Bu konu benim kimse fikrimi çalmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Çalmak yok arkadaşlar. enesin konusu sadece bir konuydu. Oğuzcan yeni bir bölüm önerisinde bulunuyor.
Son günlerdeki agresifliğinizi sıcak havalara bağlıyorum. Tüm üyelerimizde bir tahammülsüzlük var sanki :hmmm
sakin olalım lütfen, birbirimize hitap ederken dikkat edelim.

JayJayyy

Üye
'çalmasın' başlığı çok mu doğru.asıl kendi bizi hırsız muamelesi yapıyor.bu arkadaş benim köpeklerle ilgili bir konuma 'işe yaramaz' yazmıştı.oda dikkatli olsun.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Tamam kardeşim oda dikkatli olacak, sende dikkatli olacaksın. Birbirinizle ilgili bir problem yaşıyorsanız bunu şikayet et butonunu kullanarak bize bildirin ve gerekli değerlendirmeleri yapalım. Bu şekilde içinize atarak, içinizde kin besleyerek devam ederseniz, sorun oluşur.

Oğuzcanın fikri gayet mantıklı ve yararlı bi fikir. Kendisine teşekkür ediyoruz, Ama şuanda konuştuğumuz konunun başlığı biraz mizahi geldi bana :D

Kalp kırıcı, iğneleyici mesajlar uyarı almanıza sebep olabilr bunu unutmayın. Bu sitede kalmak istiyorsanız kurallara uymalısınız.

arslansem

arslansem

Üye
O nasıl başlık Oğuzcan :ehe
Sen yaz fikrini sonra da çalmasınlar :ehe
Şaka bi yana güzel düşünmüşsün Oğuz abi :D bekliyoruz merakla..

JayJayyy

Üye
Tamam kardeşim oda dikkatli olacak, sende dikkatli olacaksın. Birbirinizle ilgili bir problem yaşıyorsanız bunu şikayet et butonunu kullanarak bize bildirin ve gerekli değerlendirmeleri yapalım. Bu şekilde içinize atarak, içinizde kin besleyerek devam ederseniz, sorun oluşur.

Oğuzcanın fikri gayet mantıklı ve yararlı bi fikir. Kendisine teşekkür ediyoruz, Ama şuanda konuştuğumuz konunun başlığı biraz mizahi geldi bana :D

Kalp kırıcı, iğneleyici mesajlar uyarı almanıza sebep olabilr bunu unutmayın. Bu sitede kalmak istiyorsanız kurallara uymalısınız.

Bir moderatör bu kadar taraflı konuşmamalı.kardeş diye hitap etmemeli.neyse boşver.bana gitmek yakışır:bye2:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çalmak yok arkadaşlar. enesin konusu sadece bir konuydu. Oğuzcan yeni bir bölüm önerisinde bulunuyor.
Son günlerdeki agresifliğinizi sıcak havalara bağlıyorum. Tüm üyelerimizde bir tahammülsüzlük var sanki :hmmm
sakin olalım lütfen, birbirimize hitap ederken dikkat edelim.

Biliyorum, fikir olarak daha önceden düşünülmüştü dedim sadece :)
Ayrıca gayet sakinim yahu :D
Sende bu aralar yeni yöneticiliğe başlayan üye sendromu var abi şunu yapma ceza alırsın, sakin olalım arkadaşlar falan :islik :D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Sabzh bi kalktım konu olay olmuş tatilde olduğum için cepten giriorum akıncı karddşimdende özür diliyorum konusunun linkşni werirse yorumu düzelteceğim .

kol@j

kol@j

Üye
Şimdiden herkesin ibadetini Allah kabul etsin
Allah hepinizin Hayırını daim etsin....

JayJayyy

Üye
Sabzh bi kalktım konu olay olmuş tatilde olduğum için cepten giriorum akıncı karddşimdende özür diliyorum konusunun linkşni werirse yorumu düzelteceğim .

oğuz konu sen değilsin artık.

erol kardeş belki sen farkında değilsin ama sen yönetimin bir temsilcisisin.moderatörden çok avukatı anımsattı bana burda yazdıkların.şovunu yaptın belki.ama beni çok sevdiğim maxicepten soğuttun.hoşçakalın...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
oğuz konu sen değilsin artık.

erol kardeş belki sen farkında değilsin ama sen yönetimin bir temsilcisisin.moderatörden çok avukatı anımsattı bana burda yazdıkların.şovunu yaptın belki.ama beni çok sevdiğim maxicepten soğuttun.hoşçakalın...

Saçmalama yaw :s
Haklı da olsan haksız da olsan bir üye ile tartışmaya girdin diye forumu bırakmamalısın :)
Yıldızlarının barışmadığı çok insan çıkacak karşına hemen pes etmemelisin :)

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

kol@j

kol@j

Üye
tartışma olmayacaksa forumun ne anlamı var ki...?
en sevimli kavgalar forumlarda yapılır zaten...

ah bu forum gençleri...

hele bi bekle bakalım ne göreceksin daha....

tartıştıkça sen de bir şeyler öğrenirsin...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet yönetimde konuşuyoruz bunu.
Davulcu rütbesi de verebiliriz birisine. Mehmet gönüllü oldu ama para istedi şark kurnazı. Biz daha kurnaz olduğumuzdan üstüne para kopartmaya çalışıyoruz...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Adam beni bile kötüledi Ata görmedinmi :D Gelin direk bana şikayet edin o zaman arkadaşlar :ehe

Sende bu aralar yeni yöneticiliğe başlayan üye sendromu var abi şunu yapma ceza alırsın, sakin olalım arkadaşlar falan :islik :D
:catcat:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:destere:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:yavrum: larım benim :kro2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt