished:

-Samsung Box (100%)
-Battery Widget (100%)
-GalaxyS 3/5 page Slider (100%) - Thanks to H.Inez
-Text under Icon (100%)
-Invisible Link mod (100%)
-Weather Widget (100%)
-MusicPlayer Widget (100%)
-Some Menu graphics (100%)
-Menubar (100%)
-GalaxyS Theme (100%)
-Clock Widget (100%)
-Contacts/Profile Design (100%)
-WirelessBar (100%)
-Status Widget (100%)
-Calenda/Agenda (100%)
-GalaxyS Analog Clock (100%)

(100%)Work in Progress:

-waiting for requests ^^

(100%)Preview

http://rapidshare.com/files/410611230/GalaxySDesign_beta_Seyd.rar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nadri, yamato, gunesinoglu ve 12 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
teşekkürler...

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
mause ne saglik .tesekkurler

ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

omer1230

omer1230

Üye
teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekkurler...

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Bunun mavi tonlusu yapılabilir mi acaba?

ozanazy

ozanazy

Üye
.gdd mi acep Gdesk teması falan mı?

21sacraments

21sacraments

Üye
çok teşekkürler arkadaşım

karakorsan24

Üye
ya ben yeniyim bunu nasıl kulanıcaz

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
direk mi yükleyeceğiz yoksa önce spb kurmamız gerekiyormu?

ozanazy

ozanazy

Üye
Konu başlığına Sbp yüklü olması lazım diye yazsanız da sizden cevap gelene kadar beklemek zorunda kalmasa kimse olmaz mıydı?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
cevap alamadım?

ozanazy

ozanazy

Üye
Spb yüklü olmadan kuramazsın. Arkadaş dalga geçmekte ısrarlı sanırım.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Amaçlarınızı anlayamadım @ozanazy ve @borbey. Bu bir tema olduğuna göre, ana programı da kurmanız gerektiğini bilemiyor olabilir misiniz?

Ayrıca buradan cevap bekleyeceğiniz yerde, 5 dakikanızı ayırıp internetten istediğiniz bilgiye ulaşabilirdiniz. Bunu denemek aklınıza gelmedi mi?

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

ozanazy

ozanazy

Üye
Amaçlarınızı anlayamadım @ozanazy ve @borbey. Bu bir tema olduğuna göre, ana programı da kurmanız gerektiğini bilemiyor olabilir misiniz?
Tema olduğunu görüyoruz da ana program dediğin şey nerde yazıyo onu göremiyorum acaba benim gözlerimde mi bir sorun var yoksa konuyu açan arkadaş ana program dediğin şey hakkında bişey mi yazmış iyi oku.

Ayrıca buradan cevap bekleyeceğiniz yerde, 5 dakikanızı ayırıp internetten istediğiniz bilgiye ulaşabilirdiniz. Bunu denemek aklınıza gelmedi mi?
Pardon da burası internet ortamı değil mi? Senin internet dediğin yer sadece Google'dan ibaret mi orda açılan sayfalar arasında forumlar yok mu? Madem paylaşmış ve sen bilmişlik yapıyorsun tam bilgi vermek neden bu kadar zor geliyo ki? Bu kadar zoruna gidiyosa bırak konuyu açan adam cevaplasın.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Tema olduğunu görüyoruz da ana program dediğin şey nerde yazıyo onu göremiyorum acaba benim gözlerimde mi bir sorun var yoksa konuyu açan arkadaş ana program dediğin şey hakkında bişey mi yazmış iyi oku.

Sorun gözlerinizin görmemesinde değil, sorun algılama güçlüğü çekmenizde. Siz herhangi bir programın temasını bulduğunuzda ya da indirdiğinizde ana programıda indirmeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? Eminim ki biliyorsunuz ama sırf kıllık olsun diye burada ileri geri konuşuyorsunuz.

Pardon da burası internet ortamı değil mi? Senin internet dediğin yer sadece Google'dan ibaret mi orda açılan sayfalar arasında forumlar yok mu? Madem paylaşmış ve sen bilmişlik yapıyorsun tam bilgi vermek neden bu kadar zor geliyo ki? Bu kadar zoruna gidiyosa bırak konuyu açan adam cevaplasın.

Evet burası da bir internet ortamı, ama burası internet dünyasının sadece bir zerre kum tanesi. Elbetteki buradan her istediğinz şeye ulaşamayacaksınız, o yüzden ki google ve google gibi arama motorlarını kullanıyoruz yıllardır. Ha sen bunun farkında değilsen, benim sana yapabileceğim bir şey yok.

Ayrıca güzel kardeşim, benim zoruma gitse ya da bilmişlik taslasam ben niye parmaklarımı yorayım sana veya soru soran birilerine yardım etmek için? Her neyse, sıcaklar başına vurmuş sanırım, işin gücün yok gelmiş benimle didişiyorsun, yok mu başka bir işin?!

Takipçi Satın Al

Üst Alt