versiyon güncelleme yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necdetgunes

Üye
    Konu Sahibi
versiyon güncelleme yardım.
3gs 4.0 dan 4.0.1 e yükseltmek istediğimde bu hata ekranı çıkıyor ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler.

Uploaded with

rapege

rapege

Üye
seninle ilgili bir hata değil Apple nin serverleriyle ilgili :) biraz sonra tekrar dene

necdetgunes

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür deniyorum :)
sorun aslıda jb verilen adrese girdiğimde slide ekranı falan çıkmıyor, versiyon güncelleyip deneyim dedim oda server hatası falan diyince telden kıllandım :) 4.0 yazılımı yüklenirken sorunmu oldu diye..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dün ben 4.0.1 i indirdim.hiç sorun çıkmadı.jailbreak sayfasını açmak için telefondan wireless dns sini 208.67.222.222 yapman gerekiyor.

necdetgunes

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim olmuyor.

rapege

rapege

Üye
2 gündür deniyorum :)
sorun aslıda jb verilen adrese girdiğimde slide ekranı falan çıkmıyor, versiyon güncelleyip deneyim dedim oda server hatası falan diyince telden kıllandım :) 4.0 yazılımı yüklenirken sorunmu oldu diye..

arkadaşım ben bunun konusunu açtım sayfayı açamayanlar için diye baksana niye eziyet çektiriyorsun kendine :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin iphone orjinal mi peki?

necdetgunes

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben bunun konusunu açtım sayfayı açamayanlar için diye baksana niye eziyet çektiriyorsun kendine :D

ya ne biliyim işte seviyorum kendime eziyeti :)

aşağıdaki alternatif adresi denyince oldu teşekkür edrim size,

rapege

rapege

Üye
Önemli değil ama çok eziyet ettirtme kendine :D

necdetgunes

Üye
    Konu Sahibi
zevk alıyorum bu durumdan karakterim böyle :) neyse installous geldi kategorilere bakayım ben biraz da orda işkence ederim kendime artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt