loader
Üye
5800 versiyon sürüm ve sorunları hakkında bilgi ? ( 29 Temmuz 2010)
Arkadaşar sitede araştırdım herkes bir şeyler söylemiş ama tam olarak açıklayıcı bir bilgi vermemiş. Zaten konular çok eski 2009 yada 2010 ' nun ilk ayları şimdi ise 2010 Temmuzdayız.
Bir çok sitede bir çok kişinin ağzından 5800 sürüm sorunları , kapak açıklığı , yeni sürümler ile ilgili şeyler yazıldı. Bu sitede de var.
Ben şunları bilmek istiyorum ;
2010'nun son aylarına doğru alınan 5800 modellerinde ki sorunlar çözüldümü ? Hangi sorunlar devam ediyor ? Sertifika meselesi nedir ( bu olmayınca yada güncellenmeyince ne olur neden güncellenmesi gerekir ? )
En güncel sürümü hangisi ve bu sürümü öğrenmek için ne yapmalıyım ?
Sürüm güncellemesini servis ücretsiz olarak yapıyor mu ?
Arkadaşlar kısacası siz bu telefon ile ilgili bildiklerini paylaşın. Nelere dikkat etmem lazım alırken...vb bir sürü sorunları ve çözümleri paylaşın. Mümkünse telefonu bu aylarda alan ( 2010 yaz sezonu civarları veya nisan mayıs....) arkadaşlar çok bilgi versin.
Hepinize şimdiden teşekkürler...
Bir çok sitede bir çok kişinin ağzından 5800 sürüm sorunları , kapak açıklığı , yeni sürümler ile ilgili şeyler yazıldı. Bu sitede de var.
Ben şunları bilmek istiyorum ;
2010'nun son aylarına doğru alınan 5800 modellerinde ki sorunlar çözüldümü ? Hangi sorunlar devam ediyor ? Sertifika meselesi nedir ( bu olmayınca yada güncellenmeyince ne olur neden güncellenmesi gerekir ? )
En güncel sürümü hangisi ve bu sürümü öğrenmek için ne yapmalıyım ?
Sürüm güncellemesini servis ücretsiz olarak yapıyor mu ?
Arkadaşlar kısacası siz bu telefon ile ilgili bildiklerini paylaşın. Nelere dikkat etmem lazım alırken...vb bir sürü sorunları ve çözümleri paylaşın. Mümkünse telefonu bu aylarda alan ( 2010 yaz sezonu civarları veya nisan mayıs....) arkadaşlar çok bilgi versin.
Hepinize şimdiden teşekkürler...

neyse kardeş ben kesinlikle öneririm bu telefonu almanı. Eğer x6 ya o kadar para vermek istemiyorsan ve n8 i de bekleyemiyorsan al derim. Ayrıca Ben bu cevapları sana 5800 im dan yazıyorum bilgin olsun