OğuzcanAbi
Üye
kendi çalmış zaten![]()
??????????? "Çalmış" bu kadar kolay mı tanımadığın insanları hırsız kefesine koymak
kendi çalmış zaten![]()
Geçen sene açmıştım ben arkadaşım oyun bölümüne![]()
Hem Ramazan sohbeti konusu hem de sahurcular mekanı konusu
--------------- Ekleme ---------------
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-cafe-c/maxicep-ramazan-sohbetlerimiz-244127.html

Tamam kardeşim oda dikkatli olacak, sende dikkatli olacaksın. Birbirinizle ilgili bir problem yaşıyorsanız bunu şikayet et butonunu kullanarak bize bildirin ve gerekli değerlendirmeleri yapalım. Bu şekilde içinize atarak, içinizde kin besleyerek devam ederseniz, sorun oluşur.
Oğuzcanın fikri gayet mantıklı ve yararlı bi fikir. Kendisine teşekkür ediyoruz, Ama şuanda konuştuğumuz konunun başlığı biraz mizahi geldi bana
Kalp kırıcı, iğneleyici mesajlar uyarı almanıza sebep olabilr bunu unutmayın. Bu sitede kalmak istiyorsanız kurallara uymalısınız.

Çalmak yok arkadaşlar. enesin konusu sadece bir konuydu. Oğuzcan yeni bir bölüm önerisinde bulunuyor.
Son günlerdeki agresifliğinizi sıcak havalara bağlıyorum. Tüm üyelerimizde bir tahammülsüzlük var sanki
sakin olalım lütfen, birbirimize hitap ederken dikkat edelim.

Sabzh bi kalktım konu olay olmuş tatilde olduğum için cepten giriorum akıncı karddşimdende özür diliyorum konusunun linkşni werirse yorumu düzelteceğim .
oğuz konu sen değilsin artık.
erol kardeş belki sen farkında değilsin ama sen yönetimin bir temsilcisisin.moderatörden çok avukatı anımsattı bana burda yazdıkların.şovunu yaptın belki.ama beni çok sevdiğim maxicepten soğuttun.hoşçakalın...
La olum herkese şikayet edin deyip durma yahu. Sonra biz uğraşıyoruzbir problem yaşıyorsanız bunu şikayet et butonunu kullanarak bize bildirin

Gelin direk bana şikayet edin o zaman arkadaşlar 
Sende bu aralar yeni yöneticiliğe başlayan üye sendromu var abi şunu yapma ceza alırsın, sakin olalım arkadaşlar falan![]()
![]()