• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Galaxy S, Android OS'un 2.2 Sürümüne Güncellenecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S, Android OS'un 2.2 Sürümüne Güncellenecek!
Güney Kore'li dev mobil üretici Samsung, çok kısa bir süreç içerisinde satış rakamları bir milyon adeti geçen Galaxy S kullanıcıları için süpriz bir güncelleme yayınlayacak. 1GHz frekans hızında çalışan Hummingbird isimli bir işlemciye sahip olan cihaz, güçlü donanımsal destekleriyle birlikte Android OS 2.1 işletim sisteminin alt yapısını kullanıyordu. Ancak cihaz Eylül ayının sonlarına doğru alacağı güncelleme ile birlikte artık Android OS'un güncel sürümü 2.2 işletim sistemine destek sunacak.

( Yeni güncellemesiyle, bambaşka olacak! )

Samsung İngiltere'nin Twitter hesabı üzerinden yayınladığı bilgilendirmeden elde ettiğimiz bu bilgi, birçok kullanıcıyı sevindirmeyi başardı.

ungood20

ungood20

Üye
herkes güncellem beklerken biz cihazı bekliyoruz ama cok kalmadı artık ağustos ortası bekliyorum

Mooqle

Üye
Menüde Apple iPhone'a çok özenilmiş ki taklit durumuna ulaşmış...

lazo611

lazo611

Üye
Menüde Apple iPhone'a çok özenilmiş ki taklit durumuna ulaşmış...

Doğru ama iphonedan çok daha iyi oldu ben iphone kullanmama rağmen söylüyorum bunu... Android Bütün Pazarı Ele Geçirir Benden Söylemesi...

Mooqle

Üye
Doğru ama iphonedan çok daha iyi oldu ben iphone kullanmama rağmen söylüyorum bunu... Android Bütün Pazarı Ele Geçirir Benden Söylemesi...
Bende kullanıyorum fakat Android'in asla iOS'lerden iyi olduğunu düşünmüyorum... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt