Galatasarayımız Hangi Mevki(ler)ye Hangi Oyuncuyu Transfer Etmeli??

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi gelsin??

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Galatasarayımız Hangi Mevki(ler)ye Hangi Oyuncuyu Transfer Etmeli??

Kim Kallström(O.lyon)​

Jan Polak(Anderlecht)

Hatem Ben Arfa(Olympique de Marseille)

Dembele(AZ Alkmaar)

Julio Baptista(Roma)

Grella(Blackburn Rovers)

Bradley(Mönchengladbach)

Deco(chelsea ile yollar ayrıldı kulüp arıyor..)​

:ehetakıma ruh lazım :ehe
arkadaşlar ben gündemdeki isimleri yazdım sizde ekleyebilirsiniz..​

Perfect!

Üye
bence takıma ruh transferi gerekiyo
Messide gelse olmaz bu iş böyle

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
yo bnce transfer gerenkli badtalla olmaz bu işler:ehe
ha snn ruhuda listeye ekledim:ehe:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Orta sahayı toparlayabilecek defansif orta saha gerekir.İsim farketmez.Biz gol atarız her türlü ama bugünkü maçtan sonra görüldü ki çok kolay gol yeriz.

RedColt

RedColt

Üye
Ben böyle iş vallahi görmedim takımlarla berabere kalıyoruz 2-2 bide evimizde. Takımı anca RUH toparlar. O ruhu ben bir tek ARDA da görebiliyorum

^^Positive^^

Üye
Yakından Takip ettiğim oyuncular değil nasıl oynarlar bilmiyorum bu yüzden oy kullanmıyacağım ama gelselerde fena olmaz:D

RedColt

RedColt

Üye
Kim gelsene güzel olabilir. Başlarda ismi geçiyordu ama kapandı artık

Atakan

Atakan

Üye
En büyük sorun orta sahada. Dünkü maçtan sonra çok net şekilde söyleyebilirim. Bir de Baros'a alternatif bir forvet lazım. Baros'un alternatifinin alternatifi Batdal olmalı. Mümkünse bir de kaleci. Aykut bana güven vermedi, verecek gibi de değil.

RedColt

RedColt

Üye
En büyük sorun orta sahada. Dünkü maçtan sonra çok net şekilde söyleyebilirim. Bir de Baros'a alternatif bir forvet lazım. Baros'un alternatifinin alternatifi Batdal olmalı. Mümkünse bir de kaleci. Aykut bana güven vermedi, verecek gibi de değil.

Bana aykut zerre kadar umut vermiyor... Ama ufuk un geleceği parlak aykut yerine o kullanılsın. Ama yinede Bir altarnetif lazım.
Bence forvette açık yok batdal-Baros birbirlerine alternetifler. Ama orta saha daki boşluk zaten bizim asıl sorunumuz. Elano performansını artırsa çok güzelde olucak :D:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...