6630 hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yer6_gencfb

Üye
    Konu Sahibi
6630 hafıza kartı sorunu
arklar 1 gb mmc hafıza kartı aldım takdıımda ekstradan hafıza ya girdiimde hafıza kartını görüo ama galeriye girdiimde hafıza kartına kaydırma tuşu görünmüo tekrar eski hafıza kartını taktım yine görünmü soft format attım yine olmadı Fexplorer i yükledim hafıza kartlarını görüo ama 1 gb lık hafıza kartında kurmaa kalktıım da dosya bozuk hatası verio eski hafıza kartında kuruo gerçi 1 gb lık tada kurdum bi defa ama çalıştırmadı yardımcı olur musunuz arklar hafıza kartlarını biçimlendirdim yine olmadı yardım pls:sopa:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kardeşim 1 GB lık Hafıza Kartını Takmadan Önce Telefon Güzelce Çalışıyomuydu???

yer6_gencfb

Üye
    Konu Sahibi
eet

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Sorun bence kartın yuvasına iyi oturmaması bendede olmuştu bakır bölümü iyice temizle :oke:

yer6_gencfb

Üye
    Konu Sahibi
ama dier hafıza kartı çalışıo

o9uz

o9uz

Üye
öbürü çalışıosa buy kart ölü demektir

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
kartta sorun vardır.

furkano

furkano

Üye
Arkadaşlara katılıyorum bence o kart bozuk.. Piayasa çoğu çin malı mms dvrs kartlar bozuk.. Ynai çoğu pcde açıyor telde açmıyor bazıları ise telde açıyor pcde açılmıyor.. Ee fiyat meselesi aksaraydan 8 ytl ye aldım 1gb kartı 3 defa değiştim şimdi nihayt çalan birini albildim:D

yer6_gencfb

Üye
    Konu Sahibi
kart kingston da ilginç bişi diil mi pcde çalışıo ama telde çalışmıo

canturgay

canturgay

Üye
kardeşş bende 6630 kullanıyorum ama senin dediğin gibi hafıza kartına geçmek için kaydırma diye bi olayyy yok :oke:

yer6_gencfb

Üye
    Konu Sahibi
eet kimsede yokmuş bende öledi ama hard format attım gitti nafiş:D çok ilginç ya keşke fotosunu kosadım

emrullah46

Üye
lütfen banada yardım benim 1 gb hafıza kartım bozuldu nasıl yaparım.

bakasa

Üye
benim kartı başka tlf taktıgımda çalışıyor ama benim tlf taktıgımda hafıza kartı bozuk diyor başka kartlarda denedim anı şeyi söylüyor ne yapayım

baskatci_cocuq

Üye
ya kardeş ben 6630 kullanıyorum telefon eskidi ama ben program yüklüyor die hala kullanıyorum bn bi çok keree hafıza kartı değiştirdim ama bu çok kötü oldu bütün programları denediysem olmadı ne yapmam lazım .. ??==:oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ya kardeş ben 6630 kullanıyorum telefon eskidi ama ben program yüklüyor die hala kullanıyorum bn bi çok keree hafıza kartı değiştirdim ama bu çok kötü oldu bütün programları denediysem olmadı ne yapmam lazım .. ??==:oke:

Hata nedir?

baskatci_cocuq

Üye
Arkadaşlar mmc mobile bence kingstondan en iyi ben 6630 u 5 senedir kullanıorum aralarındaki farkları anladım . ve bide yeni bi tane kart alırsanız .. her haftada 1 formatlayın .. size daha yardımcı olacaktır eminim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...