5800 versiyon sürüm ve sorunları hakkında bilgi ? ( 29 Temmuz 2010)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loader

loader

Üye
    Konu Sahibi
5800 versiyon sürüm ve sorunları hakkında bilgi ? ( 29 Temmuz 2010)
Arkadaşar sitede araştırdım herkes bir şeyler söylemiş ama tam olarak açıklayıcı bir bilgi vermemiş. Zaten konular çok eski 2009 yada 2010 ' nun ilk ayları şimdi ise 2010 Temmuzdayız.
Bir çok sitede bir çok kişinin ağzından 5800 sürüm sorunları , kapak açıklığı , yeni sürümler ile ilgili şeyler yazıldı. Bu sitede de var.

Ben şunları bilmek istiyorum ;
2010'nun son aylarına doğru alınan 5800 modellerinde ki sorunlar çözüldümü ? Hangi sorunlar devam ediyor ? Sertifika meselesi nedir ( bu olmayınca yada güncellenmeyince ne olur neden güncellenmesi gerekir ? )
En güncel sürümü hangisi ve bu sürümü öğrenmek için ne yapmalıyım ?
Sürüm güncellemesini servis ücretsiz olarak yapıyor mu ?

Arkadaşlar kısacası siz bu telefon ile ilgili bildiklerini paylaşın. Nelere dikkat etmem lazım alırken...vb bir sürü sorunları ve çözümleri paylaşın. Mümkünse telefonu bu aylarda alan ( 2010 yaz sezonu civarları veya nisan mayıs....) arkadaşlar çok bilgi versin.

Hepinize şimdiden teşekkürler...

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Arkadaşar sitede araştırdım herkes bir şeyler söylemiş ama tam olarak açıklayıcı bir bilgi vermemiş. Zaten konular çok eski 2009 yada 2010 ' nun ilk ayları şimdi ise 2010 Temmuzdayız.
Bir çok sitede bir çok kişinin ağzından 5800 sürüm sorunları , kapak açıklığı , yeni sürümler ile ilgili şeyler yazıldı. Bu sitede de var.

Ben şunları bilmek istiyorum ;
2010'nun son aylarına doğru alınan 5800 modellerinde ki sorunlar çözüldümü ? Hangi sorunlar devam ediyor ? Sertifika meselesi nedir ( bu olmayınca yada güncellenmeyince ne olur neden güncellenmesi gerekir ? )
En güncel sürümü hangisi ve bu sürümü öğrenmek için ne yapmalıyım ?
Sürüm güncellemesini servis ücretsiz olarak yapıyor mu ?

Arkadaşlar kısacası siz bu telefon ile ilgili bildiklerini paylaşın. Nelere dikkat etmem lazım alırken...vb bir sürü sorunları ve çözümleri paylaşın. Mümkünse telefonu bu aylarda alan ( 2010 yaz sezonu civarları veya nisan mayıs....) arkadaşlar çok bilgi versin.

Hepinize şimdiden teşekkürler...

arkadaşım benim bir çok sorunum vardı sarj meselesi reset sorunu ısınma kasa açıklıgı filan son partları biliyorum ben telefonu 29 aralıkta aldım çok sorunluydu ancak 2 ay sonra servise gitti
4 parçası değişti canavar gibi oldu bide sana tavsiyem yeni bir güncelleme çıktığında hemen yükleme son sürüm v50 mesela ama ben hala v40 dayım çünkü çok sorunlar çıkıyormuş başına dert alırsın bekle yorumları oku sonra yüklee :D:naughty::naughty:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşım benim bir çok sorunum vardı sarj meselesi reset sorunu ısınma kasa açıklıgı filan son partları biliyorum ben telefonu 29 aralıkta aldım çok sorunluydu ancak 2 ay sonra servise gitti
4 parçası değişti canavar gibi oldu bide sana tavsiyem yeni bir güncelleme çıktığında hemen yükleme son sürüm v50 mesela ama ben hala v40 dayım çünkü çok sorunlar çıkıyormuş başına dert alırsın bekle yorumları oku sonra yüklee :D:naughty::naughty:
Ben eşime 1 ay önce 5800 aldım ve hemen v50 ye güncelledim,güncellemeyi yaptıktan sonrada hemen bi hard format attım telefon gayet kararlı birşekilde çalışıyor.çok şükür bahsedilen sorunlardan hiçbiride henüz yok.

omerynd

omerynd

Üye
sürekli satıldığı için eski sürümleri kalmamıştır zaten. Ben ocak ayında aldım mavi renk. Bir sorunum yok. Telefon çok hoş kullanışlı. Birkaç sorunu var bunları da inşallah v6 ile çözecekler. En büyük sorun sertifika ki symbian işletim sistemi sonuçta yapacak birşey yok. Ya hackleyeceksin tel i yada opda dan sertifika alacaksın. Ki ben sertifika aldım. Çok da memnunum. Telefonun diğer sorunlarına gelince aslında yorumları okursan netten çok fazla gibi görünüyor fakat farklı cihazlarda farklı sorunlar oluyor. Benim telin hiçbir sorunu yok fakat performans artışı ve iyileştirmeler için yeni versiyonu bekliyorum. Çıkmazsa da çıkmasın güncelleme çok da sorun değil. Neyse son sözüm makine çok hoş sertifika işini de halledersen krallar gibi olduğunu görürsün.

kankankaan

Üye
5800 aldıgıma o kadar pişman oldum ki anlatamam :(

omerynd

omerynd

Üye
o şekilde cevap vermektense neden pişman olduğunu anlat. Öğrensin adam. Yanlış yönlendirme milleti direk bu şekilde cevap verme

Badem21

Üye
hay klavyeni opeyim bnde alıcam 5800 3 gün sonra merak ediyom

loader

loader

Üye
    Konu Sahibi
sürekli satıldığı için eski sürümleri kalmamıştır zaten. Ben ocak ayında aldım mavi renk. Bir sorunum yok. Telefon çok hoş kullanışlı. Birkaç sorunu var bunları da inşallah v6 ile çözecekler. En büyük sorun sertifika ki symbian işletim sistemi sonuçta yapacak birşey yok. Ya hackleyeceksin tel i yada opda dan sertifika alacaksın. Ki ben sertifika aldım. Çok da memnunum. Telefonun diğer sorunlarına gelince aslında yorumları okursan netten çok fazla gibi görünüyor fakat farklı cihazlarda farklı sorunlar oluyor. Benim telin hiçbir sorunu yok fakat performans artışı ve iyileştirmeler için yeni versiyonu bekliyorum. Çıkmazsa da çıkmasın güncelleme çok da sorun değil. Neyse son sözüm makine çok hoş sertifika işini de halledersen krallar gibi olduğunu görürsün.
Teşekkürler arkadaşım.
Bir de telefon hakkında çok sorun duydum. Çevremde bir iki kişiye sorduğumda sorun yok dediler.
Bakın telefonun sorunsuz olduğunu söyleyen var. Ben öyle ankıyorum ki sorunlu olduklarından şaikayetçi olanlar ya pek bilmeyenler yada telefona zarar getirmiş olanlar yada 1000 de 1 ihtimalle sorunlu telefonu almış olanlar belkide...Yanlışmıyım ?

omerynd

omerynd

Üye
donanımsal olarak elbette hatalı üretilen ürünler de olabilir. Fakat kullanıcı havasından doğan sorunlar bence daha çok. Lüzumsuz lüzumsuz bir yığın program yüklüyorlar telefona uyumsuzluktan telefon sürekli reset atıyor sonra feryat figan telefonum bozuldu ne yapayım. BiraZ araştırılsa üzerinde düşünse bulunacak da ışte.:) neyse kardeş ben kesinlikle öneririm bu telefonu almanı. Eğer x6 ya o kadar para vermek istemiyorsan ve n8 i de bekleyemiyorsan al derim. Ayrıca Ben bu cevapları sana 5800 im dan yazıyorum bilgin olsun :)

loader

loader

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal olarak elbette hatalı üretilen ürünler de olabilir. Fakat kullanıcı havasından doğan sorunlar bence daha çok. Lüzumsuz lüzumsuz bir yığın program yüklüyorlar telefona uyumsuzluktan telefon sürekli reset atıyor sonra feryat figan telefonum bozuldu ne yapayım. BiraZ araştırılsa üzerinde düşünse bulunacak da ışte.:) neyse kardeş ben kesinlikle öneririm bu telefonu almanı. Eğer x6 ya o kadar para vermek istemiyorsan ve n8 i de bekleyemiyorsan al derim. Ayrıca Ben bu cevapları sana 5800 im dan yazıyorum bilgin olsun :)
Vay dostum sağolasın bilgi için :) sevdim bu teli. Ayrıca zaten 400 500 tl verebilirim. Fazlasına da gerek yok zaten.
Ayrıca N8 fiyatı ne kadar olabilir ona da bakarım ;)

omerynd

omerynd

Üye
daha çıkmadı ama tahminen 1200 ve üstü diye tahmin ediyorum. Fakat nokia bu telefona bel bağladı bir yıl içinde 5800 da olduğu gibi büyük bir düşüş olacağını tahmin ediyorum. Rica ederim kardeşim. Bilgi paylastikça güzeldir. Elimden gelen yardımı yaparım her zaman .

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bu telefonu almayı düşünenler için birkaç önerim olacak. Hemen güncelleyin v50 ye. Eğer 3g yi kullanmayacaksanız gsm moduna geçin şarji açıkça görülebilir şekilde fark ediyor. Sertifika alın telefon için istediğiniz programı kullanabilirsiniz. Çok çeşitli programlar var. Odamda pavilion notebookum var ama hiç açmaya gerek kalmıyor. Vodafone 100 mb internet paketim var paket aşımında hızı düşürüyor sadece kesmiyor. Bütün gün netteyim ve telden yapamadığım birşey yok...

loader

loader

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler efendim ;)

Badem21

Üye
bugun 5800 aldım ve hemn 16 gb hafıza kartı tel süper ve versiyon50 olarak geldi bi radyoyo bakmıya tırsıyom süper tel bide gece modunu küçük ufak ayrıntıyla çozuyon ama facebook taki videoları izleyemiyom bu tem mp4 destekli değilmi yha? yardım pls

dogan1988_

Üye
o şekilde cevap vermektense neden pişman olduğunu anlat. Öğrensin adam. Yanlış yönlendirme milleti direk bu şekilde cevap verme
Aynen hangi konularda pişman oldun onu söle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt