N73 lütfen yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihin_yasi

Üye
    Konu Sahibi
N73 lütfen yardım!
n73 telefonuma bir alt yazılım yüklemek istedim ne oldu anlamadım ama biran baktımti tel kapalı,çok bekledim ama baktım tık yok, bağlantıları ayırdım telefonu açmaya çalıştığımda ise telefon normal açılıyor ekran ve tuş ışıkları yanıyor 3-5 saniye sonra kapanıyor, teli şarjadayken açmaya çalıştığımda ise nokia yazısı çıkıyor ve sabit kalıyor. forumdaki herşeyi denedim ama halledemedim, yardımcı olur musunuz lütfen...

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
n73 telefonuma bir alt yazılım yüklemek istedim ne oldu anlamadım ama biran baktımti tel kapalı,çok bekledim ama baktım tık yok, bağlantıları ayırdım telefonu açmaya çalıştığımda ise telefon normal açılıyor ekran ve tuş ışıkları yanıyor 3-5 saniye sonra kapanıyor, teli şarjadayken açmaya çalıştığımda ise nokia yazısı çıkıyor ve sabit kalıyor. forumdaki herşeyi denedim ama halledemedim, yardımcı olur musunuz lütfen...

Bir de Hard Format Atmayı Dene

bende de olmuştu Hart format attım düzelmişti :naughty:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Evet hard Format işini görecektir. Bilmeyenler için hatırlatma HARD FORMAT=TELEFON KAPALI İKEN AÇMA/KAPAMA TUŞU-YES(YEŞİL TUŞ)-3-YILDIZ TUŞLARINA AYNI ANDA BAS ! ! !

fatihin_yasi

Üye
    Konu Sahibi
denedim, nokia yazısı çıkoyor hatta uzun süre nokia yazısı çıkarken bile elimi kaldırmadım ama elimi çektiğim andan 1-2 saniye sonra hemen kapanıyor telefon...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sürekli dene ilk denemelerde olmayabiliyor. Hatta şöyle de yapabiliyorsun. telefonu aç açılırken 3+yes(yeşiltuş)+Yıldız tuşlarına sürekli bas bırak şeklinde zorla. Mutlaka olacaktır emin ol ;)

muti_04

muti_04

Üye
qbi olmuyo ya ne yaptıysam beceremedm şu hard format işini :S

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telefonuna yeniden yazılım atılması gerek.

OğuzcanAbi

Üye
Temizce telefoncuya götür atsınlar kendin pek zorlama

fatihin_yasi

Üye
    Konu Sahibi
bi tamirciye götürdüm, bataryayı çıkardı batarya yerine birşey taktı onu da pc ye bağladı yeniden yazılım yükledi ve açıldı telefonum, 10 tl de aldı tabi :)

sivdekan

Üye
sürekli dene ilk denemelerde olmayabiliyor. Hatta şöyle de yapabiliyorsun. Telefonu aç açılırken 3+yes(yeşiltuş)+yıldız tuşlarına sürekli bas bırak şeklinde zorla. Mutlaka olacaktır emin ol ;)
kardes sagolasın senın dedıgın sekılde acıkken defalarca 3 yes ve yıldız tusuna bastım acıldı ama normal hıc acılmamısdı dıger turlu denedıgımde tesekkurler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Rica ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt