5800'ı kullanmayı iyi bilen arkadaşlara bir kaç sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz1991

Üye
    Konu Sahibi
5800'ı kullanmayı iyi bilen arkadaşlara bir kaç sorum var
Arkadaşlar 5800 ile ilgili bir kaç sorum olacak.Bir çok sitede ve sayfalarda okudum ama anlamadım.O yüzden sorularımı anlayabileceğim dilde (bilgisayara terimlerinden çok anlamam) açıklarsanız çok sevinirim.
1.)Telefona oyun veya uygulama yüklediğimde sertifika sorunu veriyor.Bunun için opda dan sertifika almak gerekiyormuş sanırım bir de telefon hacklenebiliyormuş galiba.
Sertifika almak ile telefonu hacklemek arasındaki farklar nelerdir?
Telefon nasıl hacklenir?
2.)Bazı yerlerde telefonu hacklediklerini sonra orjinali nasıl yükleyeceklerini soruyorlardı,telefonu hackleyince telefon orjinalliğini mi kaybediyor?
3.)Benim telefonunmun şu anki sürümü v40 nokia nın sitesinden güncelleme için program indiriyorum yazlımınız zaten güncel diyor daha yeni bir yazlım yok diyor.Telefondan güncellemeye kalktığımda ise bağlantı hatası siyor,halbuki internete bağlanabiliyorum.Bu neden oluyor?
4.)Bazı kişilerin nokia nın alt yapısı ile değilde başka programlarla telefonlarını güncelleştirdiklerini duydum bu nasıl yapıllıyor acaba?

cevaplarınız için şimdiden çoooook teşekkür ederim arkadaşlar.

ve78el

ve78el

Üye
1)bir fark yok sertifika almanı öneririm hacklemek kotu orjinalliğini bozar
2)evet fakar hack programını silince hacklıgı gider yanı bi nevi orjinalliği gidio
3)onu da kablosunu takıp bilgisayardan güncallicen telefondan deil bazen ole bişiler olabiliyo
4)yapılabiliyo bu sitede var adamların verdiği updateyi telefona kuruyon oluyo bitiyo bi setup yani

Davulbaz

Davulbaz

Üye
1 sertifika almak şuan için daha güvenilir.
2.benim kendi kişisel görüşüm hack olayına içim pek sinmiyor.
3 sorunun cevabı forumda ayrıntılı birşekilde var.daha ayrıntılısı ancak birebir göstererek olabilir.
4. sorunun cevabı evet oluyor.phoenix ve jaf ile.zaten servislerde bu yazılımı kullanır.telefon kapalı iken güncelleyebilme özelliği sayesinde açılmayan telefonlarıda bu yazılımlar yardımıyla kurtarılıyor.cebinden elektrik parası dişinda bir ücret çıkmıyor.

deniz1991

Üye
    Konu Sahibi
cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hack olayı berbat bişey telefon orjinalliği gidiyor ve yavaşlıyor telefon
ben test ettim ilk önce sadece hack yerleştrilmiş yazılım yükledim telefonu kapattım ve tekrar açtım rehbere tıkladım 5veya 6 sn ye açtı
ama orjinal yazılım yükledim teli açtığımda rehberi anında açtı. fark bu gibi şeyler.

cabbar100

cabbar100

Üye
hack olayı berbat bişey telefon orjinalliği gidiyor ve yavaşlıyor telefon
ben test ettim ilk önce sadece hack yerleştrilmiş yazılım yükledim telefonu kapattım ve tekrar açtım rehbere tıkladım 5veya 6 sn ye açtı
ama orjinal yazılım yükledim teli açtığımda rehberi anında açtı. fark bu gibi şeyler.

Ben şuradaki yazılımı kullanıyorum. Telefonum şu an çok hızlı. Açıldıktan sonra 65-68 mb ram oluyor telefonda. Dokunmatiği ve sensör algılaması da çok iyi şu an. Tavsiye ederim.

Tracy35

Tracy35

Üye
3 sorunun cevabı forumda ayrıntılı birşekilde var.daha ayrıntılısı ancak birebir göstererek olabilir.
4. sorunun cevabı evet oluyor.phoenix ve jaf ile.zaten servislerde bu yazılımı kullanır.telefon kapalı iken güncelleyebilme özelliği sayesinde açılmayan telefonlarıda bu yazılımlar yardımıyla kurtarılıyor.cebinden elektrik parası dişinda bir ücret çıkmıyor.

peki o sıte ne kadar Güvanılir Imei Klonlanırsa daha Beter Heck En iyisi Benım Telım hecklı tema elfegıde Speed Elfeks2 kulanıyorum iştersenız bir arastırma yapın speed elfeks 2 temalarını bi izleyın izlemeden Ve denemeden Yorum yapmayın

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Speed programlarının hızlandırdığı kadar zarar verdiğini düşünüyorum.. MEcbur kalmadıkça asla kurmam..

terenflip

Üye

Bu olayı nasıl yapabilirim lütfen bana yardımcı olun?

http://www.maxicep.com/symbian-dest...ndini-resetliyor-acil-yardim-edin-381526.html

Davulbaz

Davulbaz

Üye
peki o sıte ne kadar Güvanılir Imei Klonlanırsa daha Beter Heck En iyisi Benım Telım hecklı tema elfegıde Speed Elfeks2 kulanıyorum iştersenız bir arastırma yapın speed elfeks 2 temalarını bi izleyın izlemeden Ve denemeden Yorum yapmayın

2006 senesinde 3250 me sertifika almıştım halen kullanılmakta.eğer o site klonlama yapıyor olsaydı şuanda konuşuluyor olurdu.butür şeyler çabuk yayılır.sizin için iyi olanı başkası için de iyi olacağını sanmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...